phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464 - 2811 216192

ΑΜΕΣΕΣ Αποστολές
σε Ελλάδα & Κύπρο

0
 x 

Your shopping cart is empty!

USN Nutrition
Κρεατίνες
Blue Lab Whey Protein 2000 gr + ΔΩΡΟ Shaker USN 700 ml & Creapure Creatine Monohydrate 250 gr

Κωδικός: usn135

Εταιρεία: USN Nutrition
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
63,00 €
Η BlueLab 100% Whey Premium Protein είναι μία εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνη που αποτελείται από απομονωμένη, συμπυκνωμένη και υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, για την βέλτιστη ανάπτυξη και υποστήριξη των μυών.
Κάντε μια επιλογή

Περιγραφή

USN - Blue Lab Whey Protein 2000 γραμμάρια

Η BlueLab™ 100% Whey Premium Protein είναι μία εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνη που αποτελείται από απομονωμένη, συμπυκνωμένη και υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, για την βέλτιστη ανάπτυξη και υποστήριξη των μυών.

Η USN Blue Lab Whey παρέχει 26 γραμμάρια πρωτεΐνη ανά μερίδα, 5800mg BCAAs και μόλις 1,6 γραμμάριο ζάχαρη, καθιστώντας την ιδανική για τη διατήρηση των μυών.

USN Nutrition Πρωτεΐνη Whey & Υψηλής Περιεκτικότητας Blue Lab Whey Protein 2000 gr


What is 100% Pure Leucine?

We’re proud to offer only the highest of quality supplements to help you reach your goals.

We've formulated an essential amino acid supplements that we feel can help you reach your goals. Leucine is part of a small group of branched chain amino acids which make up about one-third of muscle protein and one which can benefit your training.

What are the benefits?

The research behind Leucine has been extensive and with good reason, Leucine has been focused on because of its oxidation rate, which is higher than isoleucine and valine (other amino acids).

Improving your oxidation rate during exercise is incredibly beneficial; improving the rate that oxygen travels through your body can support your physical performance.

Is this product for me?

If you’re looking to get the most out of your training and looking at reducing the fatigue feeling in your muscles, this would be ideal.

- See more at: http://uk.usn-sport.com/en/1005-pure-leucine#sthash.PE2TgkTv.dpuf

Reflex Nutrition - Creapure Creatine Monohydrate 250 γραμμάρια

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Η υψηλότερη ποιότητας διαθέσιμη κρεατίνη
  • Αυξάνει την σωματική απόδοση σε βραχυπρόθεσμες εκρήξεις
  • Θεωρείται ως ο πιο αποτελεσματικός νόμιμος ενισχυτής απόδοσης
  • Εξασφαλισμένη απουσία προσμίξεων

Τι είναι η Creapure® Creatine Powder;

Η Creapure® Creatine είναι μία σκόνη που βελτιώνει την απόδοση κατά τη διάρκεια διαδοχικών βραχυπρόθεσμων εκρήξεων, υψηλής έντασης προπόνησης. Η Creapure® Creatine Monohydrate είναι το πιο ερευνημένη μορφή κρεατίνης στον κόσμο και έχει δοκιμαστεί διεξοδικά σε πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Τα επιστημονικά στοιχεία είναι τόσο ισχυρά για την Creapure® Creatine και θεωρείται ευρέως από κορυφαίους αθλητικούς επιστήμονες διατροφής ως η μοναδική πιο αποτελεσματική νόμιμη ουσία ενίσχυσης που μπορεί να καταναλώσει ένας αθλητής.

Η Κρεατίνη είναι ένα οξύ που βρίσκεται οργανικά στο σώμα μας, και βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του σώματος, κυρίως στον μυϊκό ιστό. Αναμιγνύοντας την Creapure® Creatine Powder με υγρό και πίνοντας αμέσως, οι πηγές ενέργειας εντός των μυών ενισχύονται. Η Creapure® Creatine Powder είναι επίσης εντελώς άγευστη, και μόνο 2-4 γραμμάρια χρειάζονται να καταναλωθούν κάθε μέρα.

Ποια είναι τα οφέλη;

  • Αυξάνει την σωματική απόδοση
  • Ενισχύει τους μύες πριν από την προπόνηση
  • Εύκολη κατανάλωση σε μορφή σκόνης

Λαμβάνοντας την Creapure® Creatine Powder παρέχεται την επιπλέον κρεατίνη που απαιτεί το σώμα κάθε μέρα, καθώς μόνο το 50% μπορεί να παραχθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο. Λαμβάνοντας κρεατίνη είναι απόλυτα ασφαλές, καθώς τυχόν περίσσεια λήψη απλά θα υποβάλλεται σε επεξεργασία από τα νεφρά και θα αποβάλλεται ως ούρα.

Για ποιόν είναι?

Η Creapure® Creatine Powder είναι κατάλληλη για άνδρες και για γυναίκες άνω των 16 ετών, οι οποίοι προορίζουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις, την αντοχή και τον χρόνο αποκατάστασής τους.

Παρασκευασμένη από συνθετικά υλικά μη ζωικής προέλευσης, η Creapure® Creatine είναι εγγυημένη για χρήση από χορτοφάγος και είναι κατάλληλη για vegans, αλλά δεν είναι επί του παρόντος κατάλληλη για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Συστατικά

L-Leucine, Bovine gelatin (capsule), magnesium stearate. - See more at: http://uk.usn-sport.com/en/1005-pure-leucine#sthash.9HTItORh.dpuf

USN - Blue Lab Whey Protein 2000 γραμμάρια

USN Nutrition Πρωτεΐνη Whey & Υψηλής Περιεκτικότητας Blue Lab Whey Protein 2000 gr

Premium Protein Blend [Whey protein isolate (Milk), Whey protein hydrolysate (Milk), Whey protein concentrate (Milk)], Flavouring, Stabilisers (Guar gum and Xanthan gum), Sodium chloride, Sweetener (Sucralose), ToleraseTM L (pH-stable lactase).


Reflex Nutrition - Creapure Creatine Monohydrate 250 γραμμάρια

Reflex Nutrition - Κρεατίνες - Creapure Creatine Monohydrate 250 gr

Ingredients

100% Creapure® Creatine Monohydrate.

Οδηγίες Χρήσης

USN - Blue Lab Whey Protein 2000 γραμμάρια

Μία μερίδα – 34 γραμμάρια (1 μεζούρα). Διπλή μερίδα - 68 γραμμάρια (2 μεζούρες)

Μία μερίδα σε 150-200ml κρύο νερό. Διπλή μερίδα σε 300-400ml κρύο νερό. Ανακινήστε καλά για 30 δευτερόλεπτα, αφήστε το για 60 δευτερόλεπτα, ανακινήστε ξανά πριν πιείτε.

Πάρτε 1-5 μερίδες, ανάλογα με τις φυσικές σας ανάγκες και τις ανάγκες σας σε πρωτεΐνη.

Προειδοποίηση: Κρατήστε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείται μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


Reflex Nutrition - Creapure Creatine Monohydrate 250 γραμμάρια

Με φυσιολογικά επίπεδα δραστηριότητας, συνιστούμε την κατανάλωση 2-4 γραμμάρια κρεατίνης την ημέρα. Ανάλογα με την σωματική και την πνευματική δραστηριότητα, η δόση μπορεί να αυξηθεί μέχρι τα 5 γραμμάρια την ημέρα. Για fit και υγιείς ανθρώπους προτείνουμε να ξεκινήσουν με 3 γραμμάρια ημερησίως.

Φάση φόρτωσης πέντε ημερών: Μόλις το σώμα σας έχει εγκλιματιστεί με την Creapure® Creatine, σας προτείνουμε μια φάση φόρτωσης, κατά την οποία παίρνετε 5 γραμμάρια (περίπου μία μεζούρα, περιλαμβάνεται στην συσκευασία) τέσσερις φορές την ημέρα σε τακτά χρονικά διαστήματα για πέντε ημέρες πριν από την επιστροφή στην τυπική συνιστώμενη δοσολογία. Αυτή η φάση φόρτωσης εφαρμόζεται για να κορεστούν οι μυς σας με κρεατίνη, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από το προϊόν.

Ανακατέψτε την Creapure® Creatine Powder σε υγρό όπως το νερό, ροφήματα πρωτεΐνης, γάλα ή χυμό. Κατά γενικό κανόνα, για κάθε 1 γραμμάριο κρεατίνης, αναμειγνύεται με τουλάχιστον 100ml υγρό.

Η Creapure® Creatine θα πρέπει να πίνεται αμέσως μετά την ανάμιξή της, καθώς η ισχύς της κρεατίνης χάνεται αν αφεθεί να παραμείνει για αρκετό χρόνο.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού