phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Biotech USA
Κρεατίνες
Πακέτο Άλυπης Μυϊκής Μάζας & Ενέργειας Νο1

Κωδικός: biot328

Εταιρεία: Biotech USA, Pro Mera Sports
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
61,90 €
82,80 €
Πακέτο Άλυπης Μυϊκής Μάζας & Ενέργειας αποτελούμενο από προϊόντα BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμ. & Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμ.
Γεύση 1
Γεύση 2

Περιγραφή προϊόντος

Το πακέτο αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα.

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Η Iso Whey Zero συνιστάται εφόσον:

 • ψάχνεις μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης: λόγω της 88%  περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνη συμβάλλει στην διατήρηση μυϊκής μάζας και υγειών οστών καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας
 • θέλεις να καλύψεις τις ανάγκες σου για πρωτεΐνη με προϊόντα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας αλλά λόγω δυσανεξίας θέλεις να αποφύγεις την λακτόζη
 • για την μεταπροπονητική αποκατάσταση ψάχνεις μια σκόνη πρωτεΐνης  που απορροφάται γρήγορα
 • ζητάς γλυκά με μειωμένες θερμίδες  κατά την περίοδο δίαιτας
 • έχεις δυσανεξία στην γλουτένη
 • σου αρέσουν οι ωραίες και ποικίλες γεύσεις

Η  λακτόζη, που ονομάζεται και «σάκχαρο του γάλακτος», είναι ένας πλήρης υδατάνθρακας και αποτελεί το 2-8% του βάρους της ξηράς ουσίας του γάλακτος.  Χρειαζόμαστε λακτόζη κυρίως στην βρεφική ηλικία ενώ αργότερα, κατά την ενήλικη ζωή  αρκετά συχνά ο οργανισμός μας δεν παράγει πια καθόλου ένζυμο λακτάση που χρειάζεται για την εξάλειψη της λακτόζης και έτσι δημιουργείται μια δυσανεξία στην λακτόζη. Σήμερα σχεδόν 75% του πληθυσμού παγκοσμίως πάσχει από δυσανεξία στην λακτόζη. Κατά την παραγωγή των προϊόντων μας η λακτόζη διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος μέσω μικροδιαδικασιών πολυβηματικής υπερδιήθησης και διήθησης πολλαπλής ροής. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται ένα εξαιρετικά καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPI), μια καθαρότερη εκδοχή του συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC), το οποίο χαρακτηρίζεται με ακόμα χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λίπη.

Η πρωτεΐνη είναι ένα ουσιαστικό δομικό στοιχείο του σώματος μας, μια πηγή θρεπτικών συστατικών. Αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από τον οργανισμό μας και συμπληρώνονται από εξωτερικές πηγές, και η καθημερινή πρόσληψή της εξασφαλίζει την συντήρηση της υγείας του σώματος. Συμβάλλει στην διατήρηση των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης και της δίαιτας καθώς αλλά και στην καθημερινή ζωή. Χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτεΐνη όταν ασκούμαστε τακτικά, όταν θέλουμε να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα καθώς και όσο  μεγαλώνουμε. Μία γρήγορη, άνετη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος πρόσληψης πρωτεΐνης είναι η χρήση συμπληρωμάτων πρωτεΐνης: δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο εκτός από σκόνη πρωτεΐνης, ένα μίξερ και λίγο νερό ή γάλα. Η σκόνη πρωτεΐνης χωνεύεται εύκολα και αντιθέτως με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος δεν δημιουργεί όξυνση. Η σκόνη πρωτεΐνης προέρχεται από γάλα, μπορεί ναι είναι φυτικής ή ζωικής προελεύσεως ή του συνδυασμού τους. Η απορρόφηση της μπορεί ναι είναι γρήγορη (30-40 λεπτά), μέτρια (1-2 ώρες) ή αργή (πάνω από 2 ώρες).

 • Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: 88%
 • Υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα
 • Γρήγορη και εύκολη απορρόφηση
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
 • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
 • Με στέβια
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς λακτόζη

Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα τονωμένο, στεγνό και γραμμωμένο σώμα με την σωστή διατροφή και την τακτική εξάσκηση. Είναι όμως ουσιαστικό για την υγιεινή αύξηση και διατήρηση των μυών ότι αυτοί πρέπει να τροφοδοτούνται τακτικά και με τις κατάλληλες θρεπτικές ουσίες. Η Iso Whey Zero είναι ένα πολύ καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης που απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα, χωρίς να περιέχει κάποιο περιττό συστατικό: παρασκευάζεται χωρίς γλουτένη και  λακτόζη, όπως και χωρίς προσθήκη trans-λιπαρών ή ζάχαρης. Λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη, που φτάνει σε 88%, και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε υδατάνθρακες αποτελεί ιδανική επιλογή για τους αθλητές που θέλουν να αποκτήσουν  σούπερ γραμμωμένους μυς. Τα προστιθέμενα αμινοξέα συμβάλλουν στην γρηγορότερη αποκατάσταση ενώ μειώνουν και το άλγος των μυών.

Καταναλώστε Iso Whey Zero τακτικά και αυξήστε τους μυς σας!

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA έτσι και η Iso Whey Zero παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Η Promera Health Con-Cret Creatine Micro-Dose Con-Cret είναι μια καθαρή, συμπυκνωμένη, υδροχλωρική κρεατίνη σχεδιασμένη για σοβαρούς αθλητές (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) και κάθε ασκούμενο που κοιτάζει να αυξήσει το επίπεδο προετοιμασίας του ή να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Con-Cret είναι επίσης ιδανική για εκείνους που μπορούν να επωφεληθούν από μία αύξηση της παραγωγής Τριφωσφορικής Αδενοσίνης (ATP), μια σημαντική πηγή ενέργειας ή καύσιμο για την κυτταρική και μυϊκή λειτουργία, όπως εκείνους που είναι σε περιοριστική δίαιτα καθώς επίσης εκείνους που δεν παίρνουν αρκετή κρεατίνη από τα τρόφιμα που τρώνε.

Σε αντίθεση με άλλες κρεατίνες στην αγορά, η Con-Cret δεν απαιτεί μία περίοδο φόρτωσης ή την ανάγκη κύκλου παύσεως.

Λόγω της βιοδιαθεσιμότητάς της, η συνιστώμενη Micro-Δοσολογία που απαιτείται είναι μόνο ¼ κουταλάκι του γλυκού (ή 1 κάψουλα) ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Ένα πραγματικό επιστημονικό επίτευγμα, η Con-Cret είναι η μόνη κρεατίνη στην αγορά που η δόση είναι ανάλογα του σωματικού βάρους, με μια μερίδα ισοδύναμη με 5-10 γραμμάρια μονοϋδρική κρεατίνης.

Σε αντίθεση με άλλες κρεατίνες, η Con-Cret δεν προκαλεί αρνητικές παρενέργειες, όπως φούσκωμα, κατακράτηση νερού και θέματα GI που έχουν βιώσει οι περισσότεροι από τη λήψη μείγματος κρεατίνης.

Σε μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από δύο μεγάλα πανεπιστήμια, η Con-Cret απεδείχθη ότι είναι μία εξαιρετικά διαλυτή κρεατίνη στην αγορά – 59 φορές πιο διαλυτή από την μονοϋδρική κρεατίνη.

Η πιο εύκολη διαθέσιμη απορροφούμενη μορφή κρεατίνης, η Con-Cret προσφέρει στεροειδή αποτελέσματα στη δύναμη, την αντοχή και την αποκατάσταση των μυών σε ένα νόμιμο και ασφαλές, φυσικό προϊόν.

Οι αθλητές μπορούν να λάβουν την Con-Cret και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην απόδοση τους χωρίς οποιεσδήποτε ανησυχίες αποτυχίας οποιασδήποτε μορφής ελέγχου ουσιών - δεν πρόκειται ποτέ να κριθείτε θετικός για τυχόν παράνομες ή απαγορευμένες ουσίες κατά τη λήψη του Con-Cret.

Πώς λειτουργεί η CON-CRET

Η κρεατίνη είναι ένα ουσιαστικό μόριο για τη διαδικασία του σώματος στην παραγωγή λειτουργικής ενέργειας, την σύνθεση πρωτεΐνης (χτίσιμο μυών) και στην νευρο-μυϊκή λειτουργία.

Είναι ένα καταλυτικό "καύσιμο" για κάθε κύτταρο στο σώμα.

Η κρεατίνη βρίσκεται φυσικά στο σώμα, όμως το σώμα συνθέτει μόνο το 50% της κρεατίνης - η υπόλοιπη προέρχεται από τα τρόφιμα που τρώτε.

Ωστόσο, η δίαιτα πολλών ανθρώπων συχνά υπολείπεται της φυσικής κρεατίνης, την οποία μπορείτε να πάρετε από ζωικές πρωτεΐνες, και ως εκ τούτου η συμπλήρωση συνιστάται για την αύξηση ή την διατήρηση της γενικής υγείας, και είναι ζωτικής σημασίας για την μυϊκή δύναμη, αντοχή και ανάκαμψη κατά την προπόνηση/άσκηση.

Η CON-CRET μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε ανθρώπους που έχουν περιοριστικές δίαιτες σε ζωική πρωτεΐνη (η πιο φυσική πηγή της κρεατίνης).

Οι περισσότερες εμπορικά διαθέσιμες κρεατίνες ήταν αναποτελεσματικές στην επαναφόρτιση της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) – μέχρι την CON-CRET. Το μοναδικό και φυσικό μοριακό σχεδιασμό παρουσιάζει την πιο ισχυρή και βιο-διαθέσιμη κρεατίνη σε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα σημαντική δύναμη, μάζα, αντοχή και ανάκτηση χωρίς παρενέργειες.

Η κρεατίνη είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της διαδικασίας του σώματος από την αποθήκευση και τη χρήση της ΑΤΡ ως ενέργεια. Η κρεατίνη βοηθά στην επαναφόρτιση της ΑΤΡ αφού έχει εξαντληθεί και γίνει διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) στην φυσιολογική διαδικασία της εργασίας ή προπόνησης.

Καθώς η ΑΤΡ χάνει ένα φωσφορικό μόριο σε αυτή τη διαδικασία και γίνεται το βιο-ανενεργό μόριο διφωσφορικής αδενοσίνης (ADP), η κρεατίνης βοηθάει συμπληρώνοντας την ADP με ένα μόριο φωσφορικού δημιουργώντας την χρήσιμη ΑΤΡ αυξάνοντας έτσι την παραγόμενη ενέργεια.

Pro Mera Sports - Κρεατίνη σε σκόνη - Con-Cret 50.5 gr - 24 Servings

 


Συστατικά

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

CHOCOLATE FLAVOUR: 87% Iso Whey Zero Blend [cross-flow micro- and ultra-filtered whey protein isolate, AminoAcid Complex (L-arginine HCl, L-glutamine, L-leucine, L-isoleucine, L-valine)], cocoa powder, flavour enhancer (glycine),coconut fat, flavour, thickener (sodium carboxymethyl cellulose), salt, vanillin, sweeteners sucralose, steviol glycosides).


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

 

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Αναμίξτε  1 μερίδα (25 γραμμάρια, μία (1) μεζούρα = 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας) με 200 ml νερό ή γάλα.

Πίνεται δυο φορές την ημέρα.


Pro Mera Sports - Con-Cret Creatine Micro-Dosing - 25 γραμμάρια - 24 δόσεις

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνεται 30 έως 45 λεπτά πριν από την προπόνηση με περίπου 110-170 ml νερό.

Το CON-Cret μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι ή με τροφή ή ανάμειξη με πρωτεΐνη.

Κανονική
Προπόνηση: 1 μερίδα ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Έντονη
Προπόνηση: 1-2 μερίδες ανά 45 κιλά σωματικού βάρους.

Ημέρες χωρίς προπόνηση
: Μπορούμε να πάρουμε 1 μερίδα ανά 45 κιλά σωματικού βάρους για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των μυών.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού