phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Κατασκευαστής

Gaspari
Κρεατίνες
Πακέτο Δύναμης & Ανάπτυξης No1 (+ 2 επιπλέον ΔΩΡΑ)

Κωδικός: gasp35

Εταιρεία: Gaspari, Pro Mera Sports
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
28,90 €
45,80 €
Πακέτο Δύναμης & Ανάπτυξης αποτελούμενο από προϊόντα Gaspari - BCAA 6000, 180 ταμπλέτες & Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμ. (+ 2 επιπλέον ΔΩΡΑ: 1 x Electroactive 20 effervescent tablets & 1 x Pill Box)
Γεύση 1

Περιγραφή προϊόντος

Το πακέτο αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα.

+ 2 επιπλέον ΔΩΡΑ: 1 x Electroactive 20 effervescent tablets & 1 x Pill Box

Gaspari - BCAA 6000, 180 ταμπλέτες

Περιγραφή  Προϊόντος

  • Βοηθάει στην ενίσχυση της αποκατάστασης των μυών μετά την άσκηση
  • Βοηθάει στην αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στην άπαχη μυϊκή μάζα
  • Βοηθάει στην μείωση των μυϊκών πόνων μετά την άσκηση
  • Αυξάνει ραγδαία την σύνθεση ενέργειας  με τη βοήθεια των κλινικά αξιολογημένων ποσοτήτων βιταμίνης Β-6 & B-12
  • Βοηθάει να βελτιστοποιήσετε την αερόβια και την αναερόβια αθλητική σας απόδοση

Το BCAA 6000 από την Gaspari Nutrition χρησιμοποιεί μία "βαριά λευκίνη", σε αναλογία 4:1:1 από 100% καθαρή, φαρμακευτικού βαθμού διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων σε μία φόρμουλα που παρέχει κλινικά επικυρωμένες και αποτελεσματικές ποσότητες αυτών των κρίσιμων θρεπτικών ουσιών σε κάθε δόση.

Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA), πήραν το όνομά τους λόγω της μοναδικής μοριακής δομής τους που είναι διαφορετική από όλα τα άλλα αμινοξέα.  

Τα BCAA θεωρούνται "απαραίτητα αμινοξέα", επειδή το σώμα σας δεν μπορεί να τα συνθέσει από άλλες ενώσεις και πρέπει να λαμβάνονται μέσω της διατροφής σας.

Οι  Bodybuilders και άλλοι αθλητές υψηλού επιπέδου γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι τα BCAA είναι υπεύθυνα για την συμβολή τους στην αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης που μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερη αποκατάσταση, στην αύξηση μυϊκής μάζας και στην αύξηση της απόδοσης και αντοχής.

Η προσθήκη προηγμένων & ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμων μορφών των βιταμινών Β-6 και Β-12 στο συγκρότημα του BCAA 6000 συμβάλει επίσης στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας και αντοχής, βοηθώντας την απόδοση της προπόνησή σας ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αποκατάσταση.

 


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Η Promera Health Con-Cret Creatine Micro-Dose Con-Cret είναι μια καθαρή, συμπυκνωμένη, υδροχλωρική κρεατίνη σχεδιασμένη για σοβαρούς αθλητές (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) και κάθε ασκούμενο που κοιτάζει να αυξήσει το επίπεδο προετοιμασίας του ή να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Con-Cret είναι επίσης ιδανική για εκείνους που μπορούν να επωφεληθούν από μία αύξηση της παραγωγής Τριφωσφορικής Αδενοσίνης (ATP), μια σημαντική πηγή ενέργειας ή καύσιμο για την κυτταρική και μυϊκή λειτουργία, όπως εκείνους που είναι σε περιοριστική δίαιτα καθώς επίσης εκείνους που δεν παίρνουν αρκετή κρεατίνη από τα τρόφιμα που τρώνε.

Σε αντίθεση με άλλες κρεατίνες στην αγορά, η Con-Cret δεν απαιτεί μία περίοδο φόρτωσης ή την ανάγκη κύκλου παύσεως.

Λόγω της βιοδιαθεσιμότητάς της, η συνιστώμενη Micro-Δοσολογία που απαιτείται είναι μόνο ¼ κουταλάκι του γλυκού (ή 1 κάψουλα) ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Ένα πραγματικό επιστημονικό επίτευγμα, η Con-Cret είναι η μόνη κρεατίνη στην αγορά που η δόση είναι ανάλογα του σωματικού βάρους, με μια μερίδα ισοδύναμη με 5-10 γραμμάρια μονοϋδρική κρεατίνης.

Σε αντίθεση με άλλες κρεατίνες, η Con-Cret δεν προκαλεί αρνητικές παρενέργειες, όπως φούσκωμα, κατακράτηση νερού και θέματα GI που έχουν βιώσει οι περισσότεροι από τη λήψη μείγματος κρεατίνης.

Σε μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από δύο μεγάλα πανεπιστήμια, η Con-Cret απεδείχθη ότι είναι μία εξαιρετικά διαλυτή κρεατίνη στην αγορά – 59 φορές πιο διαλυτή από την μονοϋδρική κρεατίνη.

Η πιο εύκολη διαθέσιμη απορροφούμενη μορφή κρεατίνης, η Con-Cret προσφέρει στεροειδή αποτελέσματα στη δύναμη, την αντοχή και την αποκατάσταση των μυών σε ένα νόμιμο και ασφαλές, φυσικό προϊόν.

Οι αθλητές μπορούν να λάβουν την Con-Cret και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην απόδοση τους χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες αποτυχίας οποιασδήποτε μορφής ελέγχου ουσιών - δεν πρόκειται ποτέ να κριθείτε θετικός για τυχόν παράνομες ή απαγορευμένες ουσίες κατά τη λήψη του Con-Cret.

Πώς λειτουργεί η CON-CRET

Η κρεατίνη είναι ένα ουσιαστικό μόριο για τη διαδικασία του σώματος στην παραγωγή λειτουργικής ενέργειας, την σύνθεση πρωτεΐνης (χτίσιμο μυών) και στην νευρο-μυϊκή λειτουργία.

Είναι ένα καταλυτικό "καύσιμο" για κάθε κύτταρο στο σώμα.

Η κρεατίνη βρίσκεται φυσικά στο σώμα, όμως το σώμα συνθέτει μόνο το 50% της κρεατίνης - η υπόλοιπη προέρχεται από τα τρόφιμα που τρώτε.

Ωστόσο, η δίαιτα πολλών ανθρώπων συχνά υπολείπεται της φυσικής κρεατίνης, την οποία μπορείτε να πάρετε από ζωικές πρωτεΐνες, και ως εκ τούτου η συμπλήρωση συνιστάται για την αύξηση ή την διατήρηση της γενικής υγείας, και είναι ζωτικής σημασίας για την μυϊκή δύναμη, αντοχή και ανάκαμψη κατά την προπόνηση/άσκηση.

Η CON-CRET μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε ανθρώπους που έχουν περιοριστικές δίαιτες σε ζωική πρωτεΐνη (η πιο φυσική πηγή της κρεατίνης).

Οι περισσότερες εμπορικά διαθέσιμες κρεατίνες ήταν αναποτελεσματικές στην επαναφόρτιση της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) – μέχρι την CON-CRET. Το μοναδικό και φυσικό μοριακό σχεδιασμό παρουσιάζει την πιο ισχυρή και βιο-διαθέσιμη κρεατίνη σε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα σημαντική δύναμη, μάζα, αντοχή και ανάκτηση χωρίς παρενέργειες.

Η κρεατίνη είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της διαδικασίας του σώματος από την αποθήκευση και τη χρήση της ΑΤΡ ως ενέργεια. Η κρεατίνη βοηθά στην επαναφόρτιση της ΑΤΡ αφού έχει εξαντληθεί και γίνει διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) στην φυσιολογική διαδικασία της εργασίας ή προπόνησης.

Καθώς η ΑΤΡ χάνει ένα φωσφορικό μόριο σε αυτή τη διαδικασία και γίνεται το βιο-ανενεργό μόριο διφωσφορικής αδενοσίνης (ADP), η κρεατίνης βοηθάει συμπληρώνοντας την ADP με ένα μόριο φωσφορικού δημιουργώντας την χρήσιμη ΑΤΡ αυξάνοντας έτσι την παραγόμενη ενέργεια.

Pro Mera Sports - Κρεατίνη σε σκόνη - Con-Cret 50.5 gr - 24 Servings


Συστατικά

Gaspari - BCAA 6000, 180 ταμπλέτες

CHOCOLATE FLAVOUR: 87% Iso Whey Zero Blend [cross-flow micro- and ultra-filtered whey protein isolate, AminoAcid Complex (L-arginine HCl, L-glutamine, L-leucine, L-isoleucine, L-valine)], cocoa powder, flavour enhancer (glycine),coconut fat, flavour, thickener (sodium carboxymethyl cellulose), salt, vanillin, sweeteners sucralose, steviol glycosides).


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Οδηγίες Χρήσης

Gaspari - BCAA 6000, 180 ταμπλέτες

Ως συμπλήρωμα διατροφής, πιείτε μία (1) δόση από έξι (6) δισκία με περίπου 480-600 ml νερό ή με το αγαπημένο σας ρόφημα.

Καταναλώστε 1 μερίδα κάθε ημέρα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε το προϊόν αυτό ως μέρος μιας σωστής διατροφής και άσκησης.


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνεται 30 έως 45 λεπτά πριν από την προπόνηση με περίπου 110-170 ml νερό.

Το CON-Cret μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι ή με τροφή ή ανάμειξη με πρωτεΐνη.

Κανονική
Προπόνηση: 1 μερίδα ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Έντονη
Προπόνηση: 1-2 μερίδες ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Ημέρες χωρίς προπόνηση
: Μπορούμε να πάρουμε 1 μερίδα ανά 45 κιλά σωματικού βάρους για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού