phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Biotech USA
Ενεργειακά, Pre-Workout, Νιτρικά, Ηλεκτρολύτες & Υδατάνθρακες
Πακέτο για Πριν & Μετά την Προπόνηση No1

Κωδικός: biot316

Εταιρεία: Biotech USA
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
46,50 €
54,80 €
Πακέτο για Πριν & Μετά την Προπόνηση αποτελούμενο από προϊόντα BioTechUSA - Super Nova 282 γραμμάρια & After 630 γραμμάρια.
Κάντε μια επιλογή

Περιγραφή προϊόντος

Το πακέτο αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα.

BioTechUSA - Super Nova 282 γραμμάρια

Κάθε ένα από τα συστατικά του Supernova ελευθερώνει κοσμικές ενέργειες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, και όταν συνδυάζεται, τονώνει τις επιδόσεις σας όπως ποτέ πριν.

 • Χωρίς υδατάνθρακες.
 • Το περιεχόμενο του προϊόντος σε βιταμίνη Β3 και βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Έτσι, βελτιώνει την απόδοση της προπόνησης και της αντοχής.
 • Από τα συστατικά του προϊόντος, η βιταμίνη Β6 συμβάλλει επίσης στην φυσιολογική παραγωγή πρωτεΐνης και στον μεταβολισμό των υδατανθράκων.
 • Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε ψευδάργυρο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, καθώς και στην  προστασία των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες και στη διατήρηση φυσιολογικών νοητικών λειτουργιών.
 • Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε καφεΐνη συμβάλλει στην ενίσχυση της εγρήγορσης.
 • Βελτιώνει την απόδοση μέσω βιοχημικών αντιδράσεων, με την χρήση της κρεατίνης, η οποία αυξάνει τη φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων και βραχυχρόνιων, υψηλής έντασης άσκησεων.
 • Πιο αποτελεσματική αγγειοδιαστολή μέσω της μεγιστοποίησης της παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου, επιτρέποντας στο αίμα σας να μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο στους μυς.
 • Επιτρέπει την υπεραιμία κατά την άσκηση και την μυϊκή ώθηση, η οποία, εκτός από το να ετοιμάσει τους μυς σας, είναι ικανό να λειτουργήσει πιο γρήγορα, και είναι επίσης απαραίτητο για να υποστήξει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, όπως η είναι η κρεατίνη.
 • Η L-Κιτρουλίνη επιδρά στην διαστολή των τριχοειδών αγγείων και αποτρέπει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στους μύες σας, δηλαδή, στην αύξηση της οξύτητας.
 • Η Βήτα-Αλανίνη αυξάνει τα επίπεδα της καρνοσίνης στους μύες σας, μειώνοντας έτσι την κόπωση των μυών και την αύξηση της συγκέντρωσης αλλά και της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
 • Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας σε μεταβολικό επίπεδο, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους.

Τα πιο σημαντικά ενεργά συστατικά του Supernova της BioTechUSA αλλά και οι ρόλοι τους είναι οι εξής:

Κρεατίνη

Η κρεατίνη,είναι μία ένωση υψηλής περιεκτικότητας σε άζωτο η οποία συντίθεται από προδρόμους L-Αμινοξέων, είναι ένα βασικό μόριο στο ενεργειακό νοικοκυριό των κυττάρων. Σε διαδικασίες που απαιτούν ενέργεια, όπως βιοχημικές διεργασίες, ή ακόμα και η λειτουργία των πρωτεϊνών συσταλτικές υπεύθυνος για συστολή, κύτταρα χρησιμοποιούν το ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη), ως καύσιμο.

Καφεΐνη

Η καφεΐνη, γνωστή από τον καφέ, το τσάι και τα ενεργειακά ποτά, επηρεάζει τον μεταβολισμό των κυττάρων μέσω της επίδρασης του ενζύμου εμπλοκής του και παρατείνοντας ορισμένες επιδράσεις στο ορμονικό και στο νευρικό σύστημα εξασφαλίζει αυξημένη εγρήγορση και σωματική απόδοση.

L-Αργινίνη

Η Αργινίνη δεν είναι ένα βασικό αμινοξύ, δηλαδή, το ανθρώπινο σώμα είναι ικανό να την παράξει. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, η σύνθεση της δεν ικανοποιεί τις ανάγκες, γι' αυτό απαιτείται επιπλέον πρόσληψη.

Bήτα Αλανίνη

Η Bήτα Aλανίνη είναι ένα ειδικό αμινοξύ με μια χημική δομή που διαφέρει από εκείνη της πρωτεΐνης ανοικοδόμησης αμινοξέων. Συνδυάζεται με την ισταμίνη για να σχηματίσουν καρνοσίνη και συσσωρεύεται στους μυς σε σημαντικές ποσότητες.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, έτσι και το νέο Supernova αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά

Ενέργεια, μυϊκή ώθηση, αγγείωση, σωματική και διανοητική συγκέντρωση, και αντοχή. Αυτό είναι, ακριβώς που ζητάω.
Biotech USA - Προ-Προπονητικά - Νιτρικά Οξείδια - Nitric Oxide - SuperNova 282 gr


BioTechUSA - After 630 γραμμάρια - Κεράσι

Το After της BioTech USA είναι ένα γευστικό προϊόν, σύνθετη φόρμουλα σε μορφή σκόνης για μετά την προπόνηση. Περιέχει θρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας, όπως απαραίτητα αμινοξέα, με μικτό γλυκαιμικό δείκτη, υδατάνθρακες και μικρονιζέ μονοϋδρική κρεατίνη. Τα συστατικά, οι βιταμίνες και τα μέταλλα, καθώς και τα ιχνοστοιχεία προστίθενται ως επιπλέον δραστικοί παράγοντες που συνεισφέρουν στην καλύτερη λειτουργία του σώματος και των μυών, και υποστηρίζουν τη χρήση των κύριων δραστικών συστατικών με συνεργικό τρόπο.

 • Χάρη στην σύνθεση των υδατανθράκων του προϊόντος, παρέχονται τα αναγκαία ενεργειακά πλούσια θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αποκατάσταση μετά από μια έντονη προπόνηση.
 • Η περιεκτικότητα σε κρεατίνη του After αυξάνει την σωματική απόδοση κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων βραχυχρόνιων, αλλά και υψηλής έντασης προπονήσεων.
 • Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε χρώμιο συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, η οποία είναι επίσης ζωτικής σημασίας κατά την διάρκεια ενσωμάτωσης των πρωτεϊνών. Μεταξύ των συστατικών του προϊόντος, το μαγνήσιο συμβάλλει επίσης στην φυσιολογική λειτουργία των μυών.
 • Έχουμε προσθέσει επίσης ψευδάργυρο και βιταμίνη Β6 για να υποστηριχτεί ο  φυσιολογικός μεταβολισμός της πρωτεΐνη και του γλυκογόνου.
 • Μεταξύ των δραστικών συστατικών του After θα βρείτε επίσης βιταμίνη C, Β12 και Β6, η οποίες σε συνδυασμό μειώνουν την μυική κόπωση και την κούραση, και συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμβάλοντας στην ρύθμιση της ορμόνης του στρες (κορτιζόλη) που παράγεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το After αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

Biotech USA - Μετά-Προπονητικά / Post-Workout - After 630 gr


Συστατικά

BioTechUSA - Super Nova 282 γραμμάρια

Biotech USA - Προ-Προπονητικά - Νιτρικά Οξείδια - Nitric Oxide - SuperNova 282 gr


BioTechUSA - After 630 γραμμάρια

Biotech USA - Μετά-Προπονητικά / Post-Workout - After 630 gr

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - Super Nova 282 γραμμάρια

Αναμίξτε 9,4 γραμμάρια (1,5 μεζούρα) σκόνη με 200ml νερό, 15 λεπτά πριν την προπόνηση.


BioTechUSA - After 630 γραμμάρια

Αναμείξτε μια μερίδα (2 μεζούρες) με 300 ml νερό και πιείτε το αμέσως μετά την προπόνηση.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού