phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Κατασκευαστής

Scitec Nutrition
Κρεατίνες
Jumbo 2860 gr + ΔΩΡΟ Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμ. - 24 δόσεις

Κωδικός: sci202

Εταιρεία: Scitec Nutrition
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
37,90 €
46,90 €
Η JUMBO από την Scitec παρέχει 50 γραμμάρια, μία από τις υψηλότερης ποιότητας πρωτεΐνης ανά μερίδα, μια μεγάλη ενεργειακή δόση σύνθεσης 6-υδατανθράκων για να βοηθήσει στην παροχή αρκετών θρεπτικών συστατικών & την πρόοδο σας.
Γεύση 1
Γεύση 2

Περιγραφή

Scitec - Jumbo 2860 γραμμάρια + ΔΩΡΟ Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμ. - 24 δόσεις

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ!
  • "6-ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ" ΜΕΙΓΜΑ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΕΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ, ΠΑΛΑΤΙΝΟΖΗ & ΚΗΡΩΔΕΣ ΑΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ!
  • "JUMBO" EXTRA ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ!
  • 5 ΤΥΠΟΙ ΚΡΕΑΤΙΝΕΣ!
  • ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ HARDGAINERS!

Έχει αποδειχτεί ότι οι άνθρωποι τείνουν να υπερεκτιμούν την πραγματική κατανάλωση των θρεπτικών συστατικών τους, όταν προσπαθούν να κερδίσουν μυς και δύναμη. Με άλλα λόγια, τρώνε λιγότερο από ότι υπολογίζουν ότι χρειάζονται για μία σταθερή και σημαντική πρόοδο! Όλοι ψάχνουν τη μαγική σφαίρα, αγνοώντας το γεγονός ότι τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από μία συνεπή κατανάλωση της σωστής ποσότητας των συνολικών θερμίδων, ενεργούς υδατάνθρακες και πρωτεΐνης για το κτίσιμο των μυών. Προσθέστε επίσης το γεγονός ότι πολλοί αθλητές δεν επενδύουν χρόνο στην δοκιμασμένη μέθοδος κρατώντας ένα αρχείο καταγραφής διατροφής και η καλύτερη πρακτική λύση που μένει για τους περισσότερους είναι να βασιστούν στην καθημερινή χρήση ενός συμπληρώματος τύπου JUMBO που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην παροχή αρκετών θρεπτικών συστατικών για την πρόοδο σας.

Με 50 γραμμάρια, μία από τις υψηλότερης ποιότητας πρωτεΐνης ανά μερίδα, μια μεγάλη ενεργειακή δόση σύνθεσης 6-υδατανθράκων, η θρεπτική πλευρά της διατροφή σας ενισχύεται σημαντικά για εσάς από την JUMBO!

Η JUMBO είναι σχεδιασμένη με πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Οι διατροφικές πρωτεΐνες είναι η πηγή αζώτου και απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία χρειάζεται το σώμα για την ανάπτυξη του ιστού και τη συντήρηση του. Ως εκ τούτου, η πρωτεΐνη JUMBO συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην διατήρηση της μυϊκής μάζας. Η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος από το γάλα είναι μία λεγόμενη πλήρη πρωτεΐνη, επειδή παρέχει στο σώμα όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων (δηλ. Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη , Λυσίνη, Μεθειονίνη, Φαινυλαλανίνη, Θρεονίνη, Τρυπτοφάνη, Βαλίνη) που θεωρούνται απαραίτητα για τη ζωή, επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει. Προσδιορίζοντας την διατροφική αποτελεσματικότητα της πρωτεΐνης στη διατροφή είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις με βάση την εκτίμηση της έκτασης στην οποία το άζωτο της διατροφικής πρωτεΐνης απορροφάτε και συγκρατείται από το σώμα και είναι σε θέση να ισορροπήσει καθημερινές απώλειες αζώτου.

Η καθαρή χρήση πρωτεΐνης (NPU) είναι το ποσοστό λήψης άζωτο που συγκρατείται στο σώμα, και η βιολογική αξία (BV) δίνει το ποσοστό του απορροφηθέντος αζώτου που διατηρείται. Η Βιολογική αξία είναι το γινόμενο του NPU και της πεπτικότητας. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει καλή πεπτικότητα και σύνθεση αμινοξέων, έτσι η βιολογική της αξία είναι εξαιρετική σε σύγκριση με άλλες πηγές πρωτεΐνης, όπως το κρέας, το ψάρι, τα αυγά ή η σόγια. Η JUMBO διαθέτει το "6-CARB" μείγμα υδατανθράκων που περιλαμβάνει αλεύρι βρώμης, παλατινόζη (palatinose) και φυσικό κηρώδες άμυλο αραβοσίτου. Το επιπλέον μείγμα συστατικών της "JUMBO" παρέχει μια καλή δόση του "CREA-BOMB πολύ-συστατικών μείγματος κρεατίνης"! Τουλάχιστον μία ημερήσια δόση των 3 γραμμαρίων κρεατίνης έχει αποδειχθεί επιστημονικά για την αύξηση των επιδόσεων σε υψηλής έντασης προπονήσεις, όπως προπόνηση με βάρη. Επίσης, έχουν προστεθεί επιπλέον αμινοξέα σε υψηλά επίπεδα που προέρχονται από πρωτεΐνη, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων.

Στο "Μείγμα Υποστήριξης" θα βρείτε το Μαγνήσιο σε μια δόση που συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών, στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος (νευροδιαβίβαση και σύσπαση των μυών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών μυών), στον φυσιολογικό μεταβολισμό ενέργειας, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στην διατήρηση των φυσιολογικών οστών και των δοντιών, και έχει ένα ρόλο στη διαδικασία της διαίρεσης των κυττάρων.

Τέλος, προσθέσαμε επίσης το BioPerine, ένα πατενταρισμένο μαύρο εκχύλισμα πιπεριού.

Scitec Nutrition - Πρωτεΐνη Αύξησης Βάρους - Jumbo 2860 gr


+ ΔΩΡΟ

Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Η Promera Health Con-Cret Creatine Micro-Dose Con-Cret είναι μια καθαρή, συμπυκνωμένη, υδροχλωρική κρεατίνη σχεδιασμένη για σοβαρούς αθλητές (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) και κάθε ασκούμενο που κοιτάζει να αυξήσει το επίπεδο προετοιμασίας του ή να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Con-Cret είναι επίσης ιδανική για εκείνους που μπορούν να επωφεληθούν από μία αύξηση της παραγωγής Τριφωσφορικής Αδενοσίνης (ATP), μια σημαντική πηγή ενέργειας ή καύσιμο για την κυτταρική και μυϊκή λειτουργία, όπως εκείνους που είναι σε περιοριστική δίαιτα καθώς επίσης εκείνους που δεν παίρνουν αρκετή κρεατίνη από τα τρόφιμα που τρώνε.

Σε αντίθεση με άλλες κρεατίνες στην αγορά, η Con-Cret δεν απαιτεί μία περίοδο φόρτωσης ή την ανάγκη κύκλου παύσεως.

Λόγω της βιοδιαθεσιμότητάς της, η συνιστώμενη Micro-Δοσολογία που απαιτείται είναι μόνο ¼ κουταλάκι του γλυκού (ή 1 κάψουλα) ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Ένα πραγματικό επιστημονικό επίτευγμα, η Con-Cret είναι η μόνη κρεατίνη στην αγορά που η δόση είναι ανάλογα του σωματικού βάρους, με μια μερίδα ισοδύναμη με 5-10 γραμμάρια μονοϋδρική κρεατίνης.

Σε αντίθεση με άλλες κρεατίνες, η Con-Cret δεν προκαλεί αρνητικές παρενέργειες, όπως φούσκωμα, κατακράτηση νερού και θέματα GI που έχουν βιώσει οι περισσότεροι από τη λήψη μείγματος κρεατίνης.

Σε μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από δύο μεγάλα πανεπιστήμια, η Con-Cret απεδείχθη ότι είναι μία εξαιρετικά διαλυτή κρεατίνη στην αγορά – 59 φορές πιο διαλυτή από την μονοϋδρική κρεατίνη.

Η πιο εύκολη διαθέσιμη απορροφούμενη μορφή κρεατίνης, η Con-Cret προσφέρει στεροειδή αποτελέσματα στη δύναμη, την αντοχή και την αποκατάσταση των μυών σε ένα νόμιμο και ασφαλές, φυσικό προϊόν.

Οι αθλητές μπορούν να λάβουν την Con-Cret και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην απόδοση τους χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες αποτυχίας οποιασδήποτε μορφής ελέγχου ουσιών - δεν πρόκειται ποτέ να κριθείτε θετικός για τυχόν παράνομες ή απαγορευμένες ουσίες κατά τη λήψη του Con-Cret.

Πώς λειτουργεί η CON-CRET

Η κρεατίνη είναι ένα ουσιαστικό μόριο για τη διαδικασία του σώματος στην παραγωγή λειτουργικής ενέργειας, την σύνθεση πρωτεΐνης (χτίσιμο μυών) και στην νευρο-μυϊκή λειτουργία.

Είναι ένα καταλυτικό "καύσιμο" για κάθε κύτταρο στο σώμα.

Η κρεατίνη βρίσκεται φυσικά στο σώμα, όμως το σώμα συνθέτει μόνο το 50% της κρεατίνης - η υπόλοιπη προέρχεται από τα τρόφιμα που τρώτε.

Ωστόσο, η δίαιτα πολλών ανθρώπων συχνά υπολείπεται της φυσικής κρεατίνης, την οποία μπορείτε να πάρετε από ζωικές πρωτεΐνες, και ως εκ τούτου η συμπλήρωση συνιστάται για την αύξηση ή την διατήρηση της γενικής υγείας, και είναι ζωτικής σημασίας για την μυϊκή δύναμη, αντοχή και ανάκαμψη κατά την προπόνηση/άσκηση.

Η CON-CRET μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε ανθρώπους που έχουν περιοριστικές δίαιτες σε ζωική πρωτεΐνη (η πιο φυσική πηγή της κρεατίνης).

Οι περισσότερες εμπορικά διαθέσιμες κρεατίνες ήταν αναποτελεσματικές στην επαναφόρτιση της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) – μέχρι την CON-CRET. Το μοναδικό και φυσικό μοριακό σχεδιασμό παρουσιάζει την πιο ισχυρή και βιο-διαθέσιμη κρεατίνη σε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα σημαντική δύναμη, μάζα, αντοχή και ανάκτηση χωρίς παρενέργειες.

Η κρεατίνη είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της διαδικασίας του σώματος από την αποθήκευση και τη χρήση της ΑΤΡ ως ενέργεια. Η κρεατίνη βοηθά στην επαναφόρτιση της ΑΤΡ αφού έχει εξαντληθεί και γίνει διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) στην φυσιολογική διαδικασία της εργασίας ή προπόνησης.

Καθώς η ΑΤΡ χάνει ένα φωσφορικό μόριο σε αυτή τη διαδικασία και γίνεται το βιο-ανενεργό μόριο διφωσφορικής αδενοσίνης (ADP), η κρεατίνης βοηθάει συμπληρώνοντας την ADP με ένα μόριο φωσφορικού δημιουργώντας την χρήσιμη ΑΤΡ αυξάνοντας έτσι την παραγόμενη ενέργεια.

Pro Mera Sports - Κρεατίνη σε σκόνη - Con-Cret 50.5 gr - 24 Servings


Scitec - Jumbo 2860 γραμμάρια

50 G QUALITY PROTEIN PER SERVING!
“6-CARB” CARBOHYDRATE BLEND WITH DIFFERENT CARBS INCLUDING OAT FLOUR, PALATINOSE™ & WAXY MAIZE STARCH!
"JUMBO" EXTRA INGREDIENT MATRIX!
5 TYPES OF CREATINES!
ESPECIALLY FOR HARDGAINERS!

It’s been shown that people tend to overestimate their actual nutrient consumption when trying to gain muscle and brawn. In other words, they eat less than they think and they need for steady and significant progress! Everybody seeks the magic bullet while ignoring the fact that nothing is more powerful than the consistent consumption of proper amount of total calories, energizing carbs and muscle building protein. Couple this with the fact that many athletes don’t invest time in the proven method of keeping a food log and the best practical solution left for most may be to rely on the daily use of a JUMBO type shake that can really help to take in enough nutrients to progress. With 50 grams of one of the highest quality protein per serving, a large dose of energy dense 6-carb matrix, the nutritional side of the equation is significantly boosted for you by JUMBO!

JUMBO is designed with whey protein. Dietary proteins are the source of nitrogen and indispensable amino acids, which the body requires for tissue growth and maintenance. Therefore, JUMBO's protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass.* Whey protein from milk is a so-called complete protein, because it provides the body with all necessary amino acids, including the 9 amino acids (i.e. Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine) that are considered essential for life, because the body cannot synthesize them. Determination of the nutritional efficiency of protein in the diet is in most cases based on estimating the extent to which dietary protein nitrogen is absorbed and retained by the body and is able to balance daily nitrogen losses.

Net Protein Utilisation (NPU) is the percentage of ingested nitrogen that is retained in the body, and the Biological Value (BV) gives the percentage of absorbed nitrogen that is retained. Biological Value is the product of NPU and digestibility. Whey protein has good digestibility and amino acid composition, thus it’s Biological Value is great compared to other dietary protein sources like meat, fish, eggs or soy. JUMBO features our “6-CARB” carbohydrate blend that includes oat flour, Palatinose™ and native waxy maize food starch. The "JUMBO" extra ingredient matrix provides a good dose of our proprietary “CREA-BOMB multi-component creatine matrix”! At least a 3 g daily dose of Creatine is scientifically proven to increase performance in successive burst of short-term, high intensity exercise like weight training and interval cardio.* We also added extra amino acids on top of the amounts coming from protein, including essential ones.

In the “Support complex” you’ll find Magnesium in a dose that contributes to normal protein synthesis, to a reduction of tiredness and fatigue, to normal functioning of the nervous system (neurotransmission and muscle contraction including heart muscle), to normal energy-yielding metabolism, to electrolyte balance, to the maintenance of normal bones and teeth, and has a role in the process of cell division.* Finally, we also added BioPerine®, a patented black pepper extract.


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Promera Health Con-Cret Creatine Micro-Dose Con-Cret is a pure, concentrated, creatine hydrochloride designed for serious athletes (both professional and amateur) and any fitness-oriented person who is looking to increase their conditioning level or gain a competitive advantage.

Con-Cret is also ideal for anyone whose livelihood may benefit from an increase in the production of Adenosine Triphosphate (ATP), a major source of energy or fuel for cellular and muscular function, such as those on restrictive diets and who are not getting enough creatine in the foods they eat.

Unlike other creatines on the market, Con-Cret does not require a loading phase or the need to cycle-off.

Due to its bioavailability and recommended creatine Micro-Dosing, only a ¼ tsp (or 1 capsule) is needed per 100 lbs of body weight.

A true scientific breakthrough, Con-Cret is the only creatine on the market that you dose by body weight, with one serving being equivalent to 5-10 grams of creatine monohydrate.

Unlike other creatines, Con-Cret does not cause any negative side effects, such as bloating, water retention and GI issues that most have experienced from taking other creatine blends.

In a recent creatine uptake study conducted by two major Universities, Con-Cret proved to be extremely soluble creatine on the market—59x more soluble than creatine monohydrate.

The most readily absorbed creatine form available, Con-Cret offers steroid-like results in strength, endurance and muscle recovery in a legal and safe natural product.

Athletes can take Con-Cret and get superior results in performance without any worries of failing any form of drug testing – you will never be tested positive for any illegal or banned substances when taking Con-Cret.

How CON-CRET Works
Creatine is an essential molecule for the body’s process of making functional energy, protein synthesis (muscle building) and neuro-muscular function. It catalyzes “fuel” for every cell in the body. Creatine is naturally found in the body, yet it only synthesizes 50% of creatine – the remainder comes from foods you eat. However many people’s diets often lack natural creatine, which you get from animal proteins, and therefore supplementation is advised to increase or maintain overall health, and is critical for muscle strength, endurance and recovery when exercising. CON-CRET can offer major benefits to people who have restrictive animal protein diets (the most natural source of creatine).

Most commercially available creatines have been inefficient in recharging adenosine triphosphate (ATP) - until CON-CRET. The unique and natural molecular design introduces the most potent and bio-available creatine to this process, resulting in significant strength, mass, endurance and recovery without side effects.

Creatine is a critical component of the body's process of storing and using ATP as energy. Creatine helps recharge ATP after it has expended phosphate molecules and becomes adenosine diphosphate (ADP) in the normal process of work or exercise.

As ATP loses a phosphate molecule in this process and becomes the bio-inactive molecule adenosine diphosphate (ADP), creatine assists by replenishing ADP with a phosphate molecule creating the useful ATP thereby increasing energy output.

Συστατικά

 

Scitec - Jumbo 2860 γραμμάρια

Scitec Nutrition - Πρωτεΐνη Αύξησης Βάρους - Jumbo 2860 gr


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

 

Οδηγίες Χρήσης

Ανακατέψτε 1 μερίδα (220 γραμμάρια) σε 400 ml υγρό καθημερινά και καταναλώστε το κατά προτίμηση αμέσως μετά την προπόνηση.

Πληροφορίες αλλεργιών: Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, σόγια και πρωτεΐνες αυγού, γλουτένη & φυστίκια!

Προειδοποιήσεις: Χρησιμοποιήστε το προϊόν σε συνδυασμό με τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως ένα υποκατάστατο διατροφής. Αυτό το προϊόν περιέχει ένα τροποποιητή απορρόφησης που μπορεί να επηρεάσει τα φάρμακά σας - συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση! Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνεται 30 έως 45 λεπτά πριν από την προπόνηση με περίπου 110-170 ml νερό.

Το CON-Cret μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι ή με τροφή ή ανάμειξη με πρωτεΐνη.

Κανονική
Προπόνηση: 1 μερίδα ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Έντονη
Προπόνηση: 1-2 μερίδες ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Ημέρες χωρίς προπόνηση
: Μπορούμε να πάρουμε 1 μερίδα ανά 45 κιλά σωματικού βάρους για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών.

Δείτε το βίντεο

{youtube}3myrZpsRAb8{/youtube}

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού