phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2810 222913 - 2811 754464

6977 463978

ΑΜΕΣΕΣ Αποστολές
σε Ελλάδα & Κύπρο

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Biotech USA
Κρεατίνες
ISO Whey ZERO 908 gr + QNT Creatine Monohydrate 300 gr

Κωδικός: biot712

Εταιρεία: Biotech USA, QNT
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
57,50 €
65,80 €
Πακέτο προϊόντων αποτελούμενο από BiotechUSA ISO Whey ZERO 908 γραμ. & QNT Creatine Monohydrate 300 γραμ.
Γεύση 1

Περιγραφή

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 908 γραμμάρια

Η Iso Whey Zero συνιστάται εφόσον:

 • ψάχνεις μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης: λόγω της 88%  περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνη συμβάλλει στην διατήρηση μυϊκής μάζας και υγειών οστών καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας
 • θέλεις να καλύψεις τις ανάγκες σου για πρωτεΐνη με προϊόντα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας αλλά λόγω δυσανεξίας θέλεις να αποφύγεις την λακτόζη
 • για την μεταπροπονητική αποκατάσταση ψάχνεις μια σκόνη πρωτεΐνης  που απορροφάται γρήγορα
 • ζητάς γλυκά με μειωμένες θερμίδες  κατά την περίοδο δίαιτας
 • έχεις δυσανεξία στην γλουτένη
 • σου αρέσουν οι ωραίες και ποικίλες γεύσεις

Η  λακτόζη, που ονομάζεται και «σάκχαρο του γάλακτος», είναι ένας πλήρης υδατάνθρακας και αποτελεί το 2-8% του βάρους της ξηράς ουσίας του γάλακτος.  Χρειαζόμαστε λακτόζη κυρίως στην βρεφική ηλικία ενώ αργότερα, κατά την ενήλικη ζωή  αρκετά συχνά ο οργανισμός μας δεν παράγει πια καθόλου ένζυμο λακτάση που χρειάζεται για την εξάλειψη της λακτόζης και έτσι δημιουργείται μια δυσανεξία στην λακτόζη. Σήμερα σχεδόν 75% του πληθυσμού παγκοσμίως πάσχει από δυσανεξία στην λακτόζη. Κατά την παραγωγή των προϊόντων μας η λακτόζη διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος μέσω μικροδιαδικασιών πολυβηματικής υπερδιήθησης και διήθησης πολλαπλής ροής. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται ένα εξαιρετικά καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPI), μια καθαρότερη εκδοχή του συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC), το οποίο χαρακτηρίζεται με ακόμα χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λίπη.

Η πρωτεΐνη είναι ένα ουσιαστικό δομικό στοιχείο του σώματος μας, μια πηγή θρεπτικών συστατικών. Αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από τον οργανισμό μας και συμπληρώνονται από εξωτερικές πηγές, και η καθημερινή πρόσληψή της εξασφαλίζει την συντήρηση της υγείας του σώματος. Συμβάλλει στην διατήρηση των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης και της δίαιτας καθώς αλλά και στην καθημερινή ζωή. Χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτεΐνη όταν ασκούμαστε τακτικά, όταν θέλουμε να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα καθώς και όσο  μεγαλώνουμε. Μία γρήγορη, άνετη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος πρόσληψης πρωτεΐνης είναι η χρήση συμπληρωμάτων πρωτεΐνης: δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο εκτός από σκόνη πρωτεΐνης, ένα μίξερ και λίγο νερό ή γάλα. Η σκόνη πρωτεΐνης χωνεύεται εύκολα και αντιθέτως με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος δεν δημιουργεί όξυνση. Η σκόνη πρωτεΐνης προέρχεται από γάλα, μπορεί ναι είναι φυτικής ή ζωικής προελεύσεως ή του συνδυασμού τους. Η απορρόφηση της μπορεί ναι είναι γρήγορη (30-40 λεπτά), μέτρια (1-2 ώρες) ή αργή (πάνω από 2 ώρες).

 • Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: 88%
 • Υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα
 • Γρήγορη και εύκολη απορρόφηση
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
 • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
 • Με στέβια
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς λακτόζη

Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα τονωμένο, στεγνό και γραμμωμένο σώμα με την σωστή διατροφή και την τακτική εξάσκηση. Είναι όμως ουσιαστικό για την υγιεινή αύξηση και διατήρηση των μυών ότι αυτοί πρέπει να τροφοδοτούνται τακτικά και με τις κατάλληλες θρεπτικές ουσίες. Η Iso Whey Zero είναι ένα πολύ καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης που απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα, χωρίς να περιέχει κάποιο περιττό συστατικό: παρασκευάζεται χωρίς γλουτένη και  λακτόζη, όπως και χωρίς προσθήκη trans-λιπαρών ή ζάχαρης. Λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη, που φτάνει σε 88%, και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε υδατάνθρακες αποτελεί ιδανική επιλογή για τους αθλητές που θέλουν να αποκτήσουν  σούπερ γραμμωμένους μυς. Τα προστιθέμενα αμινοξέα συμβάλλουν στην γρηγορότερη αποκατάσταση ενώ μειώνουν και το άλγος των μυών.

Καταναλώστε Iso Whey Zero τακτικά και αυξήστε τους μυς σας!

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA έτσι και η Iso Whey Zero παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.


QNT - Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Η Creatine Monohydrate από την QNT είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τη δύναμη και την αντοχή τους. Η κρεατίνη που προσφέρουμε είναι αγνή και τέλεια για συνδυασμό με εντατικές προπονήσεις. Επιτρέπει επίσης μία καλύτερη αποκατάσταση μετά από μία προπόνηση. Η Creatine Monohydrate από την QNT είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να ξεπεράσουν το κάθε ρεκόρ τους!

Η Κρεατίνη είναι μία ουσία που μπορεί να βρεθεί σε τρόφιμα όπως το κρέας ή και τα ψάρια. Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο από το σώμα μέσω ορισμένων οργάνων όπως το ήπαρ και το πάγκρεας. Η κρεατίνη προέρχεται από 3 Αμινοξέα: Αργινίνη, Γλυκίνη και Μεθειονίνη τα οποία προσφέρουν πολλά οφέλη τα οποία θα βελτιστοποιήσουν τις προπονήσεις σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βελτιώσετε τις αθλητικές σας αποδόσεις αυξάνοντας τα απόθεμα κρεατίνης στο σώμα σας.

Προσθέτοντας 3 γραμμάρια από την Creatine Monohydrate της QNT στις ασκήσεις σας, θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Η κρεατίνη επίσης παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στη πρόσληψη ενέργειας όσο και στη μυϊκή συμφόρηση. Η Creatine Monohydrate της QNT περιέχει καθαρή μονοένυδρη κρεατίνη η οποία θα σας προσφέρει πολλά οφέλη τα οποία θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα των ασκήσεων σας. Τα αποτελέσματα της κρεατίνης είναι η επιτάχυνση της ανάπτυξης των μυών παρέχοντας τους ταυτόχρονα ενέργεια, δύναμη και αντοχή.

Η Creatine Monohydrate από την QNT επιτρέπει την απελευθέρωση ενέργειας επιταχύνοντας τη σύνθεση της ATP στο σώμα. Τα αποθέματα ATP εξαντλούνται γρήγορα και για αυτόν το λόγο η πρόσληψη κρεατίνης είναι σημαντική για την αύξηση της παραγωγής τους και την παροχή επιπλέον ενέργειας. Η ώθηση ενέργειας που θα σας προσφέρει θα σας επιτρέψει να κερδίσετε δύναμη και αντοχή κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σας. Εκτός από τη βελτίωση της φυσικής σας απόδοσης, η Creatine Monohydrate θα βοηθήσει επίσης τη σύνθεση πρωτεΐνών στο σώμα σας. Κάτι το οποίο θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μυϊκό όγκο. Στη συνέχεια, το αίσθημα κόπωσης θα μειωθεί και θα μπορείτε να προπονηθείτε πιο έντονα.

Η κρεατίνη είναι εξαιρετική αν κάνετε προπονήσεις που απαιτούν έντονες ασκήσεις καθώς θα σας παρέχει με αρκετή ενέργεια ώστε να σας κρατήσει ενεργούς κατά τη διάρκεια τους.

Η Creatine Monohydrate από την QNT θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στις προπονήσεις σας ξεπερνώντας την στασιμότητα που αντιμετωπίζετε. Η κρεατίνη βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στο κρέας ή στα ψάρια. Η πρόσληψη κρεατίνης είναι επίσης ιδανική για χορτοφάγους που μπορεί να παρουσιάσουν ανεπάρκεια και επιθυμούν να επιτύχουν το βέλτιστο επίπεδο κρεατίνης.

Η Creatine Monohydrate από την QNT θα βελτιώσει τις φυσικές σας αποδόσεις κατά τη διάρκεια έντονων ασκήσεων. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη της, συνιστάται να τηνπάρετε πριν από την προπόνησή σας. Για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστάται χρήση 4 εβδομάδων και μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους.

Συστατικά

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 908 γραμμάρια

 


QNT - Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 908 γραμμάρια

Αναμίξτε  1 μερίδα (25 γραμμάρια, μία (1) μεζούρα = 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας) με 200 ml νερό ή γάλα.

Πίνεται δυο φορές την ημέρα.


QNT - Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

 Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 3 γραμμαρίων κρεατίνης σε συνδυασμό με άσκηση υψηλής έντασης.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού