το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό: παραγγελίες μέσω eshop (24ωρο) ή τηλεφωνικά στο 2811 754464 καθημερινά 09:30-17:30
ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών από πλευράς των courier.
phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Ostrovit
Κρεατίνες
Πακέτο Ενέργειας & Αύξησης Μυϊκής Μάζας

Κωδικός: ost33

Εταιρεία: Ostrovit
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
25,50 €
32,00 €
Πακέτο αποτελούμενο από OstroVit - Extra Pure Dextrose 1000 γραμμάρια & OstroVit & Supreme Pure Creatine Monohydrate 500 γραμμάρια με στόχο την αύξηση της ενέργειας, της δύναμης, της αποκατάστασης & της μυικής μάζας.
Γεύση 1

Περιγραφή

Το πακέτο αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα.

OstroVit - Supreme Pure Creatine Monohydrate 500 γραμμάρια

Η OstroVit Supreme Pure Creatine Monohydrate είναι η υψηλότερης ποιότητας μονομερές συμπλήρωμα μονοϋδρικής κρεατίνης με εξαιρετικό επίπεδο μικροανάλυσης. Η κρεατίνη είναι ένα ευρέως γνωστό και χρησιμοποιημένο συμπλήρωμα. Η αποτελεσματικότητά της έχει επιβεβαιωθεί από πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες. Παρέχει καλύτερη μυϊκή ανάπτυξη, αποτελεσματική αναγέννηση και ενέργεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πιο αποτελεσματικές και πιο σκληρές προπονήσεις.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • 500 γραμμάρια μονοϋδρικής κρεατίνης στη συσκευασία.
 • 200 μερίδες στη συσκευασία.
 • 1 μεζούρα την ημέρα.
 • Μόνο ένα συστατικό, χωρίς υπερβολικά επιπρόσθετα.

Η κρεατίνη είναι μία οργανική χημική ένωση που απαντάται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Συνήθως παρέχεται με ζωικά προϊόντα, δηλαδή κρέας, αυγά ή ψάρια. Το ευεργετικό της αποτέλεσμα βασίζεται σε έναν απλό μηχανισμό που απελευθερώνει ενέργεια με τη μορφή μορίων υψηλής ενέργειας ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) μέσω της διάσπασης της φωσφοκρεατίνης στους μυς. Παρά το γεγονός ότι η κρεατίνη περιέχεται επίσης στα τρόφιμα, ο μόνος τρόπος για 100% κορεσμό των μυών μας με κρεατίνη είναι να την συμπληρώνουμε συνεχώς.

Ιδιότητες της OstroVit Supreme Pure Creatine

Η Μονοϋδρική Κρεατίνη είναι αναμφισβήτητα ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές συμπλήρωμα για τους αθλητές. Έχει μία σειρά από πολύτιμες ιδιότητες που όχι μόνο βελτιώνουν τις μυϊκές επιδόσεις, αλλά επίσης αποδεικνύουν την προστατευτική δραστηριότητα του εγκεφάλου ή του καρδιακού μυός. Παρακάτω είναι μία λίστα με μερικά από τα οφέλη της συμπλήρωσης κρεατίνης:

 • Πολλές μετα-αναλύσεις αποδεικνύουν ότι η λήψη της αυξάνει τη δύναμή μας και την προπόνηση αντοχής.
 • Με την αύξηση της ποσότητας φωσφοκρεατίνης στους μύς, αυξάνει τα αποθέματα του ενεργειακού μας δυναμικού.
 • Με την κατακράτηση νερού στα μυϊκά κύτταρα, δημιουργεί το τέλειο αναβολικό περιβάλλον - μεγαλύτερους μυς.
 • Μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την ευημερία και τη γενική μας ικανοποίηση μέσω της άμεσης δράσης στον εγκέφαλό μας.
 • Οι μελέτες έδειξαν ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν κρεατίνη αποκτούν υψηλότερα οφέλη υπό τη μορφή άπαχου μυϊκού ιστού από ότι οι άνθρωποι που δεν την χρησιμοποιούν.
 • Συμμετέχει ενεργά στην επανασύνθεση του γλυκογόνου.Ostrovit Κρεατίνη σε σκόνη Supreme Pure Creatine Monohydrate 500 gr

OstroVit - Extra Pure Dextrose 1000 γραμμάρια

Η Extra Pure Dextrose της OstroVit είναι η υψηλότερη ποιότητα δεξτρόζης, η οποία χαρακτηρίζεται από μία πολύ γρήγορη περίοδο απορρόφησης. Η Ostrovit Extra Pure Dextrose που περιέχεται σε αυτό το συμπλήρωμα δεξτρόζης είναι μία απλή ζάχαρη, η οποία παρέχει στο σώμα μας την απαραίτητη ενέργεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και επηρεάζει επίσης την έκκριση της ινσουλίνης, η οποία βελτιώνει την απορρόφηση της κρεατίνης.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • Μέγεθος συσκευασίας: 1000 γραμμάρια.
 • Μέγεθος δοσολογίας: 50 γραμμάρια.
 • Δόσεις ανά συσκευασία: 20.

OstroVit Extra Pure Dextrose

Η κατανάλωση δεξτρόζης αυξάνει το επίπεδο της ζάχαρης στο αίμα, διεγείρει το πάγκρεας σε μυστική ινσουλίνη (αναβολική ορμόνη). Ο σκοπός της ινσουλίνης είναι να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα παγιδεύοντας μόρια γλυκόζης και να τα παραδώσει στους μύες και στο ήπαρ, όπου αποθηκεύονται με τη μορφή γλυκογόνου.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ OSTROVIT EXTRA PURE DEXTROSE

 • Έχει ευεργετική επίδραση στην απορρόφηση της κρεατίνης.
 • Αυξάνει το επίπεδο ινσουλίνης.
 • Δεν περιέχει ασπαρτάμη.
 • Εύκολη ανάμειξη – Εξαιρετική γεύση.
 • Παρέχει επιπλέον ενέργεια.

Ostrovit Υδατάνθρακες Extra Pure Dextrose 1000 gr

Συστατικά

OstroVit - Supreme Pure Creatine Monohydrate 500 γραμμάρια

Ostrovit Κρεατίνη σε σκόνη Supreme Pure Creatine Monohydrate 500 gr

Creatine monohydrate  

The product may contain milk (including lactose), soya, peanuts, other nuts, sesame seeds, oats, eggs, crustaceans, fish.


 OstroVit - Extra Pure Dextrose 1000 γραμμάρια

Ostrovit Υδατάνθρακες Extra Pure Dextrose 1000 gr

Glucose, aroma.  

The product may contain soybeans, peanuts, other nuts, sesame seeds, oatmeal.

Οδηγίες Χρήσης

OstroVit - Supreme Pure Creatine Monohydrate 500 γραμμάρια

Προσθέστε 2,5 γραμμάρια (1/2 μεζούρα) σε 100-150 ml νερό ή χυμό. Σε ημέρες προπόνησης, πίνετε δυο μερίδες την ημέρα, μία αμέσως μετά το ξύπνημα, την δεύτερη μετά την προπόνηση. Σε μη προπονητικές ημέρες, πίνετε μία μερίδα την ημέρα μετά το ξύπνημα.

 • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση για κατανάλωση.
 • Το συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μίας ποικίλης διατροφής.
 • Μία ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστάται.
 • Να μην καταναλώνεται εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος.
 • Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά, έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες.
 • Κρατήστε το μακριά από μικρά παιδιά.

OstroVit - Extra Pure Dextrose 1000 γραμμάρια

Διαλύστε μία μερίδα του προϊόντος - 50 γραμμάρια (5 επίπεδες κουταλιές της σούπας) σε 500 ml νερό. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, πάρτε 1-2 μερίδες ημερησίως, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.

 • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση για κατανάλωση. Το συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μίας ποικίλης διατροφής. Μία ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής συνιστάται. Μην το καταναλώνετε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από παιδιά, έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες. Κρατήστε μακριά από μικρά παιδιά.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού