Your shopping cart is empty!

Your shopping cart is empty!
Κωδικός: natu02
Βασικά Χαρακτηριστικά:
Ποιότητα & Προέλευση
Η maca μας καλλιεργείται λίγο πάνω από τα 4.000 μέτρα, στην επαρχία Carhuamayo της «Meseta del Bombom» (οροπέδιο Bombom). Οι ρίζες του Maca βγαίνουν με το χέρι χρησιμοποιώντας μία μικρή σκαπάνη που ονομάζεται cashu, για να αποφευχθεί η βλάβη, στη συνέχεια ξηραίνεται φυσιολογικά στον ήλιο για 10-15 ημέρες.
Οι αποξηραμένες ρίζες του maca μπορούν να αποθηκευτούν για επτά χρόνια, αλλά εμείς τις στέλνουμε άμεσα σε μια τοπική μονάδα επεξεργασίας, όπου ζυγίζονται σχολαστικά και καθαρίζονται, επιλέγοντας μόνο τις καλύτερες ρίζες για επεξεργασία.
Γιατί είναι καλό για μένα;
Fight fatigue and protect against oxidative stress
The British Olympic team value maca’s perfectly balanced nutrient profile
Deliciously sweet and malty
Organic, gluten-free, kosher and vegan
Quality & Provenance
Our maca is grown just above 4,000 metres, in the Carhuamayo province of the ‘Meseta del Bombom’ (Bombom Plateau). Maca roots are dug out by hand using a small hoe called a cashu, to prevent damage, then dried naturally in the sun for 10-15 days.
Dried maca roots can be stored for seven years, but we rush ours to a local processing plant, where they’re meticulously weighed and cleaned, with only the finest roots selected for processing. ...read more
Why is it good for me?
A source of riboflavin (vitamin B2) which contributes to the reduction of tiredness & fatigue
A source of riboflavin (vitamin B2) which contributes to the maintenance of normal skin and vision and the protection of cells against oxidative stress
A source of protein which contributes to the growth and maintenance of muscle mass
Οι Περουβιανοί τρώνε Maca για χιλιάδες χρόνια και η φήμη και η διαρκή δημοτικότητά της σήμερα μιλάει για τον εαυτό της.
Προσπαθήστε να προσθέσετε σκόνη maca σε smoothies ή συμπεριλαμβάνοντας την σε συνταγές ψησίματος για να επωφεληθείτε από το φυσικό περιεχόμενο του μετάλλου αυτής της «χαμένης καλλιέργειας των Incas».