phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Επιλέξτε
Εκκαθάριση Όλων
Ερώτηση για το προϊόν

Weider
Πρωτεΐνες
Mega Mass 4000 7 kg + ΔΩΡΟ BioTechUSA 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 gr

Κωδικός: weid04

Εταιρεία: Weider
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
90,00 €
93,00 €
Για περισσότερα από 40 χρόνια τα προϊόντα Weider Mega Mass είναι τα πιο δημοφιλής προϊόντα ενέργειας και αύξησης μυϊκής μάζας.
Κάντε μια επιλογή

Περιγραφή

Weider - MEGA MASS 4000 - 7 κιλά + ΔΩΡΟ BioTechUSA - 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Για περισσότερα από 40 χρόνια τα προϊόντα Weider Mega Mass είναι τα πιο δημοφιλής προϊόντα ενέργειας και αύξησης μυϊκής μάζας.

Οι νέες βελτιωμένες συνθέσεις τους, ο μοναδικός συνδυασμός υδατανθράκων, πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων, οι υπέροχες γεύσεις τους και η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους τα καθιστούν ασυναγώνιστα.

To Mega Mass 4000 σας προσφέρει δυνατές θερμίδες και ενέργεια!!

Η απόλυτη φόρμουλα αύξησης μυϊκής μάζας και βάρους η οποία μπορεί να σας προσφέρει μέχρι επιπλέον θερμίδες ανά ημέρα ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τις θερμίδες που χρειάζεστε ακόμη και εάν ακολουθείτε σε ένα δυνατό πρόγραμμα προπόνησης.

Το Mega Mass 4000 είναι μια φόρμουλα υδατανθράκων μαζί με ένα μείγμα πρωτεϊνών με μικρόθρεπτικά συστατικά. Είναι η καλύτερη επιλογή όσους θέλουν να αυξήσουν το βάρος τους και ειδικότερα για εκτομορφικούς τύπους αθλητών.

Περιέχει βιταμίνες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες για να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις σε συνδυασμό με ένα μείγμα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών για να προωθεί τη γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση.

Ιδιότητες προίόντος:

  • Προμηθεύει με ενέργεια, θερμίδες και ποιοτικούς υδατάνθρακες.
  • Μίγμα πρωτεϊνών για καλύτερη μυϊκή ανάπτυξη και ανάρρωση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 7 κιλά / κουτί

Weider - Πρωτεΐνη Αύξησης Βάρους - Mega Mass 4000 7 kg


+ ΔΩΡΟ

BioTechUSA - 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη 100% παρασκευάζεται με καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη σε μορφή σκόνης. Το άγευστο μείγμα σκόνης είναι πιο εύκολο να αναμιχθεί με άλλα συμπληρώματα όπως συμπληρώματα αύξησης βάρους και ροφήματα πρωτεΐνης.

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη 100% χρησιμοποιείται από αθλητές για να αυξήσει τη μυϊκή τους ισχύ και δύναμη και ταυτόχρονα να καταλύσει την κυτταρική ανάπτυξη καθώς και να αυξήσει τη μυϊκή τους μάζα.

Πώς Λειτουργεί η Μονοϋδρική Κρεατίνη;

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η κρεατίνη αυξάνει τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Τα ευρήματα αυτά έχουν αναδείξει την Μονοϋδρική Κρεατίνη στο πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής στον τομέα της προπόνησης δύναμης.

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη χρησιμοποιείται από το σώμα κατά της διάρκεια της σύνθεσης του ΑΤΡ. Η Κρεατίνη παίζει καθοριστικό ρόλο στη μυϊκή σύσπαση. Όταν οι μύες συσπώνται, το καύσιμο που είναι υπαίτιο γι αυτή την κίνηση ονομάζεται ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη). Η ΑΤΡ παρέχει την ενέργειά του απελευθερώνοντας ένα από τα φωσφορικά του μόρια και στη συνέχεια μετατρέπεται σε μια διαφορετική σύνθεση η οποία ονομάζεται ΑDP (διφωσφορική αδενοσίνη). Δυστυχώς μόνο μια ποσότητα ΑΤΡ μπορεί να αποθηκευτεί στους μυς.

Η Κρεατίνη δίνει το φωσφορικό μόριο στο ADP, αναδημιουργώντας ΑΤΡ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σαν καύσιμο για την επόμενη μυϊκή σύσπαση. Όσο πιο πολύ Κρεατίνη έχεις στους μυς σου τόσο πιο πολύ ΑΤΡ μπορείς να παράγεις. Αυτό σου επιτρέπει να γυμνάζεις τους μυς σου μέχρι την πιο υψηλή τους απόδοση κι επίσης βοηθάει στη διαδικασία αποκατάστασης του σώματος.

Biotech USA - Κρεατίνες - Creatine Monohydrate 100%, 300 gr

Συστατικά

 Weider - MEGA MASS 4000 - 7 κιλά

 

BioTechUSA - 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Οδηγίες Χρήσης

Weider - MEGA MASS 4000 - 7 κιλά

Αναλόγως του διατροφολογικούς σας προγράμματος ανακατέψτε μια δόση, 1 μεζούρα σε 300 ml νερό ή γάλα 1,5% λιπαρών.

Πίνετε δύο δόσεις ημερησίως.

EXTRA TIP:

Η ημερήσια πρόσληψη ενός ροφήματος Mega Mass μπορεί να καθοριστεί ξεχωριστά με έναν πραγματικά εύκολο τρόπο.

Σε γενικές γραμμές, δεν θα πρέπει να αυξάνεται το σωματικό σας βάρος περισσότερο από δύο κιλά ανά μήνα, διότι, διαφορετικά, το λίπος του σώματος αυξάνεται πάρα πολύ.

Η μέτρηση του σωματικού βάρους, του σωματικού λίπους καθώς και η μέτρηση της περιφέρεια (μέσης), δίνει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες και το ποσοστό πρόσληψης.

Σε περίπτωση ανόδου του σωματικού βάρους, χωρίς να αυξάνεται το εύρος της περιφέρειας, τότε μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος ότι έχει βρει το σωστό ποσοστό πρόσληψης και ότι θα πρέπει να επιμείνει σε αυτό το διατροφικό πρόγραμμα.

Εάν το βάρος σώματος και η περιφέρεια αυξάνονται τότε πρέπει να ελεγχθεί η διατροφή δεδομένου ότι αποτελεί ένδειξη της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρές ουσίες στη διατροφή.

Εάν το βάρος δεν αυξάνεται, τότε ο αριθμός των ροφημάτων Mega Mass θα πρέπει να αυξηθεί.


BioTechUSA - 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Για μια δόση, ανακατεύετε 5 γραμμάρια Μονοϋδρικής Κρεατίνης σε 500 γραμμάρια οποιουδήποτε ροφήματος θέλετε.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού