phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464 - 6977 463978

ΑΜΕΣΕΣ Αποστολές
σε Ελλάδα & Κύπρο

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Biotech USA
Beef Protein
Πακέτο Δύναμης & Ενυδάτωσης No4

Κωδικός: biot555

Εταιρεία: Biotech USA
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
87,90 €
103,80 €
Πακέτο προϊόντων αποτελούμενο από προϊόντα της BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια. & BioTechUSA - NitroX Therapy 340 γραμμάρια.
Γεύση 1
Γεύση 2

Περιγραφή

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Η Iso Whey Zero συνιστάται εφόσον:

 • ψάχνεις μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης: λόγω της 88%  περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνη συμβάλλει στην διατήρηση μυϊκής μάζας και υγειών οστών καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας
 • θέλεις να καλύψεις τις ανάγκες σου για πρωτεΐνη με προϊόντα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας αλλά λόγω δυσανεξίας θέλεις να αποφύγεις την λακτόζη
 • για την μεταπροπονητική αποκατάσταση ψάχνεις μια σκόνη πρωτεΐνης  που απορροφάται γρήγορα
 • ζητάς γλυκά με μειωμένες θερμίδες  κατά την περίοδο δίαιτας
 • έχεις δυσανεξία στην γλουτένη
 • σου αρέσουν οι ωραίες και ποικίλες γεύσεις

Η  λακτόζη, που ονομάζεται και «σάκχαρο του γάλακτος», είναι ένας πλήρης υδατάνθρακας και αποτελεί το 2-8% του βάρους της ξηράς ουσίας του γάλακτος.  Χρειαζόμαστε λακτόζη κυρίως στην βρεφική ηλικία ενώ αργότερα, κατά την ενήλικη ζωή  αρκετά συχνά ο οργανισμός μας δεν παράγει πια καθόλου ένζυμο λακτάση που χρειάζεται για την εξάλειψη της λακτόζης και έτσι δημιουργείται μια δυσανεξία στην λακτόζη. Σήμερα σχεδόν 75% του πληθυσμού παγκοσμίως πάσχει από δυσανεξία στην λακτόζη. Κατά την παραγωγή των προϊόντων μας η λακτόζη διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος μέσω μικροδιαδικασιών πολυβηματικής υπερδιήθησης και διήθησης πολλαπλής ροής. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται ένα εξαιρετικά καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPI), μια καθαρότερη εκδοχή του συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC), το οποίο χαρακτηρίζεται με ακόμα χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λίπη.

Η πρωτεΐνη είναι ένα ουσιαστικό δομικό στοιχείο του σώματος μας, μια πηγή θρεπτικών συστατικών. Αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από τον οργανισμό μας και συμπληρώνονται από εξωτερικές πηγές, και η καθημερινή πρόσληψή της εξασφαλίζει την συντήρηση της υγείας του σώματος. Συμβάλλει στην διατήρηση των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης και της δίαιτας καθώς αλλά και στην καθημερινή ζωή. Χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτεΐνη όταν ασκούμαστε τακτικά, όταν θέλουμε να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα καθώς και όσο  μεγαλώνουμε. Μία γρήγορη, άνετη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος πρόσληψης πρωτεΐνης είναι η χρήση συμπληρωμάτων πρωτεΐνης: δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο εκτός από σκόνη πρωτεΐνης, ένα μίξερ και λίγο νερό ή γάλα. Η σκόνη πρωτεΐνης χωνεύεται εύκολα και αντιθέτως με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος δεν δημιουργεί όξυνση. Η σκόνη πρωτεΐνης προέρχεται από γάλα, μπορεί ναι είναι φυτικής ή ζωικής προελεύσεως ή του συνδυασμού τους. Η απορρόφηση της μπορεί ναι είναι γρήγορη (30-40 λεπτά), μέτρια (1-2 ώρες) ή αργή (πάνω από 2 ώρες).

 • Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: 88%
 • Υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα
 • Γρήγορη και εύκολη απορρόφηση
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
 • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
 • Με στέβια
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς λακτόζη

Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα τονωμένο, στεγνό και γραμμωμένο σώμα με την σωστή διατροφή και την τακτική εξάσκηση. Είναι όμως ουσιαστικό για την υγιεινή αύξηση και διατήρηση των μυών ότι αυτοί πρέπει να τροφοδοτούνται τακτικά και με τις κατάλληλες θρεπτικές ουσίες. Η Iso Whey Zero είναι ένα πολύ καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης που απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα, χωρίς να περιέχει κάποιο περιττό συστατικό: παρασκευάζεται χωρίς γλουτένη και  λακτόζη, όπως και χωρίς προσθήκη trans-λιπαρών ή ζάχαρης. Λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη, που φτάνει σε 88%, και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε υδατάνθρακες αποτελεί ιδανική επιλογή για τους αθλητές που θέλουν να αποκτήσουν  σούπερ γραμμωμένους μυς. Τα προστιθέμενα αμινοξέα συμβάλλουν στην γρηγορότερη αποκατάσταση ενώ μειώνουν και το άλγος των μυών.

Καταναλώστε Iso Whey Zero τακτικά και αυξήστε τους μυς σας!

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA έτσι και η Iso Whey Zero παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.BioTechUSA - NitroX Therapy 340 γραμμάρια

Το NitroX Therapy χρησιμοποιεί επικυρωμένες ποσότητες σύνθεσης ενεργοποιητών Νιτρικού Οξειδίου, Κρεατίνη καθώς και Ενεργοποιητές Ενέργειας.

Τα αποτελέσματά του ενισχύονται με CarboRADE που προσφέρει σύνθετη ενέργεια για την παράταση της μυϊκής διαστολής, την αντοχή, και την εστίαση, ακόμη και για τις πιο έντονες προπονήσεις.

Ένα επιπλέον στοιχείο, όπου το NitroX Therapy ξεπερνάει τα υπόλοιπα είναι η εκπληκτικά υπέροχη και δροσερή γεύση του. Είναι μακράν η καλύτερη γεύση για ένα προ-προπονητικό προϊόν στην αγορά.

Προετοιμασία για την έκρηξη ενέργειας!

Το NitroX Therapy είναι ένα προ-προπονητικό ρόφημα που λειτουργεί όπως το κουμπί Νίτρο στα αγωνιστικά αυτοκίνητα: πιέστε και αμέσως φορτώνεται ενέργεια για το γυμναστήριο και αισθανθείτε σαν να χτυπάτε τα βάρη.

Η ενέργεια και η ώθηση θα είναι οι αληθινοί συνεργάτες σας σε κάθε κίνηση. Αισθανθείτε την ενέργεια και την σιγουριά:

Το NitroX Therapy όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA, αποτελείται από 100% ασφαλές δοκιμασμένα, και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που είναι κατάλληλα για τις ανθρώπινες ανάγκες του μεταβολισμού. Λειτουργεί σίγουρα, σύμφωνα με το σώμα σας και ποτέ εναντίον του.

Γιατί είναι η φόρμουλα του NitroX Therapy τόσο ξεχωριστή;

Οι ενεργοποιητές του Νιτρικού Οξειδίου και τα διεγερτικά, σας τροφοδοτούν με ενέργεια που υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της πιο έντονης προπόνησης. Νιώστε το πρήξιμο σε κάθε κύτταρο του μυϊκού ιστού σας, έτοιμος να αναλάβετε σοβαρές δράσεις για πραγματική μυϊκή ανάπτυξη.

Το NitroX Therapy μειώνει την παραγωγή του γαλακτικού οξέος, και βοηθάει στην αναβολή την αίσθηση της κόπωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

CREA-TONATOR

Προπονηθείτε στην υψηλότερη απόδοση! Αυξήστε τις επιδόσεις σας με τον απόλυτο συνδυασμό υψηλής ποιότητας κρεατινών που υπηρετούν ως την πιο αγνή πηγή αντοχής και δύναμης.

ATP POWER

Αφήστε την δύναμη εκεί που ανήκει: Το NitroX Therapy περιέχει Na-R-ALA (alpha lipoic acid) προκειμένου να διευκολυνθούν η κρεατίνη και τα τονωτικά συστατικά νιτρικού οξειδίου στην κυκλοφορία. Η καφεΐνη εντείνει τις συσπάσεις των μυών και επιταχύνει τη χρήση του καυσίμου που αποθηκεύονται στους μυς. Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά συμβάλουν στη μείωση της παραγωγής των ελευθέρων ριζών.

CARBORADE

Ξεχάστε την ασπαρτάμη και ανακαλύψτε το Carborade, το τέλειο μίγμα φυσικών γλυκαντικών ουσιών, υψηλής απόδοσης με όλα τα συστατικά δύναμης για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, ενώ επιφέρει μείωση του σακχάρου στο αίμα.

Συστατικά

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια


BioTechUSA - NitroX Therapy 340 γραμμάρια

CARBORADE (dextrose, maltodextrin, fructose, ribose, xylitol), NOx NRG PUMP (AAKG, citrulline malate, beta alanine, L-Arginine HCl, L-Arginine nitrate), citric acid, ATP POWER (caffeine, niacin, NAD (nicotinamide adenine dinucleotide), Na-R-ALA, NAC (N-Acetyl cysteine)), CREA-TONATOR (creatine pH-X, micronized creatine, creatine HCl, tricreatine malate, creatine ethylester, creatine pyruvate), BCAAs (L-Leucine, Leucine malate, Leucine AKG, Leucine ethyl ester, N-Acetyl L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), flavor, sweetener (E955), colors (E124, E110*) *May have an adverse effect on activity and attention in children.

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Αναμίξτε  1 μερίδα (25 γραμμάρια, μία (1) μεζούρα = 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας) με 200 ml νερό ή γάλα.

Πίνεται δυο φορές την ημέρα.


BioTechUSA - NitroX Therapy 340 γραμμάρια

Προσθέστε 17 γραμμάρια NitroX Therapy σε 250 ml κρύο υγρό.

Πάρτε μία μερίδα 15-30 λεπτά πριν την προπόνηση.

Δείτε το βίντεο

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού