phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Nutrex Research
Βιταμίνες - Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία
VitAdapt 90 tablets

Κωδικός: nut51

Εταιρεία: Nutrex Research
Μη διαθέσιμο
24,90 €
29,90 €
Το VitAdapt από την Nutrex είναι η μόνη επιλογή για τους αθλητές που αναζητούν ένα multi για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τον ενεργό τρόπο ζωής τους!

Περιγραφή

Nutrex - VitAdapt 90 ταμπλέτες

Όταν πρόκειται για αθλητικά συμπληρώματα, οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά ιδιαίτεροι για το τι προ-προπονητικό ή σκόνη πρωτεΐνης χρησιμοποιούν για να συμπληρώσουν την προπόνησή τους. Και έχει νόημα, θέλετε τα καλύτερα που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματά σας για να βελτιώσετε τις αθλητικές επιδόσεις και τα κέρδη σας στο γυμναστήριο.

Δυστυχώς, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι εύκολα επιλέγουν μία οποιαδήποτε γενική πολυβιταμίνη από το ράφι ενός παντοπωλείου και ολοκληρώνουν την ημέρα τους. Καθώς αυτός μπορεί να είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να επιλέξετε μια πολυβιταμίνη, σίγουρα δεν είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος κάλυψης των θρεπτικών βάσεων σας.

Βλέπετε, το πρόβλημα με τις περισσότερες πολυβιταμίνες στην αγορά είναι ότι είτε δεν έχουν υποδεέστερες δόσεις είτε χρησιμοποιούν κατώτερες μορφές βιταμινών / μετάλλων, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σας δεν απορροφά και χρησιμοποιεί αυτό που η συσκευασία ισχυρίζεται ότι παρέχει. Τελικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα χαμένα λεφτά και τα ανεπαρκή επίπεδα θρεπτικών ουσιών στο σώμα σας - εμποδίζοντας την απόδοση και την αποκατάστασή σας.

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ρίχνετε χρήματα στον κάδο των αχρήστων με αναποτελεσματικά προϊόντα και αρχίστε να επενδύετε σε μία πραγματική πολυβιταμίνη. Αυτή που σας παρέχει, στον σκληρά εργαζόμενο αθλητή, με όλα όσα χρειάζεστε για να υποστηρίξετε και να αυξήσετε την απόδοση, την αποκατάσταση και την ανάπτυξη των μυών.

Η Nutrex Research έχει αναπτύξει το απόλυτο συμπλήρωμα πολυβιταμινών / μετάλλων στο VITADAPT!

VITADAPT - Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Δεν είναι μυστικό, αν προπονήστε με ένταση σε τακτική βάση, καίτε καθημερινά βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Πολλές ποσότητες αυτών των βασικών θρεπτικών ουσιών χάνονται μέσω του ιδρώτα, εκκρίνονται μέσω των ούρων και χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για παραγωγή ενέργειας, αποκατάσταση και καθημερινή λειτουργία.

Εάν η διατροφή σας δεν ολοκληρώνεται στο 100% και δεν συμπληρώνετε, βρίσκεστε στην ταχεία διαδικασία ανάπτυξης ανεπαρκειών θρεπτικών συστατικών σε ένα ή περισσότερα από τα κρίσιμα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για βέλτιστη απόδοση, όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο ή το Β Βιταμίνες. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας για τους ενεργούς άνδρες και τις γυναίκες να συμπεριλάβουν μια πολυβιταμνούχο/μέταλλα άριστης ποιότητας ως μέρος του ημερήσιου συμπληρωματικού διατροφικού πλάνου - το οποίο παρέχει τις βέλτιστες δόσεις όλων των βασικών βιταμινών και μεταλλικών συστατικών στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή τους.

Εδώ είναι γιατί το VITADAPT είναι η πολυ-λύση για τις ανάγκες σας σε μικροθρεπτικά συστατικά:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΙΚΡΟ-ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Μία από τις μεγαλύτερες ελλείψεις θρεπτικών ουσιών ανά τον κόσμο είναι η βιταμίνη D, δηλαδή η βιταμίνη του "ηλιακού φωτός". Ο λόγος γι' αυτό είναι ότι τα ανθρώπινα όντα δαπανούν όλο και περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους λόγω εργασίας, τηλεόρασης, βιντεοπαιχνιδιών κ.λπ. και όχι αρκετό χρόνο έξω στον ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ατόμων με έλλειψη βασικής βιταμίνης που μπορεί να οδηγήσει σε οστικούς πόνους, μυϊκές αδυναμίες, γνωστικές διαταραχές και καρδιακές παθήσεις.

Ένα άλλο βασικό μεταλλικό στοιχείο που λείπει σε πολλούς ανθρώπους (και τα περισσότερα από αυτά που λείπουν) είναι το ιώδιο, το οποίο απαιτείται για τη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του θυρεοειδούς. Οι κατασκευαστές αλατιού άρχισαν να προσθέτουν ιώδιο στα άλατά τους για να καταπολεμήσουν αυτή την κοινή ανεπάρκεια. Ωστόσο, λόγω της αυξημένης χρήσης των αλάτων kosher στο μαγείρεμα, καθώς και των προειδοποιήσεων της American Heart Association για τον περιορισμό της πρόσληψης αλατιού, η χρήση κοινού αλατιού στο τραπέζι έχει μειωθεί και με αυτό τα επίπεδα ιωδίου του πληθυσμού.

Άλλα βασικά μικροθρεπτικά συστατικά που συχνά λείπουν ή υποβάλλονται σε μειωμένες δόσεις περιλαμβάνουν το μαγγάνιο, το σελήνιο και τη βιταμίνη Ε, ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά του σώματος. Οποιοδήποτε πολυβιταμίνη επιλέγετε πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον το 100% της ημερήσιας δόσης ή της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης αυτών των βασικών βιταμινών και μεταλλικών συστατικών. Αν όχι, τότε απλά χάνετε τα χρήματά σας.

Για το λόγο αυτό και πολλά άλλα, η Nutrex Research έχει συμπεριλάβει και τα 24 βασικά μέταλλα και βιταμίνες που απαιτούνται για σκληρούς αθλητές, όλοι στις κλινικά αποτελεσματικές δόσεις τους.

ΜΙΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Εκτός από τα έλλειψή ή τα αδύναμα βασικά μικροθρεπτικά συστατικά, ένα άλλο κοινό πρόβλημα με τις αδύναμες πολυβιταμίνες είναι η χρήση τους από φτηνότερες μορφές βιταμινών σε μέταλλα. Τι συμβαίνει με αυτές τις φθηνότερες μορφές μικροθρεπτικών συστατικών;

Λοιπόν, για τους αρχάριους, τείνουν να έχουν κακή βιοδιαθεσιμότητα στο σώμα, το οποίο το σώμα σας δεν απορροφά όλα αυτά που καταναλώνετε.

Για παράδειγμα, ας πάρουμε μία από τις πιο συνηθισμένες βιταμίνες, την Βιταμίνη Β12.

Οι βιταμίνες Β είναι απαραίτητες για τη βέλτιστη παραγωγή ενέργειας στο σώμα και αν λείπει οποιαδήποτε από τις πολλές βιταμίνες Β, θα μπορούσατε να αισθανθείτε σοβαρά υποτονικά ή χειρότερα αναιμικά. Επιπλέον, επειδή η οικογένεια βιταμινών Β είναι υδατοδιάλυτες, το σώμα σας αποθηκεύει μόνο μία συγκεκριμένη ποσότητα που χρειάζεται εκείνη τη στιγμή και αποβάλλει την υπόλοιπη, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να καταναλώνετε επαρκείς ποσότητες όλων των βιταμινών Β σε καθημερινή βάση.

Το ζήτημα είναι ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές βιταμινών περιλαμβάνουν τη βιταμίνη Β12 ως κυανοκοβαλαμίνη, η οποία αποτελεί συνθετική μορφή της βιταμίνης που δεν είναι πολύ βιοδιαθέσιμη. Ενώ ένα φθηνό πολυβιταμινούχο προϊόν θα μπορούσε να πει ότι παίρνετε το 200% της ημερήσιας τιμής της B12, λόγω της χαμηλής βιοδιαθεσιμότητάς της, θα μπορούσατε να απορροφήσετε μόνο ένα κλάσμα αυτού. Η μορφή που θα πρέπει να συμπεριλάβει είναι η μεθυλοκοβαλαμίνη, η οποία έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι η πιο βιοδιαθέσιμη μορφή για κατανάλωση, διασφαλίζοντας ότι τα επίπεδα B12 είναι πάντα στη βέλτιστη συγκέντρωσή τους.

Ένα άλλο παράδειγμα κακής επιλογής μορφής από τους δημιουργούς βιταμινών είναι η βιταμίνη Α, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα στην υγεία και την ανάπτυξη των οφθαλμών. Συχνά οι εταιρείες επιλέγουν να συμπεριλάβουν τη φθηνότερη, λιγότερο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης Α ως ρετινόλη, με τη μορφή οξικού ρετινυλίου ή παλμιτικού ρετινυλίου ή οξικού ρετινυλίου.

Ενώ αυτές οι μορφές βιταμίνης Α απορροφώνται γρήγορα, εκκρίνονται αργά από το σώμα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα των βιταμινών, καθώς η βιταμίνη Α είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη και αποθηκεύεται από το σώμα (σε αντίθεση με τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες, οι οποίες δεν αποθηκεύονται).

Έτσι, αντί να παίρνετε αρκετή βιταμίνη, αυτή η κακή επιλογή μορφών βιταμινών μπορεί να σας βλάψει!

Για να αποφύγετε τυχόν τοξικότητα, οποιαδήποτε πολυβιταμίνη που αγοράζετε, θα πρέπει να χρησιμοποιεί βήτα-καροτίνη ως προκαθορισμένη φόρμα βιταμίνης Α. Το βήτα-καροτένιο είναι ουσιαστικά δύο μόρια βιταμίνης Α συνδεδεμένα μεταξύ τους και όταν τα καταπιείτε, το σώμα θα μετατρέψει μόνο τη βήτα-καροτίνη στην ενεργοποιημένη μορφή βιταμίνης Α εάν τα αποθέματά σας είναι χαμηλά.

Πολύς χρόνος, ενέργεια και έρευνα δόθηκε στην ανάπτυξη της πιο ολοκληρωμένης πολυβιταμίνης/μετάλλων στην αγορά και χρησιμοποιεί μόνο τις πλέον κατάλληλες και βιοδιαθέσιμες μορφές όλων των βασικών μικροθρεπτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη Α (ως βήτα-καροτίνη) και βιταμίνη Β12 (ως μεθυλοκοβαλαμίνη).

Η Nutrex Research έχει επιλέξει ορισμένα χηλικά μέταλλα από την Albion Nutrition, τα οποία έχουν αποδειχθεί μέσω της επιστημονικής έρευνας ότι είναι πιο βιοδιαθέσιμα από τα κανονικά μέταλλα που βρίσκονται στην αγορά σήμερα.

Τα ποιοτικά μέταλλα δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας 6 βημάτων που περιλαμβάνει: ανώτερες πηγές μετάλλων, προσδέματα (μοριακή δέσμευση), κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία χηλίωσης, ακριβείς διαδικασίες παραγωγής, επαναστατική επικυρωμένη IF-IR (τεκμηρίωση ότι έχει συμβεί χηλοποίηση) και συνεχή επιστημονική έρευνα. Αυτά τα βασικά βήματα διασφαλίζουν ότι τα μεταλλικά στοιχεία απορροφώνται καλύτερα από το σώμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πέψης, αφήνοντάς σας την πεποίθηση ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το VITADAPT.

ΜΕΙΓΜΑ ADAPTOGEN

Τα Adaptogens είναι μια συλλογή από ουσίες που χρησιμοποιούνται μακράν στα αρχαία ινδικά και κινεζικά φάρμακα για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες. Συγκεκριμένα, τα προσαρμογόνα βελτιώνουν την ικανότητα του οργανισμού να ανταποκρίνεται και να αναρρώνει από διάφορους συναισθηματικούς, φυσικούς και φυσιολογικούς παράγοντες άγχους, όπως η έντονη άσκηση. Τα Adaptogens σας βοηθούν να διατηρήσετε ακόμα και τις ισοροποίες κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών περιόδων στη ζωή και να διατηρήσετε την ισορροπία, προστατεύοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και του ορμονικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα για τους ενεργούς άνδρες και γυναίκες, τα προσαρμογόνα μπορούν επίσης να βελτιώσουν την απόδοση και την αποκατάσταση από την άσκηση, λόγω των ιδιοτήτων που καταπολεμούν το άγχος. Το VitAdapt είναι πραγματικά μοναδικό δεδομένου ότι περιλαμβάνει τρεις από τις πιο εξεζητημένες προσαρμογόνες ενώσεις του πλανήτη, KSM-66 Ashwagandha, Schisandra Chinensis και Rhodiola Rosea.

Η Nutrex Research έχει δημιουργήσει τον απόλυτο σύντροφο για τα ενεργά άτομα στο VITADAPT, καθώς δεν παρέχει μόνο ότι χρειάζεστε από μικροθρεπτική άποψη, παρέχει επίσης τις βασικές συνθέσεις για να βελτιώσετε την απόδοση και την αποκατάστασή σας από τον ενεργό τρόπο ζωής σας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ VITADAPT

 • Κλινικά δοσολογημένο μείγμα 24 βιταμινών και μετάλλων
 • Βελτιστοποιεί τη μυϊκή δύναμη και τη λειτουργία
 • Δεν υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία που αναστέλλουν την πρόσληψη αμινοξέων, την απορρόφηση άλλων κρίσιμων μετάλλων ή τη χρήση σημαντικών βιταμινών
 • Ολοκληρωμένο συγκρότημα Β για την υποστήριξη της παραγωγής ενέργειας

Nutrex Research Πολυβιταμίνες VitAdapt 90 tablets


When it comes to sports supplements, people are extremely particular about what pre workout or protein powder they use to compliment their training. And it makes sense, you want the best your money can buy to enhance your athleticism and gains in the gym.

Unfortunately, these same people are perfectly fine selecting any generic multi-vitamin off the grocery store shelf and calling it a day. While this may be a simple and easy way to pick a multivitamin, it’s certainly not an effective way to cover your nutritional bases.

See, the problem with most multi’s on the market is that they’re either underdosed or use sub-standard forms of vitamins / minerals, which means your body isn’t absorbing and using what the bottle claims to provide. Ultimately, this results in wasted dollars and deficient nutrient levels in your body — hindering your performance and recovery.

It’s time to stop throwing money down the drain with ineffective multis and start investing in a real multivitamin. One that provides you, the hard-working athlete, with everything you need to support and increase performance, recovery, and muscle growth.

Nutrex Research has developed the ultimate catch-all multivitamin / mineral supplement in VITADAPT!

VITADAPT — The Athlete’s Vitamin

It’s no secret, if you’re training with intensity on a regular basis, you’re burning through essential vitamins and minerals on a daily basis. Copious amounts of these essential nutrients are lost via sweat, excreted through the urine, and used by the body for energy production, recovery, and normal day-to-day functioning.

If your diet isn’t dialed in 100% and you’re not supplementing, you’re on the fast track to developing nutrient deficiencies in one or more of the crucial nutrients needed for optimal performance, such as Magnesium, Calcium, or the B Vitamins. Therefore, it’s crucial for active men and women to include a premium quality multivitamin/mineral as part of their daily supplement regimen — one that provides optimal doses of all the essential vitamins and minerals in their most bioavailable form.

Here’s why VITADAPT is your multi-solution to your micronutrient needs:

Comprehensive Micronutrient Profile

One of the largest nutrient deficiencies around the world is Vitamin D, a.k.a. the “sunlight” vitamin. The reason for this, is that human beings are spending more and more time indoors due to work, television, video games, etc. and not enough time outside in the sun. The result is an ever-increasing amount of individuals deficient in the essential vitamin which can lead to bone pain, muscle weakness, cognitive impairment, and heart disease.

Another key mineral that many people are lacking (and most multi’s are missing) is iodine, which is required for maintaining optimal thyroid function. Table salt manufacturers began adding iodine into their salts to combat this common deficiency; however, due to the increased use of kosher salts in cooking as well as the American Heart Association’s warnings on limiting salt intake, the use of common table salt has declined, and with it, so has the population’s iodine levels.

Other essential micronutrients that are frequently missing or under-dosed in discount multis include manganese, selenium, and Vitamin E, one of the most powerful antioxidants in the body. Any multi you choose should include at least 100% of the Daily Value (DV) or Recommended Daily Allowance (RDA) of these key vitamins and minerals. If they don’t you’re just wasting your money.

For this reason, and many others, Nutrex Research has included all 24 of the essential minerals and vitamins required for hard-training athletes, all in their clinically efficacious doses.

Micronutrient Uptake

In addition to missing or underdosed essential micronutrients, another common problem with discount multis is their use of cheaper forms of vitamins in minerals. What’s wrong with these cheaper forms of micronutrients?

Well, for starters, they tend to have poor bioavailability in the body, which your body isn’t absorbing all of what you’re consuming.

For example, let’s take one of the most common vitamins around in Vitamin B12. B vitamins are essential to optimal energy production in the body, and if you’re lacking in any one of the many B vitamins, you could be feeling severely run down or worse be anemic. Plus, since the B family of vitamins are water-soluble, your body only stores a certain amount that’s needed at the time, and excretes the rest, so it’s vital to ingest adequate amounts of all the B vitamins on a daily basis.

The issue, is that most vitamin manufacturers include Vitamin B12 as cyanocobalamin, which is a synthetic form of the vitamin that’s not very bioavailable. While a bottle of discount multis might say you’re getting 200% of the Daily Value of B12, due to its low bioavailability, you might only be absorbing a fraction of that. The form your multi should include is methylcobalamin, which has been clinically proven to be the most bioavailable form for consumption, ensuring your B12 levels are always at their optimal concentration.

Another example of poor form selection by vitamin creators is Vitamin A, which is a key player in eye health and development. Often times, companies opt to include the cheaper, less bioavailable form of Vitamin A as retinol, in the form of retinyl acetate or retinyl palmitate or retinyl acetate.

While these forms of Vitamin A are quickly taken up, they are slow to be excreted from the body, which can lead to vitamin toxicity as Vitamin A is a fat-soluble vitamin and is stored by the body (as opposed to water-soluble vitamins, which aren’t stored). So, rather than not getting enough of a vitamin, this poor selection of vitamin forms could potentially harm you!

To avoid any possible toxicity, any multivitamin you purchase, should use beta-carotene as its default Vitamin A form. Beta-carotene is essentially two vitamin A molecules bonded together, and when ingested, the body will only convert beta-carotene to the activated Vitamin A form if your reserves are low.

A lot of time, energy, and research was put into developing the most comprehensive multi-vitamin / mineral on the market, and it only uses the most appropriate and bioavailable forms of all the essential micronutrients, including Vitamin A (as beta-carotene) and Vitamin B12 (as methylcobalamin).

Nutrex Research has chosen certain quality minerals chelates by Albion Nutrition’s that have been proven through scientific research to be more bioavailable than your regular minerals found on the market today. The quality minerals are created through a 6 step process including; superior minerals sourcing, ligands (molecule bonding), patented chelation technology, precise manufacturing processes, revolutionary validated IF-IR (substantiation that chelation has occurred) & continuous ongoing scientific research. These essential steps make sure that the minerals are better absorbed by the body during the digestion process leaving you confident you’re are getting the most out of VITADAPT.

Adaptogen Blend

Adaptogens are a collection of substances long used in ancient Indian and Chinese medicines for their medicinal qualities. Specifically, adaptogens improve the body’s capacity to respond to and recover from various emotional, physical, and physiological stressors, such as intense exercise. Adaptogens help keep you even keeled during stressful periods in life and maintain balance, protecting your immune and hormone system function.

More pertinent to active men and women, adaptogens can also enhance performance and recovery from exercise, due to their stress-combating qualities. VitAdapt is truly unique as it includes three of the most heavily researched adaptogenic compounds on the planet in KSM-66 Ashwagandha, Schisandra Chinensis, and Rhodiola Rosea.

Nutrex Research has crafted the ultimate companion for active persons in VITADAPT as it not only provides everything you need from a micronutrient standpoint, it also provides the essential compounds to enhance your performance and recovery from your active lifestyle!

VitAdapt Key Features

  • Clinically Dosed Blend of 24 Vitamins & Minerals
  • Optimizes muscle strength & function
  • No minerals that inhibit amino acid uptake, the absorption of other critical minerals, or the utilization of important vitamins
  • Comprehensive B Complex to support energy production

Συστατικά

Nutrex Research Πολυβιταμίνες VitAdapt 90 tablets

Οδηγίες Χρήσης

Καταναλώστε 1 μερίδα (3 ταμπλέτες) με το πρώτο σας γεύμα της ημέρας. Οι αθλητές κάτω από ακραίες φυσικές απαιτήσεις μπορούν να επιλέξουν να πάρουν μια δεύτερη μερίδα.

VITADAPT - Η ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ!

Η Nutrex Research έχει διαμορφώσει το κορυφαίο συμπλήρωμα της αγοράς πολλαπλών βιταμινών / μετάλλων που ενισχύει την απόδοση, το VitAdapt.

Κάθε μερίδα παρέχει ένα ολοκληρωμένο μείγμα βασικών βιταμινών και μεταλλικών συστατικών για να αντικαταστήσει τα χαμένα κατά την έντονη προπόνηση καθώς και τρία από τα πιο ισχυρά προσαρμογόνα για να βελτιώσετε την απόδοσή σας κάθε μέρα.

Το VitAdapt είναι η μόνη επιλογή για τους αθλητές που αναζητούν ένα multi για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τον ενεργό τρόπο ζωής τους!

Nutrex Research Αύξηση Τεστοστερόνης & Tribulus Vitrix 80 caps

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού