Τηλεφωνικές παραγγελίες / Υποστήριξη:
2811 754464
 x 

κανένα προϊόν
στο καλάθι σας.
Total 0,00 €

Olimp Sport Nutrition - Αμινοξέα - W.A.S Xplode 360 gr

Κωδικός: olimp74

Το W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder είναι ένα επαγγελματικό προϊόν που προορίζεται για τους ανθρώπους που ψάχνουν για μία πηγή υψηλής ποιότητας & άμεσα εύπεπτων αμινοξέων.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Βασική τιμή με ΦΠΑ 32,00 €
Τιμή πώλησης 26,90 €
Κάντε μια επιλογή

Περιγραφή

Olimp - W.A.S Xplode 360 γραμμάρια

ΝΟΣΤΙΜΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ!!!

Συμπυκνωμένες πηγές υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών είναι τα βασικά μέρη της διατροφής των σωματικά δραστήριων ανθρώπων, και η χρήση τους όχι μόνο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά και από τους ανερχόμενους επαγγελματίες. Κάθε καλά εκπαιδευμένος και έμπειρος διαιτολόγος του οποίου η δουλειά περιλαμβάνει τη δημιουργία πλάνων διατροφής για σωματικά δραστήρια άτομα πρέπει να είναι σε θέση να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η αποδοτικότητα των διαδικασιών αναγέννησης του σώματος που συμβαίνει μετά την άσκηση και να περιορίσει τους κινδύνους καταβολικών διεργασιών στο μυϊκό ιστό στο χρόνο γύρω από την άσκηση ή μετά από μία παρατεταμένη νηστεία. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων πρωτεΐνης που διατίθενται στην αγορά και η επιτυχία μας εξαρτάται από την επιλογή που βρίσκεται πιο κοντά στους στόχους μας.

W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder® - Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΗΓΗ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ

 Για ποιον προορίζεται το W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder®;

Το W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder είναι ένα επαγγελματικό προϊόν που προορίζεται για τους ανθρώπους που ψάχνουν για μία πηγή υψηλής ποιότητας & άμεσα εύπεπτων αμινοξέων για να βοηθήσει με:

 • Ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας,
 • Αύξηση της αποτελεσματικότητας μείωσης του λιπώδης ιστού (προωθώντας την αίσθηση της πληρότητας μετά την κατανάλωση και με άλλους τρόπους),
 • Διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου ενέργειας κατά τη διάρκεια της άσκησης

W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder - απαραίτητο μετά το πρωινό ξύπνημα, συνιστάται σε κάθε γεύμα, είναι απαραίτητο για μετά την άσκηση/προπόνηση.

Πότε πρέπει να επιλέξετε το W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder;:

Ο υδρολυμένος Ορός Γάλακτος Πρωτεΐνης (WPH) που χρησιμοποιείται στην W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder λαμβάνεται από την ενζυματική πέψη των πρωτεϊνών στο κλάσμα ορού γάλακτος του γάλακτος. Η χρήση αυτής της διαδικασίας επιτρέπει την αποδόμηση της μακράς αλυσίδας πρωτεΐνης της πολύπλοκης χωρικής δομής, ώστε να ελευθερωθούν αμινοξέα και απλά πεπτίδια που μπορεί να απορροφηθούν ταχέως στο λεπτό έντερο, σε αντίθεση με την υψηλά δομημένη πρωτεΐνη (i). Ένα συστατικό που παρασκευάζεται με ένα τέτοιο τρόπο εξοικονομεί στο σώμα πολύ χρόνο και ενέργεια, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να επενδύσει στην πέψη του προϊόντος. Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, η W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder πρέπει να χρησιμοποιείται:

1. Πάντα μετά την άσκηση/προπόνηση (άμεσα μετά την ολοκλήρωση των ασκήσεων)
Ειδικά όταν λαμβάνεται εντός περίπου μίας ώρας από την άσκηση, η οποία είναι η πιο κρίσιμη στιγμή σε σχέση με την αναβολική ικανότητα του σώματος, η ταχύτερο δυνατόν παράδοση των υποστρωμάτων (αμινοξέα) για την αποκατάσταση των μυϊκών μικρο-δομών είναι το κλειδί για την επίτευξη και διατήρηση της προόδου της κατάρτισης. Η μελέτη (ii) συγκρίνοντας τον ρυθμό αναγέννησης μετά τη χορήγηση της WPH και μη υδρολυμένης πρωτεΐνης έδειξε με σαφήνεια τα πλεονεκτήματα από την κατανάλωση της WPH μετά την άσκηση.
Η μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε μία ομάδα bodybuilders (iii) αποδεικνύει σαφώς ότι η ομάδα που έλαβε την υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει αποκτήσει περισσότερη μυϊκή μάζα και δύναμη σε σύγκριση με την ομάδα που κατανάλωνε καζεΐνη.
Λαμβάνοντας WPH αμέσως μετά την άσκηση/προπόνηση θα πρέπει επίσης να εξεταστεί στο πλαίσιο της βελτίωσης της αναγέννησης της ενέργειας του σώματος. Μελέτες (iv) δείχνουν ότι η κατανάλωση των πρωτεϊνών υδρολυμένου ορού γάλακτος προκαλεί σημαντική αύξηση του επιπέδου του γλυκογόνου στον σκελετικό μυ σε σύγκριση με τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) και άλλες πηγές πρωτεϊνών. Αυτό προκαλείται από τις ισχυρές ιδιότητες ινσουλινοτροπική των αμινοξέων που περιλαμβάνονται στην WPH (V, VI) στην W.A.S. Whey Amino Shake Xplode.

2. Μετά το πρωινό ξύπνημα (για την αναστολή του «καταβολισμού της νύχτας»), το οποίο έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο για την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας, αλλά επίσης και για τη μείωση του σωματικού λίπους.

3. Με κάθε γεύμα (ως συμπληρωματικά μίας καλά ισορροπημένης πρωτεΐνης), αν και η πρωτεΐνη μπορεί να συμπληρωθεί από πολλές πηγές, οι διατροφικές μας συνήθειες συχνά σημαίνει ότι τα γεύματα μας δεν είναι υγιεινά. Έτσι, σκεπτόμενοι ποιο προϊόν να προσθέσετε στα αποξηραμένα φρούτα και στα κουάκερ ξηρών καρπών – η W.A.S. Whey Amino Shake Xplode είναι η ιδανική επιλογή!

Πώς να επιλέξετε προϊόντα αμινοξέων με βάση WPH;

Η μόνη λογική προσέγγιση στην επιλογή ενός προϊόντος αμινοξέων με τον πιο επιθυμητό προφίλ WPH, παρέχοντας όλα τα 20 πρωτεϊνογενετικά αμινοξέα, είναι να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα προϊόντα που προσφέρουν πλήρη ποσοστά υδρολυμένης πρωτεϊνης ορού γάλακτος που λαμβάνονται μέσω της ενζυματικής πέψης των β-λακτοσφαιρίνων, αλφα- λακταλβουμίνης και ορού λευκωματίνης. Από την άποψη αυτή, η W.A.S. Whey Amino Shake Xplode παραμένει το μοντέλο του προϊόντος.

Η W.A.S. Whey Amino Shake Xplode - δημιουργήθηκε με μία φόρμουλα ΧΑΜΗΛΗ ΣΕ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΣ

Πρόσθετες διακριτικά χαρακτηριστικά της W.A.S. Whey Amino Shake Xplode

 • Γεύση σοκολάτας με μία άνευ προηγουμένου ξεχωριστό άρωμα και λεπτή κρεμώδη συνοχή
 • Εξαιρετική διαλυτότητα
 • Εξαιρετικά συμπυκνωμένη δόση
 • Διαλύεται καλά σε μία μικρή ποσότητα νερού - μόνο 50ml απαιτείται - δεν είναι βαρύ για το στομάχι
 • 45 μερίδες στην συσκευασία - ανέρχεται σε 2 μήνες προπονήσεις
 • Μέγεθος δόσης ρυθμιζόμενη ανάλογα το σωματικό βάρος του χρήστη
 • Φαρμακευτική ποιότητα εγγυημένη από την Olimp Laboratories
 • Προτείνεται από τους αθλητές της ομάδας Olimp.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ COCKTAIL ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ - W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder® ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Olimp Sport Nutrition - Αμινοξέα - W.A.S Xplode 360 gr

DELICIOUS, ULTRA-FAST, CHOCOLATE AMINO ACID SHAKE!!!

Concentrated sources of high-quality proteins are essential parts of the nutrition of physically active people, and their use not only in amateur sports but also professional is on the rise. Every well-educated and experienced dietician whose job involves creating custom diet plans for physically active people must be able to choose the right products in order to optimise the efficiency of the body’s regeneration processes which occur after exercise and restrict the risks of catabolic processes in the muscle tissue in the time around exercise or after prolonged fasting. There is a high diversity of protein products available on the market and our success depends on choosing the one closest to our goals.

W.A.S. Whey Amino Shake Xplode Powder® - THE PERFECT SOURCE OF AMINO ACIDS

Who is the target group?
The product is recommended especially for men who find it difficult to gain weight, in particular the muscle bulk.
The target group comprises also the athletes who work out at high intensity and the people who enjoy recreational sports - the product helps supplement the diet with additional concentrated energy sources.

Συστατικά

Οδηγίες Χρήσης

Πάρτε 1 δόση την ημέρα (μετά το πρωινό ξύπνημα, μεταξύ των γευμάτων, πριν την προπόνηση, μετά την προπόνηση ή πριν τον ύπνο).

Ανάλογα με το σωματικό βάρος η ακόλουθη δόση συνιστάται: κάτω από 90 κιλά - 1 δόση 8 γραμμάρια, πάνω από 90 κιλά - 1 δόση 16 γραμμάρια.

Το μέγεθος της δόσης μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και την προγραμματισμένη ένταση της άσκησης.

Προσθέστε 1 δόση 8 γραμμαρίων - 1,5 μεζούρα) σε 50 ml νερό. Δόση των 16 γραμμαρίων (3 μεζούρες) διαλύονται σε 100 ml νερό. Καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Η ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστώνται.

Προειδοποίηση: Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται από παιδιά, γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή θηλασμού και από άτομα με υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του παρασκευάσματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

NEWSLETTER

μάθε πρώτος τα νέα μας, super προσφορές, ειδικές τιμές και εκπτώσεις.