phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Best Body
Βιταμίνες - Μέταλλα - Ιχνοστοιχεία
Magnesium 20 x 25 ml

Κωδικός: best31

Εταιρεία: Best Body
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
19,90 €
Το Υγρό Μαγνήσιο (Magnesium Liquid) από το Best Body Nutrition είναι ένα άμεσο πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής και είναι ιδανικό για τη ρύθμιση της ισορροπίας του Μαγνησίου.
Κάντε μια επιλογή

Περιγραφή

Best Body - Magnesium 20 x 25ml

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • έτοιμες για χρήση βολικές αμπούλες
  • φρουτώδες και υπέροχη γεύση
  • μία δόση προσφέρει 270mg μαγνησίου
  • σύμπλεγμα βιταμινών καλύπτει το 200% των ημερήσιων απαιτήσεων
  • για την ρύθμιση της ισορροπίας του μαγνησίου

Το Υγρό Μαγνήσιο (Magnesium Liquid) από το Best Body Nutrition είναι ένα άμεσο πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής και είναι ιδανικό για τη ρύθμιση της ισορροπίας του Μαγνησίου. Κάθε δόση προσφέρει 250mg μαγνησίου καθώς και ένα σύμπλεγμα βιταμινών. Έτσι, οι καθημερινές απαιτήσεις του μαγνησίου μπορεί να καλυφτούν έως και στο 67% και οι ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνες, ακόμη και σε 200%. Πέρα από την υψηλής ποιότητας φόρμουλα, το Magnesium Liquid εντυπωσιάζει επίσης με την εξαιρετική του γεύση.

Το Μαγνήσιο υποστηρίζει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, τον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, την κανονική λειτουργία των μυών, την διαβίβαση ερεθισμάτων, την κυτταρική διαίρεση, τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και των δοντιών και της κανονικής πρωτεϊνικής σύνθεσης. Επιπλέον, το μαγνήσιο συμβάλλει στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Πολλοί αθλητές διαμαρτύρονται για κράμπες, οι μύες δεν λειτουργούν με τον τρόπο που θα έπρεπε. Το Μαγνήσιο μπορεί και εδώ να συνεισφέρει την κανονική μυϊκή λειτουργία. Το Μαγνήσιο δεν μπορεί να αναπτυχθεί από τον οργανισμό.

Έτσι θα πρέπει να παρέχεται από τα τρόφιμα ή τα συμπληρώματα.

Οι βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Β12, Νιασίνη και Παντοθενικό Οξύ υποστηρίζουν τον κανονικό μεταβολισμό της ενέργειας. Η Βιταμίνη Β6 και Β12 και το φολικό οξύ στηρίζουν επιπλέον την φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Best Body - Μέταλλα - Magnesium 20 x 25ml


Magnesium Liquid

  • ready to drink liquid in convenient ampoules
  • fruity and delicious
  • one portion offers 270 mg of magnesium
  • vitamin complex covers 200 % of the daily requirements
  • for regulation of the magnesium balance

Magnesium Liquid from Best Body Nutrition is an instantly drinkable nutritional supplement and is ideal for the regulation of the magnesium balance. One portion offers 250 mg of magnesium as well as a vitamin complex. So, the daily requirements of magnesium can be covered by up to 67 % and the daily requirements of vitamins by even 200 %. Next to the high-grade formula, Magnesium Liquid impresses with an excellent flavour.

Magnesium supports the electrolyte balance, the normal energy metabolism, normal muscle function, stimulus forwarding, cell division, maintenance of normal bones and teeth and the normal protein synthesis. Additionally Magnesium contributes to a reduction of tiredness and fatigue.
Many athletes complain about cramps, the muscles do not work the way they should. Magnesium can contribute the normal muscle function also here. Magnesium cannot be developed by the body. So it had to be supplied by food or supplements.
The vitamins B1, B2, B6, B12, niacin and pantothenic acid support the normal energy metabolism. Vitamin B6 and B12 and folic acid support furthermore the normal function of the immune system.

Συστατικά

Best Body - Μέταλλα - Magnesium 20 x 25ml

Οδηγίες Χρήσης

Η Best Body Nutrition συνιστά να λάβετε μια αμπούλα των 25ml (Μαγνήσιο + Βιταμίνες) πριν από την προπόνηση.

Στις ημέρες χωρίς προπόνηση να λαμβάνετε μια αμπούλα των 25ml το βράδυ.

Το Best Body Nutrition Magnesium Liquid είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 20 αμπουλών των 25 ml.

Σημαντικές Σημειώσεις: Μην υπερβαίνετε την ενδεικνυόμενη συνιστώμενη ημερήσια δόση! Δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν πρέπει να αποθηκεύονται σε σημεία πρόσβασης από παιδιά.
Μετά το άνοιγμα να χρησιμοποιείτε σε διάστημα 8 εβδομάδων. Κρατήστε το προϊόν κλειστό σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και σε θερμοκρασία δωματίου (15 - 25 ° C).

Best Body - Μέταλλα - Magnesium Liquid 500ml

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού