phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2810 208500 - 2810 208502

ΑΜΕΣΕΣ Αποστολές
σε Ελλάδα & Κύπρο

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Ποιοι είμαστε

www.proteon.gr

Το proteon.gr δημιουργήθηκε το 2012 έπειτα από εμπειρία 20 και πλέον χρόνων στο χώρο των αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής, τα προϊόντα φυσικής και οργανικής προέλευσης, ένδυσης και αξεσουάρ γυμναστικής.

Το proteon.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα στην αγορά των προϊόντων αθλητισμού.

Το proteon.gr προσφέρει μια εκτενή σειρά από όλα τα δημοφιλή Συμπληρώματα Αθλητικής Διατροφής, Προϊόντα Διατροφής, Βότανα, Βιταμίνες, Συμπληρώματα για κάθε ηλικία, Προϊόντα Αδυνατίσματος, Πρωτεΐνες, θρεπτικές μπάρες (σοκολάτες) και πολλά άλλα προϊόντα για μία εξαιρετική υγεία.

Στόχος του proteon.gr είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας γρήγορη, εύκολη και πρακτική πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος υψηλής ποιότητας συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής, αξεσουάρ & ένδυσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Πλεονεκτήματα του proteon.gr

 • Ανταγωνιστικές τιμές.

 • Άμεσες αποστολές παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο.

 • Ασφαλείς online αγορές.

 • Γρήγορες & αξιόπιστες παραδόσεις.

  • Σε συνεργασία με την Γενική Ταχυδρομική την Speedex, την ACS & τα ΕΛΤΑ Courier.

  • Παραδόσεις σε 24/72 ώρες από τη στιγμή που φτάνει η παραγγελία σας στο τμήμα πωλήσεών μας.

 • Πολλές τακτικές προσφορές

 • Φιλικό & υπεύθυνο προσωπικό εξυπηρέτησης και πωλήσεων

 • Φιλικό προς τον χρήστη site, απλό & λειτουργικό.

Το www.proteon.gr εισάγει πάντα ποιοτικά προϊόντα σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές και εταιρείες αθλητικής διατροφής της Ευρώπης παρέχοντας εγγυημένα και πιστοποιημένα προϊόντα.

Η ιστοσελίδα www.proteon.gr αποτελεί κόμβο μας και ως εκ τούτου βελτιώνεται και ενημερώνετε συνεχώς, τόσο από την τεχνολογική όσο από την οπτική πλευρά.

Στο proteon.gr επενδύουμε επίσης σε μεγάλο βαθμό στις εγκαταστάσεις μας, τον εξοπλισμό μας, στην αποθήκη και στις υπηρεσίες υποστήριξης και διανομής για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες μας με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Όλα μας τα προϊόντα φυλάσσονται σε κατάλληλους ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους, σε ελεγχόμενες συνθήκες όπως θερμοκρασία, υγρασία & εξαερισμό.

Πιστεύουμε στη διατήρηση ενός συνεχούς διαλόγου με τους πελάτες μας με τη αποδοχή συμβουλών από αυτούς, που μας βοηθούν και μας ωθούν να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

Το proteon.gr δεν είναι μόνο ένα μεγάλο online κατάστημα αλλά και ένα σημείο αναφοράς για όλους τους ανθρώπους που επιζητούν να νιώθουν και να φαίνονται όμορφα και υγιής.

Μπείτε στον κόσμο του proteon.gr και ανακαλύψτε ότι η αξιοπιστία, η ποιότητα, ο επαγγελματισμός και η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι διαθέσιμες σε όλους.

www.proteon.gr – Κώδικας Δεοντολογίας

Το proteon.gr λειτουργεί σύμφωνα με σαφής - καθορισμένες υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Οι παράμετροι αυτοί ανήκουν στον Κώδικα Δεοντολογίας μας και εμπνέει όλες τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την εταιρεία μας στην επιχειρηματική της στρατηγική.

Στο proteon.gr πιστεύουμε ότι η αίσθηση του να νιώθουμε όμορφα και υγιής μας βοηθά να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας γενικότερα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να αποθαρρύνουμε μια αδιάκριτη χρήση προϊόντων και αντιθέτως να προωθήσουμε μια κουλτούρα συνετής και στοχευόμενης χρήσης επώνυμων & ποιοτικών προϊόντων για την επίτευξη συγκεκριμένων, θετικών και επιβραβευμένων αποτελεσμάτων.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.

Σας επισημαίνουμε: Tα συμπληρώματα διατροφής είναι διατροφικά προϊόντα με σκοπό τη συμπλήρωση της συνήθους δίαιτας υγιών καταναλωτών και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου, ιδιότητες που προσιδιάζουν μόνο στα φάρμακα.

To proteon.gr συστήνει μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Διατηρείτε τα συμπληρώματα διατροφής μακριά από μικρά παιδιά.

 

ΕΔΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Λεωφόρος Ικάρου 60

Τ.Κ. 71307

Ηράκλειο Κρήτης

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα

9:30π.μ.–6:00μ.μ

Τρίτη

9:30π.μ.–9:00μ.μ.

Τετάρτη

9:30π.μ.–6:00μ.μ.

Πέμπτη

9:30π.μ.–9:00μ.μ.

Παρασκευή

9:30π.μ.–9:00μ.μ.

Σάββατο

9:30π.μ.–2:00μ.μ

Κυριακή

Κλειστά


Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού