το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό: παραγγελίες μέσω eshop (24ωρο) ή τηλεφωνικά στο 2811 754464 καθημερινά 09:30-17:30
ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών από πλευράς των courier.
phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Scitec Nutrition
Αμινοξέα
G-Bomb 2.0 308 gr

Κωδικός: sci23

Εταιρεία: Scitec Nutrition
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
31,90 €
Το G-BOMB 2.0 από την Scitec περιέχει 8 συστατικά με πολλαπλές Γλουταμίνες & AKG, σημαντικές ιδιότητες για κάθε αθλητή.
Κάντε μια επιλογή

Περιγραφή

Scitec - G-Bomb 2.0 308 γραμμάρια

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • 8 Συστατικά
  • Πολλαπλές Γλουταμίνες
  • AKG
  • Bioperine®
  • Χωρίς Ζάχαρη & Ασπαρτάμη!
  • Μειώστε την Κούραση, που Ενισχύστε το Ανοσοποιητικό σας Σύστημα!

Η L-Γλουταμίνη - πολύ γνωστή και δημοφιλής - αποτελεί το 60% των αμινοξέων στους σκελετικούς μύες και βρίσκεται σε μεγάλη ζήτηση σε όλο το σώμα.

Χρησιμοποιείται στο έντερο και το ανοσοποιητικό σύστημα σε μεγάλο βαθμό για να διατηρήσει τη βέλτιστη υγεία. Η Γλουταμίνη ενισχύει την πρωτεϊνική σύνθεση, μειώνει την αποδόμηση των μυών και τα επίπεδα της κορτιζόλης, και ενισχύει την διόγκωση των κυττάρων. Επιπλέον, η Γλουταμίνη μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης έως και 400%! Και δεν είναι μόνο αυτό, το συγκεκριμένο αμινοξύ σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μπορεί να αυξήσει τις αποθήκες γλυκογόνου, και να μειώσει την όρεξη για ζάχαρη.

Μετά από μία έντονη προπόνηση, τα επίπεδα της Γλουταμίνης μειώνονται κατά τουλάχιστον 50%. Το πρόβλημα με τα συμπληρώματα είναι ότι συνήθως περιέχουν μόνο την ελεύθερη μορφή της L-Γλουταμίνης που είναι πολύ ευαίσθητη και ασταθής. "Καταναλώνεται" κυρίως από το έντερο και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αν και είναι πολύ σημαντικό για την υγεία να τροφοδοτούνται αυτά τα συστήματα και να υποστηρίξουν έμμεσα την ανάγκη ενός αθλητή για υψηλότερες επιδόσεις και για καλύτερη σωματική σύσταση, η απλή L-Γλουταμίνη δεν προορίζεται για να επηρεάσει άμεσα και σε σημαντικό βαθμό τα μυϊκά κύτταρα.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, το G-BOMB βασίζεται σε μια φόρμουλα Γλουταμίνης που έχει τέσσερις τύπους Γλουταμίνης! Περιλαμβάνεται ακόμα και η ελεύθερη γλουταμίνη για να τροφοδοτήσει το έντερο και το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά οι άλλες σταθερές και υψηλής βιοδιαθεσιμότητας μορφές με διαφορετικές φαρμακοκινητικές ιδιότητες είναι σε θέση να φθάσουν στα μυϊκά κύτταρα και να παρέχουν όλες τις σημαντικές ιδιότητες που περιμένουν οι αθλητές από ένα συμπλήρωμα Γλουταμίνης.

Η φόρμουλά μας παρέχει επίσης άμεσα AKG, Alpha-Ketoglutarate!

Το G-BOMB είναι εμπλουτισμένο με επιπλέον ενισχυτές απορρόφησης!

Scitec Nutrition - L-Glutamine - G-Bomb 308 gr


8 ingredients
Multiple glutamines
Akg
Bioperine®
Sugar & aspartame free!
Decrease fatigue, support your immune system!

L-Glutamine – very well-known and popular as a sports supplement – is the most abundant amino acid in the human blood, and it’s in great demand throughout the body. Glutamine may become conditionally essential in certain situations, including during and after intensive physical training when the body cannot meet its needs by synthesizing Glutamine. This conditionally essential amino acid can be provided by dietary protein intake and by food supplements.

G-BOMB is a multi-component advanced Glutamine matrix that provides different Glutamines and other substances from this “family”. Glutamine via Glutamate is converted to Alpha-Ketoglutarate, an integral component of the Krebs-cycle that is an energy generating cycle in the body. Our formula also directly provides AKG, Alpha-Ketoglutarate!

The complex G-BOMB formula provides the following benefits*: contributes to the reduction of tiredness and fatigue • contributes to normal amino acid synthesis • contributes to the normal function of the immune system • contributes to normal blood formation • contributes to normal homocysteine metabolism • contributes to normal psychological function • has a role in the process of cell division.

Συστατικά

Scitec Nutrition - L-Glutamine - G-Bomb 308 gr

Οδηγίες Χρήσης

Ανακατέψτε 1 δόση με 300-400 ml νερό. Καταναλώστε 1 δόση 30 λεπτά πριν από την προπόνηση και 1 δόση αμέσως μετά την προπόνηση.

Το G-BOMB μπορεί να είναι αποτελεσματικό και σε πολλές άλλες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας (για παράδειγμα, πριν πάτε για ύπνο).

Πληροφορίες Αλλεργιών: Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, σόγια και πρωτεΐνες αυγού, γλουτένη & φυστίκια!

Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού