phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Επιλέξτε
Εκκαθάριση Όλων

Biotech USA
Ειδικά Προϊόντα
Πακέτο Μυϊκής Ενδυνάμωσης & Ενίσχυσης Ανοσοποιητικού Νο2

Κωδικός: biot438

Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
69,90 €
81,70 €
Πακέτο προϊόντων αποτελούμενο από BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμ., Reflex Nutrition - Colostrum 100 κάψουλες & Activlab - Vita C 1500 mg 20 ταμπλέτες με στόχο την μυϊκή ενδυνάμωση & ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
Γεύση 1

Περιγραφή προϊόντος

Το πακέτο αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα.

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Η Iso Whey Zero συνιστάται εφόσον:

 • ψάχνεις μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης: λόγω της 88%  περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνη συμβάλλει στην διατήρηση μυϊκής μάζας και υγειών οστών καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας
 • θέλεις να καλύψεις τις ανάγκες σου για πρωτεΐνη με προϊόντα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας αλλά λόγω δυσανεξίας θέλεις να αποφύγεις την λακτόζη
 • για την μεταπροπονητική αποκατάσταση ψάχνεις μια σκόνη πρωτεΐνης  που απορροφάται γρήγορα
 • ζητάς γλυκά με μειωμένες θερμίδες  κατά την περίοδο δίαιτας
 • έχεις δυσανεξία στην γλουτένη
 • σου αρέσουν οι ωραίες και ποικίλες γεύσεις

Η  λακτόζη, που ονομάζεται και «σάκχαρο του γάλακτος», είναι ένας πλήρης υδατάνθρακας και αποτελεί το 2-8% του βάρους της ξηράς ουσίας του γάλακτος.  Χρειαζόμαστε λακτόζη κυρίως στην βρεφική ηλικία ενώ αργότερα, κατά την ενήλικη ζωή  αρκετά συχνά ο οργανισμός μας δεν παράγει πια καθόλου ένζυμο λακτάση που χρειάζεται για την εξάλειψη της λακτόζης και έτσι δημιουργείται μια δυσανεξία στην λακτόζη. Σήμερα σχεδόν 75% του πληθυσμού παγκοσμίως πάσχει από δυσανεξία στην λακτόζη. Κατά την παραγωγή των προϊόντων μας η λακτόζη διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος μέσω μικροδιαδικασιών πολυβηματικής υπερδιήθησης και διήθησης πολλαπλής ροής. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται ένα εξαιρετικά καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPI), μια καθαρότερη εκδοχή του συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC), το οποίο χαρακτηρίζεται με ακόμα χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λίπη.

Η πρωτεΐνη είναι ένα ουσιαστικό δομικό στοιχείο του σώματος μας, μια πηγή θρεπτικών συστατικών. Αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από τον οργανισμό μας και συμπληρώνονται από εξωτερικές πηγές, και η καθημερινή πρόσληψή της εξασφαλίζει την συντήρηση της υγείας του σώματος. Συμβάλλει στην διατήρηση των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης και της δίαιτας καθώς αλλά και στην καθημερινή ζωή. Χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτεΐνη όταν ασκούμαστε τακτικά, όταν θέλουμε να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα καθώς και όσο  μεγαλώνουμε. Μία γρήγορη, άνετη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος πρόσληψης πρωτεΐνης είναι η χρήση συμπληρωμάτων πρωτεΐνης: δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο εκτός από σκόνη πρωτεΐνης, ένα μίξερ και λίγο νερό ή γάλα. Η σκόνη πρωτεΐνης χωνεύεται εύκολα και αντιθέτως με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος δεν δημιουργεί όξυνση. Η σκόνη πρωτεΐνης προέρχεται από γάλα, μπορεί ναι είναι φυτικής ή ζωικής προελεύσεως ή του συνδυασμού τους. Η απορρόφηση της μπορεί ναι είναι γρήγορη (30-40 λεπτά), μέτρια (1-2 ώρες) ή αργή (πάνω από 2 ώρες).

 • Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: 88%
 • Υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα
 • Γρήγορη και εύκολη απορρόφηση
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
 • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
 • Με στέβια
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς λακτόζη

Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα τονωμένο, στεγνό και γραμμωμένο σώμα με την σωστή διατροφή και την τακτική εξάσκηση. Είναι όμως ουσιαστικό για την υγιεινή αύξηση και διατήρηση των μυών ότι αυτοί πρέπει να τροφοδοτούνται τακτικά και με τις κατάλληλες θρεπτικές ουσίες. Η Iso Whey Zero είναι ένα πολύ καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης που απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα, χωρίς να περιέχει κάποιο περιττό συστατικό: παρασκευάζεται χωρίς γλουτένη και  λακτόζη, όπως και χωρίς προσθήκη trans-λιπαρών ή ζάχαρης. Λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη, που φτάνει σε 88%, και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε υδατάνθρακες αποτελεί ιδανική επιλογή για τους αθλητές που θέλουν να αποκτήσουν  σούπερ γραμμωμένους μυς. Τα προστιθέμενα αμινοξέα συμβάλλουν στην γρηγορότερη αποκατάσταση ενώ μειώνουν και το άλγος των μυών.

Καταναλώστε Iso Whey Zero τακτικά και αυξήστε τους μυς σας!

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA έτσι και η Iso Whey Zero παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.


Reflex Nutrition - Colostrum 100 κάψουλες

Τι είναι το Colostrum;

Το Colostrum, το οποίο ονομάζεται επίσης "πρωτόγαλα", είναι το γάλα οποιουδήποτε θηλαστικού τις πρώτες 24 ώρες μετά τη γέννηση. Οι αποτελεσματικές ουσίες που υπάρχουν στο πρωτόγαλα δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στη φύση σε τέτοιες υψηλές, τέλεια ισορροπημένες συγκεντρώσεις.

Για ποιον είναι;

Τα συμπληρώματα Colostrum είναι κατάλληλα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής και αναζητούν ένα συμπλήρωμα υψηλής ποιότητας που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών.

Κάθε κάψουλα παρέχει: 450mg πρωτόγαλα βοοειδών (35% -40% ανοσοσφαιρίνες).

Ποια είναι τα οφέλη;

 • Προερχόμενα από βοοειδή της Ε.Ε. ταϊσμένα με χόρτο.
 • Χωρίς rBGH (ανασυνδυασμένη βόεια αυξητική ορμόνη)
 • 35% ελάχιστο επίπεδο ανοσοσφαιρινών

Προερχόμενα από βοοειδή της Ε.Ε., τα οποία τρέφονται με χόρτα, λαμβάνεται μόνο όταν ο μόσχος έχει πάρει άφθονο, και όλη η γαλακτοκομεία που χρησιμοποιούμε ρυθμίζεται από αυστηρούς κανόνες ώστε να εξασφαλίζεται ότι το μοσχάρι είναι υπό την καλύτερη φροντίδα.

Παρέχει ένα ελάχιστο επίπεδο 35% ανοσοσφαιρινών, με IgG και IgF, και ξηραίνεται με κατάψυξη για να εξασφαλιστεί η μέγιστη βιολογική αξία. Παρέχοντας στο σώμα μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά πηγή πρωτεΐνης, το Colostrum μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη και στην διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Πώς γίνεται;

Το πρωτόγαλα είναι το πρώτο γάλα που παράγεται από την αγελάδα μετά τη γέννηση ενός μοσχαριού. Το περίσσιο που παράγεται συλλέγεται για την ανθρώπινη συμπλήρωση λόγω της εξαιρετικά υψηλής περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες. Είναι λυοφιλοποιημένο για να διατηρήσει τη βιολογική αξία, σε αντίθεση με το να στεγνώσει με ψεκασμό.

Η επιστήμη πίσω από αυτό

Το πρωτόγαλα είναι σημαντικό για τη διατροφή, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των νεογνών και συμβάλλει στην ανοσολογική άμυνα. Παρασκευάζεται από όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, το πρωτόγαλα μπορεί να βοηθήσει τους αθλητικούς στόχους παρέχοντας στο σώμα υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.

Κατάλληλο για:

 • Χορτοφάγους Όχι
 • Vegans: Όχι
 • Ασθενείς με Κοιλιοκάκη: Όχι

Reflex Nutrition - Ειδικά Προϊόντα - Colostrum 100 caps


Activlab - Vita C 1500 mg 20 ταμπλέτες

EXTRA ώθηση στο σώμα.

Η VITA C 1500 mg της Activlab Pharma είναι ένα προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C (1500 mg), με τη μορφή νόστιμων αναβράζων δισκίων με γεύση λεμονιού.

Το προϊόν προορίζεται ως διαιτητικό συμπλήρωμα βιταμίνης C.

Συνιστάται για χρήση:

 • σε μειωμένη σωματική ανοσία (περίοδος φθινοπώρου-χειμώνα)
 • κατά τη διάρκεια αυξημένης ζήτησης για βιταμίνη C (ηλικιωμένα άτομα, άγχος, συνήθεια καπνίσματος).
 • Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 αναβράζων ταμπλέτες με γεύση λεμονιού.


Συστατικά

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Ingredients

white chocolate: whey protein isolate 91%, L-Glutamine, flavourings, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], thickener (cellulose gum), emulsifier: lecithins (soy), salt, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, sweetener (sucralose).

chocolate: whey protein isolate 86%, fat-reduced cocoa powder, L-Glutamine, flavourings, thickener (cellulose gum), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], emulsifier: lecithins (soy), salt, L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine.

vanilla: whey protein isolate 91%, L-Glutamine, flavourings, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], thickener (cellulose gum), emulsifier: lecithins (soy), salt, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, sweetener (sucralose), colour (tartrazine***). *** Tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children.

cookie cream: whey protein isolate 85%, L-Glutamine, chocolate powder [cocoa mass, fat-reduced cocoa powder, natural flavouring], flavourings, thickener (cellulose gum), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], emulsifier: lecithins (soy), cinnamon, salt, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, sweetener (sucralose).

strawberry: whey protein isolate 87%, L-Glutamine, flavourings, thickener (cellulose gum), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], emulsifier: lecithins (soy), acid (citric acid), L-Leucine, salt, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine, colour (Allura Red AC***). *** Allura Red AC: may have an adverse effect on activity and attention in children.

coconut: whey protein isolate 91%, flavourings, L-Glutamine, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], thickener (cellulose gum), salt, acid (citric acid), emulsifier: lecithins (soy), L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine.

pineapple-mango: whey protein isolate 90%, L-Glutamine, flavourings, acid (citric acid), thickener (cellulose gum), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], emulsifier: lecithins (soy), salt, L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine, colours (Allura Red AC, tartrazine)***. *** Allura Red AC and tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children. M

banana: whey protein isolate 92%, L-Glutamine, flavourings, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], thickener (cellulose gum), emulsifier: lecithins (soy), acid (citric acid), salt, L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine, colour (tartrazine)***. ***Tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children.

hazelnut: whey protein isolate 88%, fat-reduced cocoa powder, L-Glutamine, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], thickener (cellulose gum), flavourings, emulsifier: lecithins (soy), salt, L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine.

lemon cheesecake: whey protein isolate 90%, flavourings, L-Glutamine, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], acid (citric acid), thickener (cellulose gum), L-Leucine, salt, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine, colour (tartrazine)***. *** Tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children.

tiramisu: whey protein isolate 89%, L-Glutamine, flavourings, instant coffee, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], emulsifier: lecithins (soy), thickener (cellulose gum), salt, cinnamon, L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine. WARNING: The product contains caffeine. Not recommended for children, or pregnant women. (10 mg/100ml ready to drink product.)

apricot-yoghurt: whey protein isolate 91%, flavourings, L-Glutamine, acid (citric acid), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], emulsifier: lecithins (soy), L-Leucine, salt, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine, colours (tartrazine, Allura Red AC)***. *** Tartrazine and Allura Red AC: may have an adverse effect on activity and attention in children.

cherry-banana: whey protein isolate 92%, L-Glutamine, flavourings, creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], acid (citric acid), emulsifier: lecithins (soy), thickener (cellulose gum), salt, L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine, colours (Allura Red AC***, indigotine). ***Allura Red AC: may have an adverse effect on activity and attention in children.

chocolate-toffee: whey protein isolate 89%, L-Glutamine, flavourings, colour (ammonia caramel), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], salt, emulsifier: lecithins (soy), thickener (cellulose gum), L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine.

pistachio: whey protein isolate 89%, L-Glutamine, flavourings, creamer[coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)],thickener (cellulose gum), emulsifier: lecithins (soy), salt, sweetener (sucralose),L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, colours (tartrazine**, indigotine). **Tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children.

walnut liqueur: whey protein isolate 85%, flavourings, L-Glutamine,fat-reduced cocoa powder, creamer [coconut fat, maltodextrin,vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], salt, emulsifier:lecithins (soy), sweetener (sucralose), L-Leucine, L-Isoleucine,L-Valine.

piña colada: whey protein isolate 89%, L-Glutamine, flavourings,creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-cakingagent (silicon dioxide)], thickener (cellulose gum), emulsifier: lecithins(soy), salt, acid (citric acid), sweetener (sucralose), L-Leucine, L-Isoleucine,L-Valine, colour (tartrazine)***. ***Tartrazine: may have anadverse effect on activity and attention in children.

berry brownie: whey protein isolate 85% [whey protein isolate, emulsifier: lecithins (soy)], fat-reduced cocoa powder, L-Glutamine, creamer [palm fat and palm kernel oil, maltodextrin, emulsifiers (E471, E472a), milk protein, stabilisers (potassium phosphates, sodium alginate), antioxidant (tocopherol-rich extract)], flavourings, emulsifier: lecithins (soy), thickeners (carrageenan, xanthan gum), salt, anti-caking agent (silicon dioxide), L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine.

vanilla cinnamon roll: whey protein isolate 87% [whey protein isolate, emulsifier: lecithins (soy)], creamer [palm fat and palm kernel oil, maltodextrin, emulsifiers (E471, E472a), milk protein, stabilisers (potassium phosphates, sodium alginate), antioxidant (tocopherol-rich extract)], L-Glutamine, flavourings, cinnamon, emulsifier: lecithins (soy), thickeners (carrageenan, xanthan gum), salt, anti-caking agent (silicon dioxide), L-Leucine, sweetener (sucralose), L-Isoleucine, L-Valine, colour (tartrazine*).  * Tartrazine: may have an adverse effect on activity and attention in children.

Made in a plantthat manufactures milk, egg, gluten, soy, crustaceans, sulphur dioxideand nuts containing food.


Reflex Nutrition - Colostrum 100 κάψουλες

Reflex Nutrition - Ειδικά Προϊόντα - Colostrum 100 caps

Ingredients

In a 2 piece gelatin* capsule: freeze dried bovine colostrum (standardised min 35% IgG), microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silicon dioxide.

Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που χειρίζεται: δημητριακά (όπως βρώμη, σιτάρι και κριθάρι). Αυγό (λεύκωμα ξηρού αυγού); Προϊόντα ψαριών και οστρακοειδών (όπως θειική χονδροϊτίνη και έλαιο κριλ). Παρόλο που δεν υπάρχουν καρύδια στη συνταγή αυτού του προϊόντος, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτό το προϊόν ή τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του είναι απαλλαγμένα από καρύδια.


Activlab - Vita C 1500 mg 20 ταμπλέτες

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Αναμίξτε  1 μερίδα (25 γραμμάρια, μία (1) μεζούρα = 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας) με 200 ml νερό ή γάλα.

Πίνεται δυο φορές την ημέρα.


Reflex Nutrition - Colostrum 100 κάψουλες

Πάρτε 1-3 κάψουλες 2-4 φορές την ημέρα, ή όπως συνταγογραφείται από ένα ιατρό.

 • Αυτό το προϊόν είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο αυτών.
 • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.
 • Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.
 • Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Activlab - Vita C 1500 mg 20 ταμπλέτες

Πάρτε 1 ταμπλέτα ημερησίως.

Το προϊόν προορίζεται για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού