phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464 - 2811 216192

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Biotech USA
Ειδικά Προϊόντα
Πακέτο Προστασίας & Αποκατάστασης Αρθρώσεων

Κωδικός: biot521

Εταιρεία: Biotech USA, Ostrovit
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
37,90 €
47,90 €
Πακέτο Προστασίας & Αποκατάστασης Αρθρώσεων αποτελούμενο απο προϊόντα BioTechUSA - Arthro Guard 120 ταμπλέτες & OstroVit - MSM 300 γρ.

Περιγραφή προϊόντος

BioTechUSA - Arthro Guard 120 ταμπλέτες

Με 18 ενεργά συστατικά, το Arthro Guard αποτελεί το πιο δυνατό και προηγμένο μας προϊόν προστασίας των αρθρώσεων μέχρι τώρα. Υποστηρίζει τις αρθρώσεις σας με πέντε τρόπους:

Καταπολέμηση Πόνου – Αντιφλεγμονώδη Προστασία – Αναγέννηση Αρθρικού Υγρού – Ανάπλαση Χόνδρου – Αποτοξίνωση Αρθρώσεων

Υψηλή Γλυκοζαμίνη και Χονδροϊτίνη

Το Arthro Guard περιέχει γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη, οι οποίες βοηθούν στη δημιουργία χόνδρου και αρθρικού υγρού. Με την λευκή – όμοια με το ασπράδι αυγού – συνοχή του, ο κύριος ρόλος του αρθρικού υγρού συνίσταται στο να μειώνει την τριβή ανάμεσα στις αρθρικές επιφάνειες της άρθρωσης κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Υψηλό MSM

Η Υψηλή σε MSM σύσταση του Arthro Guard μειώνει την φλεγμονή στην άρθρωση και τον συσχετιζόμενο με αυτήν πόνο. Η συνεπής χρήση του προϊόντος αυτού κάνει τις αρθρώσεις πιο ελαστικές και ανθεκτικές στις καθημερινές προκλήσεις, έτσι ώστε να έχετε μία πιο άρτια και υγιή ζωή.

Biotech USA - Βιταμίνες - Ιχνοστοιχεία - Αρθρώσεις - Arthro Guard 120 tablets


OstroVit - MSM 300 γραμμάρια

Το OstroVit MSM plus είναι ένα παρασκεύασμα που αποτελεί πηγή μεθυλοσουλφονυλομεθανίου, οργανικής ένωσης θείου, γλυκοζαμίνης, καθώς και βιταμίνης C, τα οποία σε συνέργια σχηματίζουν ένα εξαιρετικό σύμπλεγμα που υποστηρίζει τις λειτουργίες του χόνδρου, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων, των ούλων, του δέρματος και των δοντιών. Το θείο είναι το ανόργανο που απαντάται κυρίως στο σώμα μας μετά από ασβέστιο και φώσφορο. Το θείο παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη σύνθεση αμινοξέων, ενζύμων, ανοσοσφαιρινών (αντισωμάτων) και γλουταθειόνης - ενός ενδοκυτταρικού αντιοξειδωτικού που προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.

Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο MSM

Το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο MSM είναι μια οργανική χημική ένωση θείου (οργανικό θείο), που βρίσκεται συχνά στα πράσινα λαχανικά ή στο νωπό γάλα. Δυστυχώς, πρόκειται για μία ουσία που εύκολα υποβαθμίζεται κατά τις τεχνολογικές διαδικασίες επεξεργασίας τροφίμων. Ως εκ τούτου, η συμπλήρωση με μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο είναι τόσο σημαντική για εμάς. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της σύνθεσης των αμινοξέων και του κολλαγόνου.

L-ASKORBIC ACID - ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Το L-Ασκορβικό οξύ είναι μία οργανική χημική ένωση από την ομάδα πολυϋδρικών αλκοολών. Είναι μία απαραίτητη θρεπτική ουσία στην ανθρώπινη διατροφή, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του συνδετικού ιστού και των οστών. Η βιολογικά δραστική μορφή της - βιταμίνη C, δρα ως αναγωγικό μέσο και ένα συνένζυμο σε αρκετές μεταβολικές οδούς του ανθρώπινου σώματος. Η Βιταμίνη C θεωρείται ένα από τα κύρια αντιοξειδωτικά.

Γλυκοζαμίνη

Η γλυκοζαμίνη είναι μία ουσία που παράγει ενώσεις που βρίσκονται στον χόνδρο των αρθρώσεων. Κατά τη διάρκεια περιόδων αυξημένης σωματικής δραστηριότητας, αυξημένου φορτίου στις αρθρώσεις, το υπερβολικό βάρος και οι ηλικιωμένοι, ο οργανισμός παράγει λιγότερη γλυκοζαμίνη από ό, τι χρειάζεται. Η έλλειψη αυτής της ουσίας σημαίνει ότι οι αρθρώσεις δεν εκτελούν σωστά τις λειτουργίες τους. Παρέχοντας στο σώμα μία κατάλληλη πηγή γλυκοζαμίνης υποστηρίζετε ο χόνδρος της άρθρωσης.

Ιδιότητες του OstroVit MSM Plus

Το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, κοινώς αναφερόμενο ως οργανικό θείο, έχει εξαιρετικά ευεργετική επίδραση στο σώμα μας. Το θείο είναι ένα από τα βασικά μέταλλα που παίζει πολλές σημαντικές λειτουργίες στο σώμα μας. Είναι ιδανικό όχι μόνο για όσους εκτιμούν το υγιές δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά, αλλά και για εκείνους που επικεντρώνονται στην ευρέως κατανοητή φυσική δραστηριότητα. Όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά συνήθως τυπικά ψυχαγωγικά. Η αναγέννηση των τενόντων και των συνδέσμων μετά από τραυματισμούς και ατυχήματα είναι κρίσιμη εδώ.

  • Μειώνει τον πόνο των μυών μετά την προπόνηση και επηρεάζει επίσης την αναγέννησή τους.
  • Κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης, η κρεατινίνη πλάσματος και η χολερυθρίνη μειώνονται.
  • Σημαντικά βελτιώνει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, δίνοντάς τους μία εξαιρετικά υγιή εμφάνιση.
  • Ανασυγκροτεί αποτελεσματικά τους τένοντες και τους συνδέσμους, παρέχει αναγέννηση και σωστή λειτουργία των αρθρώσεων.
  • Συμμετέχει στη σύνθεση του κολλαγόνου (η κύρια πρωτεΐνη συνδετικού ιστού).
  • Αποτρέπει την πρόωρη απώλεια μαλλιών και τα ενισχύει βελτιώνοντας τη δομή τους.

 

Συστατικά

BioTechUSA - Arthro Guard 120 ταμπλέτες

Biotech USA - Βιταμίνες - Ιχνοστοιχεία - Αρθρώσεις - Arthro Guard 120 tablets


OstroVit - MSM 300 γραμμάρια

Methylsulfonylmethane, glucosamine sulphate (glucosamine), L-ascorbic acid (vitamin C).  

The product may contain milk (including lactose), soya, peanuts, other nuts, sesame seeds, oats, eggs, fish.

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - Arthro Guard 120 ταμπλέτες

Πάρτε τρεις ταμπλέτες Arthro Guard την ημέρα με κάποιο ρόφημα της αρεσκείας σας.

Για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, προτείνουμε τρεις μήνες μεθοδικής χρήσης.


OstroVit - MSM 300 γραμμάρια

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση των 2 γραμμαρίων (2/7 μεζούρα) αναμειγνύεται σε 100-150 ml νερό ή χυμό. Καταναλώστε 1 μερίδα ημερησίως, κατά προτίμηση 30 λεπτά πριν το γεύμα.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση για κατανάλωση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μίας ποικίλης διατροφής. Μία ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστάται. Μην το καταναλώνετε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά, έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες. Κρατήστε το μακριά από μικρά παιδιά.

Δείτε το βίντεο

BioTechUSA - Arthro Guard 120 ταμπλέτες

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού