phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2810 222913 - 2811 754464

6977 463978

ΑΜΕΣΕΣ Αποστολές
σε Ελλάδα & Κύπρο

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Scitec Nutrition
Κρεατίνες
100% Whey Protein Professional 920 gr + QNT Creatine Monohydrate 300 gr

Κωδικός: sci317

Εταιρεία: Scitec Nutrition
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
47,90 €
55,80 €
Πακέτο προϊόντων αποτελούμενο από Scitec 100% Whey Protein Professional 920 γραμ. & QNT Creatine Monohydrate 300 γραμ.
Γεύση 1

Περιγραφή

Scitec - 100% Whey Protein Professional 920 γραμμάρια

Η 100% Whey Protein Professional είναι μία εξαιρετικής ποιότητας μείγμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος με συμπυκνωμένο ορό γάλακτος και απομονωμένο ορό γάλακτος.

Οι διατροφικές πρωτεΐνες είναι η πηγή αζώτου και των απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία το σώμα χρειάζεται για την ανάπτυξη του ιστού και τη συντήρηση του.

Έτσι, η 100% Whey Protein Professional συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς επίσης και στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών.

Η Πρωτεΐνη ορού γάλακτος αποκαλείται πλήρη πρωτεΐνη, επειδή παρέχει στο σώμα όλα τα απαραίτητα είδη αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων τα οποία το σώμα δεν μπορεί να συνθέσει και πρέπει να παρέχονται από την διατροφή (δηλ. Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθειονίνη, Φαινυλαλανίνη, Θρεονίνη, Τρυπτοφάνη, Βαλίνη).

Η 100% Whey Protein Professional έχει επιπλέον πρόσθετα συστατικά: ένα «Μείγμα Αμινοξέων" που παρέχει τα πλέον δημοφιλή αμινοξέα, δηλαδή L-Λευκίνη, L-Γλουταμίνη και Ταυρίνη. Επίσης, το μείγμα πεπτικού ενζύμου από Παπαΐνη και Βρομελίνη συμπεριλαμβάνονται στην φόρμουλά μας!

Φόρμουλα Χωρίς Ασπαρτάμη!


QNT - Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Η Creatine Monohydrate από την QNT είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τη δύναμη και την αντοχή τους. Η κρεατίνη που προσφέρουμε είναι αγνή και τέλεια για συνδυασμό με εντατικές προπονήσεις. Επιτρέπει επίσης μία καλύτερη αποκατάσταση μετά από μία προπόνηση. Η Creatine Monohydrate από την QNT είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να ξεπεράσουν το κάθε ρεκόρ τους!

Η Κρεατίνη είναι μία ουσία που μπορεί να βρεθεί σε τρόφιμα όπως το κρέας ή και τα ψάρια. Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί με φυσικό τρόπο από το σώμα μέσω ορισμένων οργάνων όπως το ήπαρ και το πάγκρεας. Η κρεατίνη προέρχεται από 3 Αμινοξέα: Αργινίνη, Γλυκίνη και Μεθειονίνη τα οποία προσφέρουν πολλά οφέλη τα οποία θα βελτιστοποιήσουν τις προπονήσεις σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βελτιώσετε τις αθλητικές σας αποδόσεις αυξάνοντας τα απόθεμα κρεατίνης στο σώμα σας.

Προσθέτοντας 3 γραμμάρια από την Creatine Monohydrate της QNT στις ασκήσεις σας, θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Η κρεατίνη επίσης παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στη πρόσληψη ενέργειας όσο και στη μυϊκή συμφόρηση. Η Creatine Monohydrate της QNT περιέχει καθαρή μονοένυδρη κρεατίνη η οποία θα σας προσφέρει πολλά οφέλη τα οποία θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα των ασκήσεων σας. Τα αποτελέσματα της κρεατίνης είναι η επιτάχυνση της ανάπτυξης των μυών παρέχοντας τους ταυτόχρονα ενέργεια, δύναμη και αντοχή.

Η Creatine Monohydrate από την QNT επιτρέπει την απελευθέρωση ενέργειας επιταχύνοντας τη σύνθεση της ATP στο σώμα. Τα αποθέματα ATP εξαντλούνται γρήγορα και για αυτόν το λόγο η πρόσληψη κρεατίνης είναι σημαντική για την αύξηση της παραγωγής τους και την παροχή επιπλέον ενέργειας. Η ώθηση ενέργειας που θα σας προσφέρει θα σας επιτρέψει να κερδίσετε δύναμη και αντοχή κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σας. Εκτός από τη βελτίωση της φυσικής σας απόδοσης, η Creatine Monohydrate θα βοηθήσει επίσης τη σύνθεση πρωτεΐνών στο σώμα σας. Κάτι το οποίο θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μυϊκό όγκο. Στη συνέχεια, το αίσθημα κόπωσης θα μειωθεί και θα μπορείτε να προπονηθείτε πιο έντονα.

Η κρεατίνη είναι εξαιρετική αν κάνετε προπονήσεις που απαιτούν έντονες ασκήσεις καθώς θα σας παρέχει με αρκετή ενέργεια ώστε να σας κρατήσει ενεργούς κατά τη διάρκεια τους.

Η Creatine Monohydrate από την QNT θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στις προπονήσεις σας ξεπερνώντας την στασιμότητα που αντιμετωπίζετε. Η κρεατίνη βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά στο κρέας ή στα ψάρια. Η πρόσληψη κρεατίνης είναι επίσης ιδανική για χορτοφάγους που μπορεί να παρουσιάσουν ανεπάρκεια και επιθυμούν να επιτύχουν το βέλτιστο επίπεδο κρεατίνης.

Η Creatine Monohydrate από την QNT θα βελτιώσει τις φυσικές σας αποδόσεις κατά τη διάρκεια έντονων ασκήσεων. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα οφέλη της, συνιστάται να τηνπάρετε πριν από την προπόνησή σας. Για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστάται χρήση 4 εβδομάδων και μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους.

Συστατικά

Scitec - 100% Whey Protein Professional 920 γραμμάρια

 


QNT - Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Οδηγίες Χρήσης

Scitec - 100% Whey Protein Professional 920 γραμμάρια

Αναμίξτε  1 μερίδα (25 γραμμάρια, μία (1) μεζούρα = 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας) με 200 ml νερό ή γάλα.

Πίνεται δυο φορές την ημέρα.


QNT - Creatine Monohydrate 300 γραμμάρια

Αναμείξτε 1 μερίδα (30 γραμμάρια) σε 250 ml νερό, γάλα ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα.

Καλύτερη στιγμή για να την χρησιμοποιήσετε είναι μετά από μία προπόνηση.

Χρησιμοποιήστε το προϊόν σε συνδυασμό με τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για κάτι τέτοιο.

Πληροφορίες Αλλεργιών: Κατασκευασμένο από γάλα. Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται σόγια και πρωτεΐνες αυγού, γλουτένη και φυστίκια! Περιέχει λεκιθίνη σόγιας

Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά! Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση!

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού