το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό: παραγγελίες μέσω eshop (24ωρο) ή τηλεφωνικά στο 2811 754464 καθημερινά 09:30-17:30
ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών από πλευράς των courier.
phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Best Body
Πρωτεΐνες
Hardcore Mass 7000 3000 gr + ΔΩΡΟ 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 gr

Κωδικός: best41

Εταιρεία: Best Body
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
49,00 €
57,00 €
Η Mass 7000 από την Best Body Nutrition είναι μία υψηλής ποιότητας σκόνη υδατανθράκων-πρωτεϊνών βελτιστοποιημένη με κρεατίνη και ψευδάργυρο.
Γεύση 1

Περιγραφή

Best Body - Hardcore Mass 7000 3000 γραμμάρια

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Mass Gainer για αύξηση μάζας
  • Έως 2673 kcal ημερησίως
  • Μείγμα 4 συστατικών υδατανθράκων
  • Μείγμα 4 συστατικών πρωτεΐνης
  • Βελτιστοποιημένη με κρεατίνη και ψευδάργυρο
  • Παρατεταμένη παροχή στο σώμα κατά τη διάρκεια και μετά από μία εντατική προπόνηση με ενέργεια

Η Mass 7000 από την Best Body Nutrition είναι μία υψηλής ποιότητας σκόνη υδατανθράκων-πρωτεϊνών. Το μείγμα των υδατανθράκων αποτελείται από μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, άμυλο αραβοσίτου και αλεύρι από βρώμη. Το μείγμα πρωτεΐνης 4 συστατικών αποτελείται από πρωτεΐνη ορού γάλακτος, πρωτεΐνη γάλακτος, πρωτεΐνη αυγού και απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας.

Η BBN Hardcore Mass 7000 είναι με έως και 2673 kcal ανά ημέρα (γεύση: Milk Chocolate) μία υψηλής ποιότητας Mass Gainer. Είναι απολύτως κατάλληλο για τους ‘Hard Gainers’. Αυτοί είναι αθλητές που παίρνουν βάρος πολύ αργά. Για να κερδίσετε βάρος, ένα θετικό ενεργειακό ισοζύγιο πρέπει να επιτευχθεί, δηλαδή στο σώμα πρέπει να παρασχεθεί περισσότερη ενέργεια από ό, τι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει. Η Hardcore Mass προσφέρει 69,3 γραμμάρια υδατάνθρακες και 18,9 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια.
Τα προϊόντα υδατανθράκων όπως η BBN Hardcore Maltargo παίζουν επίσης έναν ιδιαίτερο ρόλο σε αθλήματα δύναμης και αντοχής (π.χ. μαραθώνιος, τρίαθλο, cross-country σκι, ποδηλασία κλπ). Οι υδατάνθρακες είναι ιδιαίτερα σημαντικοί μετά από σωματικές δραστηριότητες, προκειμένου να ξαναγεμίσετε τις αποθήκες γλυκογόνου. Αποθηκεύονται στους μυς σε μορφή γλυκογόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εν λόγω αποθήκες θα πρέπει να γεμίσουν πολύ πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα. Κατά τη διάρκεια της εντατικής προπόνησης ή του αγώνα, οι αποθήκες γλυκογόνου εξαντλούνται. Γι' αυτό συνιστάται να καλύψετε τις αποθήκες γλυκογόνου με υδατάνθρακες όπως την BBN Hardcore Mass 7000 πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα. Μετά την προπόνηση ή τον αγώνα, είναι επίσης ιδανικό για να ξαναγεμίσετε τις αποθήκες γλυκογόνου. Κατά τις πρώτες ώρες μετά την ένταση, το ποσοστό αναπλήρωσης είναι υψηλότερο.

Οι υδατάνθρακες συμβάλλουν στην αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας των μυών (σύσπαση) μετά από μία υψηλή ένταση ή / και μακροχρόνια σωματική άσκηση οδηγώντας σε κόπωση των μυών και στην εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες. Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την κατανάλωση υδατανθράκων, από όλες τις πηγές, σε μια συνολική πρόσληψη 4 γραμμαρίων ανά κιλό σωματικού βάρους, σε δόσεις, εντός των πρώτων 4 ωρών και όχι αργότερα από 6 ώρες, μετά από μία υψηλής εντάσεως και / ή μακράς διάρκειας σωματική άσκηση οδηγώντας σε κόπωση των μυών και στην εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου στους σκελετικούς μύες.

Επιπλέον η BBN Hardcore Mass 7000 είναι βελτιστοποιημένη με ψευδάργυρο και κρεατίνη. Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μέταλλο, ο οποίος πρέπει να τροφοδοτείτε στο σώμα με τη διατροφή ή τα συμπληρώματα. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει πέρα των άλλων στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων, στην κανονική σύνθεση των πρωτεϊνών, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα, στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ή στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Η κρεατίνη είναι αποθηκευμένη σε μορφή φωσφορικής κρεατίνης στους μύες.

Οι υδατάνθρακες είναι εξάλλου ιδιαίτερα σημαντικοί μετά από σωματικές δραστηριότητες, προκειμένου να ξαναγεμίσετε τις αποθήκες γλυκογόνου. Αποθηκεύονται στους μυς σε μορφή γλυκογόνου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εν λόγω αποθήκες θα πρέπει να γεμίσουν πολύ πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα. Κατά τη διάρκεια μίας εντατικής προπόνησης ή αγώνα, οι αποθήκες γλυκογόνου εξαντλούνται. Γι' αυτό συνιστάται να καλύψετε τις αποθήκες γλυκογόνου με υδατάνθρακες πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα.

Best Body - Πρωτεΐνες - Hardcore Mass 7000 3000gr


+ ΔΩΡΟ

BioTechUSA - 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη 100% παρασκευάζεται με καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη σε μορφή σκόνης. Το άγευστο μείγμα σκόνης είναι πιο εύκολο να αναμιχθεί με άλλα συμπληρώματα όπως συμπληρώματα αύξησης βάρους και ροφήματα πρωτεΐνης.

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη 100% χρησιμοποιείται από αθλητές για να αυξήσει τη μυϊκή τους ισχύ και δύναμη και ταυτόχρονα να καταλύσει την κυτταρική ανάπτυξη καθώς και να αυξήσει τη μυϊκή τους μάζα.

Πώς Λειτουργεί η Μονοϋδρική Κρεατίνη;

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η κρεατίνη αυξάνει τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα. Τα ευρήματα αυτά έχουν αναδείξει την Μονοϋδρική Κρεατίνη στο πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής στον τομέα της προπόνησης δύναμης.

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη χρησιμοποιείται από το σώμα κατά της διάρκεια της σύνθεσης του ΑΤΡ. Η Κρεατίνη παίζει καθοριστικό ρόλο στη μυϊκή σύσπαση. Όταν οι μύες συσπώνται, το καύσιμο που είναι υπαίτιο γι αυτή την κίνηση ονομάζεται ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη). Η ΑΤΡ παρέχει την ενέργειά του απελευθερώνοντας ένα από τα φωσφορικά του μόρια και στη συνέχεια μετατρέπεται σε μια διαφορετική σύνθεση η οποία ονομάζεται ΑDP (διφωσφορική αδενοσίνη). Δυστυχώς μόνο μια ποσότητα ΑΤΡ μπορεί να αποθηκευτεί στους μυς.

Η Κρεατίνη δίνει το φωσφορικό μόριο στο ADP, αναδημιουργώντας ΑΤΡ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σαν καύσιμο για την επόμενη μυϊκή σύσπαση. Όσο πιο πολύ Κρεατίνη έχεις στους μυς σου τόσο πιο πολύ ΑΤΡ μπορείς να παράγεις. Αυτό σου επιτρέπει να γυμνάζεις τους μυς σου μέχρι την πιο υψηλή τους απόδοση κι επίσης βοηθάει στη διαδικασία αποκατάστασης του σώματος.

Biotech USA - Κρεατίνες - Creatine Monohydrate 100%, 300 gr

Συστατικά

Best Body - Hardcore Mass 7000 3000 γραμμάρια

Best Body - Πρωτεΐνες - Hardcore Mass 7000 3000gr


BioTechUSA - 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Pharmaceutical Grade Micronized Creatine Monohydrate (200 mesh)

Οδηγίες Χρήσης

Best Body - Hardcore Mass 7000 3000 γραμμάρια

Η BBN Hardcore συνιστά για μία δόση να αναμειχθούν 150 γραμμάρια (5 BBN μεζούρες / 70ml ισούτε με 150gr σκόνης) Mass 7000 με 550 ml πλήρες γάλα (3,5%). Συνιστάται να πίνετε μέχρι και τρεις μερίδες την ημέρα.

Μία κατάλληλη στιγμή για κατανάλωση είναι πριν ή / και μετά την προπόνηση.

Σημαντικές Σημειώσεις: Μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικά για την υγεία.
Κρατήστε το προϊόν κλειστό σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και σε θερμοκρασία δωματίου (15 ° C - 25 ° C). Μετά το άνοιγμα να χρησιμοποιηθεί εντός διαστήματος 3 μηνών.


BioTechUSA - 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Για μια δόση, ανακατεύετε 5 γραμμάρια Μονοϋδρικής Κρεατίνης σε 500 γραμμάρια οποιουδήποτε ροφήματος θέλετε.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού