το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό: παραγγελίες μέσω eshop (24ωρο) ή τηλεφωνικά στο 2811 754464 καθημερινά 09:30-17:30
ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών από πλευράς των courier.
phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Natrol supplements
Ειδικά Προϊόντα
5-HTP Mood & Stress 45 tablets

Κωδικός: natr46

Εταιρεία: Natrol supplements
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
16,90 €
Το 5-HTP 100mg Time Release της Natrol αυξάνει με φυσικούς ρυθμούς το επίπεδο της σεροτονίνης, Η χημική ουσία που επηρεάζει συναισθήματα, συμπεριφορά, την όρεξη, τη σκέψη και τον ύπνο.

Περιγραφή

Natrol - 5-HTP Mood & Stress 45 ταμπλέτες

Το 5-HTP TR 100mg Time Release της Natrol είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα υποστήριξης διάθεσης που περιέχει 5-υδροξυττροπθοφάνη (5-hydroxytrophtophan). Το 5-ΗΤΡ είναι ένα προϊόν φυτικής προέλευσης που δεν προέρχεται από φάρμακα αλλά από ένα αμινοξύ που αυξάνει με φυσικούς ρυθμούς το επίπεδο της σεροτονίνης, Η χημική ουσία που επηρεάζει τα συναισθήματα, την συμπεριφορά, την όρεξη, τη σκέψη και τον ύπνο.

  • Η τακτική χρήση του 5-HTP της Natrol βοηθάει στην υποστήριξη της διάθεσης, της χαλάρωσης, της ηρεμίας και τον καλύτερο έλεγχο της όρεξης.

Το 5-ΗΤΡ είναι ο άμεσος πρόδρομος της σεροτονίνης, ο χημικός αγγελιοφόρος του σώματος που εμπλέκεται στην ενίσχυση της διάθεσης και στον έλεγχο της όρεξης.

Η συμπλήρωση με 5-HTP παρέχει υποστήριξη για την εξισορρόπηση της παραγωγής σεροτονίνης στο σώμα, η οποία βοηθά στην ενίσχυση της διάθεσης.


Natrol 5-HTP TR 100mg Time Release is a natural mood supplement that contains 5-hydroxytrophtophan.

5-HTP is a drug-free plant-derived source of an amino acid that naturally increases the bodys level of serotonin, the chemical messenger that affects emotions, behavior, appetite, thought and sleep.

  • Regular use of Natrol 5-HTP helps support a more positive outlook, promotes relaxation, calm and greater appetite control.

5-HTP is the direct precursor to serotonin, the bodys chemical messenger involved in enhancing mood and controlling appetite.

Supplementing with 5-HTP provides support for balancing the serotonin production in the body, which helps enhance mood.

Συστατικά

Οδηγίες Χρήσης

Πάρτε μία ταμπλέτα μέχρι και 2 φορές καθημερινά με φαγητό. Να μην υπερβαίνεται την δοσολογία.

Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας πριν από τη χρήση εάν έχετε ή υποψιάζεστε κάποια ιατρική κατάσταση ή παίρνετε συνταγογραφούμενα φάρμακα συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων για κατάθλιψη, ημικρανίες, νόσο του Πάρκινσον ή ψυχιατρικές διαταραχές. Να μην χρησιμοποιείται με άλλα συμπληρώματα που περιέχουν L-τρυπτοφάνη ή 5-ΗΤΡ. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή έχετε ηλικία κάτω των 18 ετών. Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού