phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2810 208500 - 2810 208502

ΑΜΕΣΕΣ Αποστολές
σε Ελλάδα & Κύπρο

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Sculpt
Λιποδιαλύτες / Διαχείριση Βάρους
Cellulless 200 ml

Κωδικός: sculpt05

Εταιρεία: Sculpt
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

24,90 €
Η Celluless Reducing Cream από την Sculpt για γυναίκες είναι η πιο αποτελεσματική χρήση για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Περιγραφή

Sculpt - Cellulless 200 ml

Τι Είναι;

Η Celluless® Reducing Cream για γυναίκες είναι η πιο αποτελεσματική χρήση για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η κρέμα μείωσης μας είναι ένα από τα πιο προηγμένα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας στην αγορά για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς, των γλουτιαίων και των γοφών. Είναι η πιο άνετη και αποτελεσματική επιλογή για να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι, επειδή αναστέλλει, αποτρέπει και σας εμποδίζει να συνεχίσετε να αποθηκεύετε το κοιλιακό λίπος στις πιο δύσκολες περιοχές. Αποκτήστε λεία, σφριγηλή και τονωμένη επιδερμίδα με τη γυναικεία κρέμα μείωσης Celluless@.

Γιατί Λειτουργεί;

Η καλλυντική σύνθεση της κρέμας μείωσης από την Sculpt® για την γυναίκα προσφέρεται για σύσφιξη και αντικυτταριτιδική προστασία μει συνδυαστική δράση ζεστού/κρύου. Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος ευνοώντας την απορρόφηση και τα αποτελέσματα άλλων εκχυλισμάτων. Αυτό το αποτέλεσμα είναι το βασικό στοιχείο για την αποστράγγιση οποιουδήποτε συσσωρευμένου υγρού κάτω από το δέρμα και για τη μείωση των όζων λίπους που ευθύνονται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, δρα στα τριχοειδή αγγεία όταν υπάρχει συσσωρευμένο λίπος για την εξάλειψη, μπορούμε να πούμε ότι ενεργοποιούμε τον μεταβολισμό, προάγοντας την καύση λίπους και βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος μέρα με τη μέρα.

7 λόγοι για να αγοράσετε την Celluless® Reducing cream για γυναίκες

  • Είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις γυναίκες κατά του λίπους στην κοιλιά, τους γοφούς και τους γλουτούς.
  • Με δοκιμές αποτελεσματικότητας που πραγματοποιήθηκαν "in vivo" και "in vitro".
  • Πάνω από 30% φθηνότερα από άλλες φαρμακευτικές λύσεις.
  • 100% χωρίς paraben.
  • Υψηλές συγκεντρώσεις εξαιρετικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών.
  • Διαμορφώστε τη σιλουέτα σας και μειώστε τα εκατοστά.
  • Αναστέλλει, αποτρέπει και σας εμποδίζει να συνεχίσετε να αποθηκεύετε λίπος στην κοιλιά.


WHAT IS IT?

Celluless® Reducing cream for woman| The most effective treatment to eliminate cellulite. Our reducing cream is one of the most advanced anti-cellulite products on the market to reduce the fat of the abdomen, gluteus and hips. It´s the most comfortable and effective option to get a flat stomach because it inhibits, prevents and stops you to continue storing abdominal fat in the most difficult areas. Get a smooth, firm and toned skin with our Celluless@ reducing cream for woman.
WHY DOES IT WORK?

The cosmetic composition of the Sculpt® reducing cream for woman firming and anti-cellulite creams have a combined effect of hot / cold. They activate the blood microcirculation favoring the absorption and effects of other extracts. This effect is the key element to drain any accumulated fluid under the skin and to reduce the fat nodules that are responsible for the cellulite appearance, it acts on the capillaries when there is accumulated fat to eliminate, it can be said that we activate metabolism, promoting fat burning and improving the skin tone day by day.
7 REASON TO BUY THE CELLULESS® REDUCING CREAM FOR WOMAN

1. It´s the most effective treatment for women against fat in the abdomen, hips and glutes.

2. Effectiveness tests realized “in vivo” and “in vitro”.

3. More than 30% cheaper than other pharmaceutical solutions.

4. 100% paraben free.

5. High concentrations of outstanding extracts and active ingredients.

6. Shape your silhouette and reduce inches.

7. It inhibits, prevents and stops you continuing to store fat in the abdomen.

Συστατικά

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στους μηρούς, τους γλουτούς, τους γοφούς και την κοιλιακή περιοχή μία φορά την ημέρα πριν τον ύπνο, κατά προτίμηση μετά το ντους. Επεκτείνετε τη γυναικεία κρέμα μείωσης με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Μετά από λίγα λεπτά, θα παρατηρηθεί μία αίσθηση δροσιάς σε συνδυασμό με μία ζέστη και το δέρμα θα κοκκινίσει με πιθανή αίσθηση κνησμού στην περιοχή. Για καλύτερα αποτελέσματα, μην ξεπλύνετε το προϊόν μετά την εφαρμογή. Πλένετε τα χέρια και τους καρπούς μετά από κάθε χρήση. Εφαρμόστε το προϊόν 1 φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά το ντους και πριν πάτε για ύπνο.

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού