phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Biotech USA
Κρεατίνες
Crea.Tor 120 caps

Κωδικός: biot02

Εταιρεία: Biotech USA
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
22,90 €
Το Crea.TOR από την Biotech USA περιέχει μικρομετροποιημένη κρεατίνη, η οποία αποτελεί την πιο καθαρή πηγή συνδυασμού μονοϋδρικής κρεατίνης .

Περιγραφή

BioTechUSA - Crea.Tor 120 κάψουλες

Είστε έτοιμοι για μία νέα πραγματικότητα; Αναδημιουργήστε τον εαυτό σας με το Crea.TOR!

Κάθε αθλητής του bodybuilding γνωρίζει καλά ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να πάρει αψήφιστα: όλοι οι ιστοί στο ανθρώπινο σώμα επιδέχονται ολική μεταμόρφωση. Το μόνο που χρειάζεται είναι επιμονή, αποφασιστικότητα και δύναμη θέλησης.

Φυσικά η κρεατίνη έρχεται πάντα στην συζήτηση και το είδος κρεατίνης που θα χρησιμοποιηθεί είναι ζωτικής σημασίας.

Γιατί να πειραματίζεστε με διάφορα προϊόντα κρεατίνης ενώ μπορείτε να έχετε το πιο σύγχρονο μείγμα κρεατινών το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι άκρως αποτελεσματικό;

Η BioTech USA δημιούργησε κάτι που κανείς δεν κατάφερε να δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Το 2011 συνδυάσαμε τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα της κρεατίνης με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό πολύ-πλευρικό προϊόν. Ξεχάστε όλες τις προηγούμενες εμπειρίες που είχατε με κάποια κρεατίνη - τα αποτελέσματα του Crea.TOR είναι μακράν καλύτερα από ότι έχετε δοκιμάσει έως τώρα, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως παρενέργεια!

Τι είναι αυτό που το κάνει να είναι τόσο ισχυρό;

1. ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ TOR (1100 MG/ΔΟΣΗ) Το μείγμα αυτό είναι μοναδικό στον κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής. Είναι μία «αλκαλική» κρεατίνη με αυξημένο pH, δείκτες απορρόφησης και δραστικότηταη οποία υπερβαίνει κατά πολύ τους άλλους συνδυασμούς  κρεατίνης. Το Crea.TOR περιέχει μικρομετροποιημένη κρεατίνη, η οποία αποτελεί την πιο καθαρή πηγή συνδυασμού μονοϋδρικής  κρεατίνης. Διαλύεται αμέσως και πλήρως καθώς  έχει επεξεργαστεί σε 180 μικρόκοκκους. Ως αποτέλεσμα του απίστευτου δείκτη απορρόφησης, εισέρχεται στη ροή του αίματος και κατά συνέπεια στους μυς σε ποσοστό 90% έτοιμο να χρησιμοποιηθεί.

2.  ΟΡΟΣ ΚΡΕΑΤΙΝΗΣ -  Ένας ειδικός συνδυασμός τριών νέων γενιών συμπλεγμάτων κρεατίνης:

  • Υδροχλωρική κρεατίνη – Ένα σύμπλεγμα που αναπτύχθηκε το 2003 και αποδείχθηκε ότι είναι πιο αποτελεσματικό από την μονοϋδρική κρεατίνη. Εμποδίζει τα πρηξίματα στην περιοχή της κοιλιάς, διαλύεται εύκολα, εισέρχεται εύκολα στη ροή του αίματος και δεν μετατρέπεται σε κρεατινίνη.

  • AKG – Μία νέα ανακάλυψη.  Η ομάδα AKG καθιστά το σύμπλεγμα κρεατινών ιδιαίτερα σταθερό έτσι ώστε να διαλύεται εξαιρετικά εύκολα και να παραμένει σε σταθερό pH. Επιπλέον δεν προκαλεί στομαχικές ή πεπτικές διαταραχές. Το AKG διασφαλίζει ότι η κρεατίνη θα μεταφερθεί κατευθείαν στα κύτταρα.

  • Γλυκονική κρεατίνη – Η κρεατίνη και το σύστημα μεταφοράς της συνδυασμένα. Η γλυκονική κρεατίνη είναι επίσης χημικά συνδεδεμένη με έναν υδατάνθρακα ο οποίος ενισχύει την απορρόφησή της!

3.  Μείγμα μεγιστοποίησης ενέργειας.

Η νιασίνη, το πράσινο τσάι και το φυτικό γκουαρανά που περιέχονται, αποτελούν ένα συνδυασμό που αυξάνει τις ικανότητες στο μέγιστο έτσι ώστε ναφτάσετε να είστε πνευματικά συντονισμένοι  στην κορυφή της απόδοσης με το σύμπλεγμα κρεατίνης.
Θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να αποδίδετε και να συνεχίσετε να αποδίδετε.

  • Διαστέλει τα αιμοφόρα αγγεία βελτιώνοντας την παροχή οξυγόνου και άλλων ενεργών συστατικών, αποτελεσματικά.

  • Αυξάνει την καρδιακή συχνότητα

  • Βελτιώνει τη συγκέντρωση και την εγρήγορση.

4. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΤΡ – για μέγιστη λειτουργικότητα

Το πυροσταφυλικό ασβέστιο, η τυροσίνη και το NADH αποτελούν τους βασικούς καταλύτες της διαδικασίας παραγωγής ενέργειας στο σώμα ή αλλιώς στον κύκλο του κιτρικού οξέος. Το AAKG και η κιτρουλίνη αυξάνουν τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου και διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων όπως επίσης και τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών και του οξυγόνου. Με απλά λόγια ο συνδυασμός των ενεργών αυτών συστατικών διασφαλίζει ότι το σύμπλεγμα κρεατίνης θα αποδώσει τα μέγιστα οφέλη του όπου και όπως χρειαστεί.

Είναι εύκολο να συγκλονιστείτε και να ενθουσιαστείτε όταν έχετε διαβάσει όλα τα πλεονεκτήματα του CreaTOR. Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τον ενθουσιασμό αυτό με το σωστό τρόπο και να μπείτε στο μονοπάτι της εκπληκτικής μυϊκής ανάπτυξης.

Τώρα μπορείτε να έχετε στην διάθεση σας το καλύτερο προϊόν με τον τέλειο συνδυασμό συστατικών. Από εδώ και στο εξής είναι στο χέρι σας.

Αφήστε όλους τους άλλους να προσπαθούν να μαντέψουν τι έγινε…

Μόνο εσείς γνωρίζετε πραγματικά ότι είστε απόλυτα «καθαροί».


BioTech USA combined the latest developments in creatine research to create a unique, high-end multi-faceted product with absolutely no side effects. Like all BioTech USA products, Crea.TOR consists of 100% safe, carefully selected nutrients.

READY FOR A NEW REALITY? RECREATE YOURSELF WITH CREA.TOR!

Every athlete knows that all tissue in the human body is capable of total transformation. It just requires perseverance, determination and willpower. And of course some creatine to boost your performance in a successive burst of short-term, high intensity exercises. The beneficial effect is obtained with a daily intake of 3 g of creatine.

Συστατικά

 

Οδηγίες Χρήσης

Πάρτε 2 κάψουλες καθημερινά 30 λεπτά πριν την προπόνησή σας.

Στις μέρες ξεκούρασης, πάρτε δύο κάψουλες το πρωί με άδειο στομάχι.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού