phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Olimp Sport Nutrition
L-Carnitine - L-Kαρνιτίνη
L-Carnitine Xplode Powder 300 gr

Κωδικός: olimp67

Εταιρεία: Olimp Sport Nutrition
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
36,00 €
Η σκόνη L-CARNITINE XPLODE POWDER συμπληρώνει τη διατροφή σας με L-Καρνιτίνη εμπλουτισμένη με μαγνήσιο και βιταμίνη Β6, σχεδιασμένη για άτομα με υψηλές απαιτήσεις.
Κάντε μια επιλογή

Περιγραφή

Olimp - L-Carnitine Xplode Powder 300 γραμμάρια

4...3...2...1...0... XPLODE ! 

Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ - ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ - ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς XPLODE™!

Η σειρά XPLODE αποτελείται από συμπληρώματα που βασίζονται αποκλειστικά σε εντελώς καινοτόμα συστατικά, σχεδιασμένα για άτομα με υψηλές απαιτήσεις.

Η μοναδική της σύνθεση είναι αποτέλεσμα της εργασίας των επιστημόνων της Olimp Labs®, οι οποίοι, κατά το σχεδιασμό κάθε προϊόντος, χρησιμοποιούν τις πιο up-to-date έρευνες σχετικά με τις δίαιτες και τα συμπληρώματα για αθλητές και αθλήτριες και δραστήριους ανθρώπους γενικότερα.

Η Olimp Labs® έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία συμπληρωμάτων και αυτό έχει αναμφίβολα συμβάλει στην επιτυχία πολλών βραβευμένων αθλητών και αθλητριών, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ελίτ ομάδας Olimp, των οποίων η πολύτιμη γνώση και εμπειρία χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε βήμα κατά τον σχεδιασμό της σειράς Xplode™.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του κάθε προϊόντος βασίζεται αποκλειστικά στις πιο αποδοτικές και φαρμακευτικά καθαρές δραστικές ουσίες της αγοράς, οι οποίες έχουν όλες δοκιμαστεί και τεκμηριωθεί και είναι απολύτως ασφαλείς.

Δεν είναι φθηνά υποκατάστατα!

Η σειρά Xplode™ αποτελείται από απόλυτα διαλυτά προϊόντα με καταπληκτικές, έντονες φρουτώδεις και αρωματικές γεύσεις, οι οποίες μπορούν να αναμιχθούν ελεύθερα και να συνδυαστούν ανάλογα με το γούστο σας. Η χρήση της μέγιστης μικροκονιοποίησης σε μορφές σκόνης είναι ο λόγος για την τέλεια αφομοίωση των δραστικών ουσιών του καθενός από τα προϊόντα της μοναδικής αυτής σειράς.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το νεότερο προϊόν από τη σειρά - την L-CARNITINE XPLODE POWDER!

L-Καρνιτίνη σε μία MEGA-δόση των 1500mg ανά 3 γραμμάρια!

Τέλεια απορρόφηση!

Πολύ γρήγορη δράση!

Η σκόνη L-CARNITINE XPLODE POWDER  συμπληρώνει τη διατροφή σας με L-Καρνιτίνη εμπλουτισμένη με μαγνήσιο και βιταμίνη Β6. Όλα αυτά σε μια εύκολα διαλυτή μορφή και σε εκπληκτικές γεύσεις!

Πώς λειτουργεί η L-CARNITINE?

Η L-Carnitine είναι ένα βασικό στοιχείο του τελευταίου σταδίου της διαδικασίας της αποσύνθεσης του λίπους. Μεταφέρει ελεύθερα λιπαρά οξέα εκεί που τελικά οξειδώνονται (μιτοχόνδρια) και εκεί όπου η ενέργεια που συσσωρεύεται σε αυτά απελευθερώνεται - αυξάνει ουσιαστικά την ικανότητα άσκησης του σώματος.

Η αποτελεσματική οξείδωση των ελεύθερων λιπαρών οξέων εγγυάται ότι δεν θα αποθηκευτούν εκ νέου ως τριγλυκερίδια, και ως εκ τούτου να αυξήσουν τον όγκο του λιπώδους ιστού.

Επιπλέον, μελέτες έχουν αποδείξει ότι το μαγνήσιο βοηθά:

Στη σωστή λειτουργία των μυών, του νευρικού συστήματος, τη διατήρηση των σωστών ψυχολογικών λειτουργίων, στη μείωση του αισθήματος κούρασης και κόπωσης, στη διατήρηση υγιών δοντιών και οστών, και τη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών. Εμπλέκεται επίσης στο σωστό ενεργειακό μεταβολισμό και βοηθά στη σωστή σύνθεση των πρωτεϊνών.

Η βιταμίνη Β6 που περιέχεται στο L-CARNITINE XPLODE POWDER, είναι επίσης σημαντική, διότι περιλαμβάνει πολλά ένζυμα που συμμετέχουν στις μεταβολικές μετατροπές καθώς συμμετέχει άμεσα στο μεταβολισμό των υδατανθράκων (τη δημιουργία και αποσύνθεση του γλυκογόνου των μυών) και του λίπους, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει και την παραγωγή ενέργειας. Η βιταμίνη Β6 είναι απαραίτητη για την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης και, συμμετέχοντας στη δημιουργία αντισωμάτων, αυξάνει την ανοσία του σώματος. 

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της L-CARNITINE XPLODE POWDER?

 • βολική διαλυτή μορφή
 • οικονομική συσκευασία
 • εύκολα μετρήσιμες δόσεις
 • υπέροχες γεύσεις
 • Τέλειο ως συνδυασμός αμινοξέων ή ισοτονικού πριν ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Για ποιούς δημιουργήθηκε?

Η προετοιμασία είναι σχεδιασμένη για ανθρώπους που στοχεύουν στην απώλεια του λιπώδους ιστού τους, οι οποίοι συνήθως εργάζονται σε υπαλληλικές θέσεις εργασίας και ασκούνται τακτικά.

Συνιστάται ακόμη για τα άτομα που βρίσκονται σε χορτοφαγική διατροφή, ως συμπλήρωμα L-Καρνιτίνης. Έχει σχεδιαστεί, κυρίως, για τους ανθρώπους που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να λάβουν μεγάλες ποσότητες σε κάψουλες ή χάπια.

Γαιτί την L-CARNITINE XPLODE POWDER?

Το σώμα ενός ενήλικου ατόμου περιέχει περίπου 20 γραμμάρια  L-Καρνιτίνης (Brass, 2000), το 98% των οποίων αποθηκεύεται στους μύες (Rebouche et al., 1986).

Είναι πολύ σημαντικό για τη σωστή ανάπτυξη οι μύες να είναι κατάλληλα κορεσμένοι με L-Καρνιτίνη.

Η L-Καρνιτίνη μεταφέρει λιπαρά οξέα και τα εισάγει στην διαδικασία καύσης που συμβαίνει στα μιτοχόνδρια - αυτό το καθιστά εφικτό για τα λιπαρά οξέα που πρόκειται να μεταφερθούν μέσω της εσωτερικής μιτοχονδριακής μεμβράνης με τη μήτρα του ενεργειακού κέντρου ενός κυττάρου, όπου οι ενώσεις αποσυντίθενται.

Ως εκ τούτου, η L-Καρνιτίνη είναι μία ένωση η οποία είναι απαραίτητη για την οξείδωση των λιπαρών οξέων!

Μελέτη

Πολυάριθμες επιστημονικές δημοσιεύσεις επικεντρώνονται στην έρευνα για την επίδραση των συμπληρωμάτων με L-Καρνιτίνη στη σύνθεση των ιστών του σώματος. Το 2013, Stephens χορηγούσε δύο φορές την ημέρα 80 γραμμάρια υδατανθράκων ή 80 γραμμάρια υδατανθράκων και 2 γραμμάρια  L-Carnitine Tartare σε άτομα που συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Μετά το τέλος του πειράματος διάρκειας 12 εβδομάδων, τα άτομα από την ομάδα των «υδατανθράκων» είχε αποκτήσει κατά μέσο όρο 1,8 κιλά λίπους και, την ίδια στιγμή, έχασε 200 γραμμάρια μάζας σώματος χωρίς λίπος, που αποτελείται κυρίως από μυικό ιστό. Ενώ στην ομάδα που χορηγούνταν συμπλήρωμα L-Καρνιτίνη, η μάζα λίπους δεν είχε αλλάξει, αλλά ο μυϊκός ιστός αυξήθηκε, κατά μέσο όρο, κατά 400 γραμμάρια! 

Το Μαγνήσιο και η Βιταμίνη Β6 που περιέχονται στο προϊόν, λειτουργούν συνεργικά:

 • Στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού της ενέργειας
 • Στη μείωση του αισθήματος της κούρασης και της κόπωσης,
 • Στη διατήρηση των σωστών ψυχολογικών λειτουργιών,
 • Στην υποστήριξη της λειτουργίας του νευρικού συστήματος.

Επιπλέον, το Μαγνήσιο παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της διαίρεσης των κυττάρων και βοηθά:

Η Βιταμίνη Β6 βοηθά στη σωστή παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και συμβάλλει:

 • Στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου,
 • Στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

 Olimp Sport Nutrition - L-Carnitine - L-Kαρνιτίνη - L-Carnitine Xplode Powder 300 gr


4...3...2...1...0... XPLODE !

PERFECT FORMULA – POWERFUL DOSES – DELICIOUS FLAVOUR – COMPREHENSIVE ACTION
THOSE ARE THE HALLMARKS OF THE XPLODE™ SERIES!

The XPLODE™
series consists of supplements based solely on utterly innovative components, designed for people with demanding requirements.
The unique composition is a result of the work of the scientists at Olimp Labs®, who, when designing every product, use the most up-to-date research regarding diets and supplements for sportsmen and women and active people in general.
Olimp Labs® has more than 25 years of experience in the supplementation industry and this has undoubtedly contributed to the success of many award-winning sportsmen and women, including the members of the elite Olimp Team, whose invaluable knowledge and experience were used at every step of the way when designing the Xplode™ Series.
The innovative composition of every product is based solely on the most efficient and pharmaceutically clean active substances on the market, which have all been tested and documented and are completely safe.
No cheap substitutes!


The Xplode™ Series consists of perfectly soluble products with amazing, intensively fruity and aromatic flavours, which can be mixed freely and combined according to your taste. The use of maximum micronisation in powdery forms is the reason for the perfect assimilability of the active substances of each of the products of this unique series.

Συστατικά

 Olimp Sport Nutrition - L-Carnitine - L-Kαρνιτίνη - L-Carnitine Xplode Powder 300 gr

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 1 δόση την ημέρα πριν από την προπόνηση. Διαλύστε 1 δόση (3 γραμμάρια = 1 μεζούρα) σε 130 ml νερού. Καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία.
 
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Μια ισορροπημένη διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής συνιστώνται. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.
 
Σημείωση: Πιθανή καθίζηση μπορεί να συμβεί, αλλά δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος. Δεν συνιστάται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού