phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464 - 2811 216192

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Dymatize
Ειδικά Προϊόντα
Πακέτο Μυϊκής Ενδυνάμωσης & Αποκατάστασης Νο8

Κωδικός: biot524

Εταιρεία: Dymatize, Biotech USA
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
61,90 €
72,80 €
Πακέτο Μυϊκής Ενδυνάμωσης & Αποκατάστασης για πριν τον Ύπνο αποτελούμενο από προϊόντα BiotechUSA Micellar Casein 2270 γραμ. & Dymatize Gaba 111 γραμ.
Γεύση 1

Περιγραφή

BioTechUSA - Micellar Casein 2270 γραμμάρια

ΡΟΦΗΜΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΜΕ MICELLAR ΚΑΖΕΪΝΗ, ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΡΑ.


 

 

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: 73%
 • Περιέχει Micellar Casein.
 • Με πρόσθετη L-Γλουταμίνη.
 • Παρατεταμένος χρόνος απορρόφησης.
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
 • Χωρίς Γλουτένη.
 • Χωρίς Φοινικέλαιο.
 • Χωρίς Λιπαρά.
 • Χωρίς Συντηρητικά.

* Αναφέρεται σε έτοιμα ροφήματα αναμεμειγμένα με νερό (<2,5 γραμ. ζάχαρη/100 ml προϊόντος).

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ

Η Micellar Casein είναι ένα κολλοειδές γιγαντιαίο μόριο και λόγω της ειδικής του δομής είναι μία αργής απορρόφησης πρωτεΐνη.

Η σύνθετη σύνθεση της Micellar Casein παρέχει παρατεταμένη παροχή διατροφής στους μυς σας. Είναι μία εξαιρετική επιλογή πριν πάτε για ύπνο ή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού, επειδή η πέψη των πρωτεϊνών με βάση την καζεΐνη μπορεί να διαρκέσει έως και μερικές ώρες.

Επιλέξτε το πρωτεϊνικό προϊόν Micellar Casein και φροντίστε τους μυς σας!

Ανά μερίδα των 30 γραμμαρίων:

Συνιστούμε την Micellar Casein εάν:

 • θέλετε μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, επειδή η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες του προϊόντος συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας καθώς και σε υγιή και φυσιολογικά οστά.
 • χρειάζεστε ένα πρωτεϊνικό προϊόν για να ακολουθήσετε τη διατροφή σας πριν πάτε για ύπνο.
 • θέλετε να καταναλώνετε πρωτεΐνη σε σκόνη μετά την βραδινή σας προπόνηση ή ανάμεσα στα γεύματα.
 • έχετε ταχύτερο μεταβολισμό, γιατί απορροφάτε πιο αργά.
 • είστε ευαίσθητοι στη γλουτένη

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ;

Η πρωτεΐνη είναι ένα ουσιαστικό δομικό στοιχείο στο σώμα μας. Είναι μία πηγή διατροφής που αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από το σώμα ή λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά για να διατηρήσετε τον εαυτό σας. Βοηθάει στη διατήρηση των μυών σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, της δίαιτας ή της καθημερινής ζωής. Η ανάγκη σας για πρωτεΐνη αυξάνεται εάν ασκείτε τακτικά αθλήματα ή εάν θέλετε να μεγαλώσετε τη μυϊκή μάζα ή όταν αρχίσετε να γερνάτε.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ;

Η κατανάλωση πρωτεϊνικών ροφημάτων είναι ένας γρήγορος, πρακτικός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλιστεί η σωστή πρόσληψη πρωτεΐνης. Χρειάζεστε μόνο τη σκόνη πρωτεΐνης, ένα shaker και λίγο νερό. Η πρωτεΐνη σε σκόνη μπορεί να παρασκευαστεί από γάλα, αλλά μπορεί να προέρχεται από ζώα ή φυτά, καθώς και από συνδυασμό αυτών. Η απορρόφησή τους μπορεί να είναι γρήγορη (30-40 λεπτά), μέτρια (1-2 ώρες) ή αργή (περισσότερο από 2 ώρες).

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA, η Micellar Casein αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.


Dymatize - Gaba 111 γραμμάρια

Το GABA ή Γάμμα-Αμινοβουτυρικό Οξύ, είναι ένα ισχυρό αμινοξύ που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1883 στο Βερολίνο.

Έχει πραγματικά ταξινομηθεί ως νευροδιαβιβαστής, που σημαίνει ότι βοηθάει τα νευρικά ερεθίσματα που διασχίζουν τις συνάψεις (κενά) και επικοινωνούν καλύτερα. Το GABA έχει ένα μεγάλο αριθμό θετικών επιδράσεων στο νευρικό σύστημα.

Το GABA έχει αποδειχθεί ότι συμβάλει στην τόνωση της παραγωγής της Ανθρώπινης Αυξητικής Ορμόνης (HGH). Η HGH είναι αυτή που έχει παρατηρηθεί σε μελέτες για τη διευκόλυνση του μεταβολισμού των λιπών στο σώμα. Η HGH είναι επίσης γνωστή για τα ισχυρά αποτελέσματα μυϊκής ανάπτυξης. Η αύξηση της HGH μπορεί σίγουρα να είναι ένα καλό γεγονός, ειδικά για τους bodybuilders. Η HGH τείνει να μειώνεται φυσικά με την ηλικία, έτσι όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να χάσετε το λίπος. Αυτός είναι ένας λόγος που το GABA έχει γίνει τόσο δημοφιλές.

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι το GABA αυξάνει τον κύκλο του σωματικού ύπνου και ότι ασθενείς ανέφεραν πολύ πιο έντονα όνειρα. Έχοντας έναν καλό νυχτερινό ύπνο και αποκτώντας περισσότερη ξεκούραση μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη ενέργεια όλη την ημέρα. Για να μην αναφέρουμε την αυξανόμενη απώλεια λίπους και την προώθηση της ανάπτυξης των μυών που επίσης οδηγούν σε μια αύξηση της ενέργειας.

Dymatize - Προϊόντα Αποκατάστασης - Gaba 111 gr

Συστατικά

BioTechUSA - Micellar Casein 2270 γραμμάρια

Ingredients

vanilla: micellar casein concentrate (contains milk) 90%, L-glutamine 5%, flavourings, creamer[partly hydrogenated coconut fat, skimmed milk powder, emulsifiers (E471, E472a), glucose syrup,sucrose, milk protein, stabiliser (potassium phosphates),anti-caking agent (calcium phosphates)],thickener (cellulose gum), salt, anti-caking agent(silicone dioxide), sweetener (sucralose), colour(tartrazine)1.

chocolatemicellar casein concentrate (contains milk) 85%, fat-reduced cocoa powder,L-glutamine 5%, creamer [partly hydrogenated coconut fat, skimmed milk powder, emulsifiers(E471, E472a), glucose syrup, sucrose, milk protein, stabiliser (potassium phosphates),anti-caking agent (calcium phosphates)], flavourings,thickener (cellulose gum), salt, anti-cakingagent (silicon dioxide), sweetener (sucralose).

strawberrymicellar casein concentrate (contains milk) 87%, L-glutamine 5%, flavourings, acid(citric acid), creamer [partly hydrogenated coconut fat, skimmed milk powder, emulsifiers (E471,E472a), glucose syrup, sucrose, milk protein, stabiliser(potassium phosphates), anti-caking agent(calcium phosphates)], thickener (cellulose gum),salt, anti-caking agent (silicon dioxide), sweetener (sucralose), colour (Allura Red AC)1.

cookies&cream: micellar casein concentrate (contains milk) 87%, L-glutamine 5%, flavourings, creamer [partly hydrogenated coconut fat,skimmed milk powder, emulsifiers (E471, E472a), glucose syrup, sucrose, milk protein, stabiliser (potassium phosphates), anti-caking agent (calcium phosphates)], chocolate powder [cocoa mass,cocoa butter, fat-reduced cocoa powder, emulsifier:lecithins (soy), flavouring], cinnamon, thickener(cellulose gum), salt, anti-caking agent (silicondioxide), sweetener (sucralose).

1Tartrazine: may have an adverse effecton activity and attention in children.

Made in a plant that also manufactures milk, egg,gluten, soy, crustaceans, sulphur dioxide and nutscontaining foods.


Dymatize - Gaba 111 γραμμάρια

Dymatize - Προϊόντα Αποκατάστασης - Gaba 111 gr

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - Micellar Casein 2270 γραμμάρια

Ανακατέψτε 1 μερίδα (30 γραμμάρια = 1 μεζούρα = 2 γεμάτες κουταλιές) με 300 ml νερό.

Χρησιμοποιήστε ένα shaker!

Καταναλώστε την πριν τον ύπνο.


Dymatize - Gaba 111 γραμμάρια

Ως συμπλήρωμα διατροφής ενηλίκων, πάρτε τρία (3) με πέντε (5) γραμμάρια αναμιγνύοντας με 120ml νερό ή χυμό περίπου 30 λεπτά πριν από τον ύπνο.

Λόγω των νευροδιαβιβαστών ιδιοτήτων του GABA, μερικά άτομα μπορεί να εμφανίσουν ένα μικρό μυρμήγκιασμα του δέρματος ή / και μια μικρή δυσκολία στην αναπνοή αμέσως μετά τη λήψη του GABA. Αυτά τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν γρήγορα και είναι χαρακτηριστικό αυτού του αμινοξέος.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Χρησιμοποιήστε το μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα με μια ιατρική κατάσταση. Αν είστε με τη φροντίδα ενός παθολόγου, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού