Τηλεφωνικές παραγγελίες / Υποστήριξη:
2811 754464
 x 

κανένα προϊόν
στο καλάθι σας.
Total 0,00 €

Weider - Αμινοξέα - BCAA 120 caps

Κωδικός: weid73

Τα Weider BCAA’s – αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (L-Λευκίνη, L-Ισοκλευκίνη, L-Βαλίνη) προσφέρουν πολλαπλά και σημαντικά οφέλη.

Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Τιμή πώλησης 16,50 €

Περιγραφή

Weider - BCAA 120 caps

Τα BCAA’s – Αμινοξέα Διακλαδισμένης Αλυσίδας (L-Λευκίνη, L-Ισοκλευκίνη, L-Βαλίνη) προσφέρουν πολλαπλά και σημαντικά οφέλη.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης τα μυϊκά κύτταρα ξοδεύουν ενέργεια, από την οποία ένα μέρος της προέρχεται από τα αμινοξέα, τα οποία όμως θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Τα Victory BCCA έχουν μια αναλογία 2:1:1 (2 x L-Λευκίνη, 1 x L-Ισοκλευκίνη, 1 x L-Βαλίνη) και είναι διαθέσιμα σε ελεύθερη μορφή για αυτό και εάν καταναλωθούν πριν την προπόνηση μπορούν να απορροφηθούν πολύ γρήγορα μειώνοντας τη μυϊκή κόπωση, επιτρέποντας πιο μακρά και εντατική άσκηση ενώ παράλληλα προστατεύουν τα μυϊκά κύτταρα με αποτέλεσμα λιγότερη απώλεια μυϊκής μάζας.

Η πρόσληψη των Victory BCAA και μετά την προπόνηση ενεργοποιούν και ενισχύουν τη διαδικασία της μυϊκής αποκατάστασης που έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη μυϊκή ανάπτυξη.

Καταναλώνοντας έτσι τα Victory BCAA τακτικά πριν και μετά την προπόνηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την πρόληψη και προστασία από τα συμπτώματα υπερ προπόνησης .

Συσκευασία :  120 κάψουλες.

Συστατικά

 

Οδηγίες Χρήσης

Αναλόγως του διατροφολογικού σας προγράμματος, καταναλώστε 4 κάψουλες ημερησίως με ένα ποτήρι νερό.

2 πριν την προπόνηση και 2 αμέσως μετά.

NEWSLETTER

μάθε πρώτος τα νέα μας, super προσφορές, ειδικές τιμές και εκπτώσεις.