phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464 - 2811 216192

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Olimp Sport Nutrition
Αμινοξέα
AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 caps

Κωδικός: olimp109

Εταιρεία: Olimp Sport Nutrition
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
30,00 €
Το AAKG 1250 Extreme Mega Caps της Olimp δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες ενός από τα αμινοξέα που είναι δημοφιλή στα σπορ - L-Αργινίνη.

Περιγραφή

Olimp - AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 κάψουλες

1. AAKG 1250 Extreme Mega Caps - περιγραφή

Μία κάψουλα, πολλά οφέλη, δεν είναι τίποτα περισσότερο από το AAKG 1250 Extreme Mega Caps από την Olimp Sport Nutrition. Εδώ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες ενός από τα αμινοξέα που είναι δημοφιλή στα σπορ - L-Αργινίνη. Από την άλλη μεριά, η σύγχρονη τεχνολογία και οι συνθήκες παραγωγής δημιούργησαν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και με εξαιρετικά αποτελεσματική δράση, το οποίο είναι μία υποστήριξη για όλους τους λάτρεις των διαφόρων αθλημάτων.

2. AAKG 1250 Extreme Mega Caps - δράση

Η L-Αργινίνη είναι ένα από τα πιο γνωστά θρεπτικά συστατικά για τους αθλητές, η οποία από βιοχημική άποψη θεωρείται αμινοξύ. Η κύρια ιδιότητα της L-Αργινίνης είναι η αύξηση της αντοχής και της δύναμης του ασκούμενου. Με τη βελτίωση της παραγωγής και απελευθέρωσης του οξειδίου του αζώτου (ΝΟ), τα αιμοφόρα αγγεία διευρύνονται και αυξάνεται η παροχή αίματος. Το αποτέλεσμα είναι μία ενισχυμένη κατανομή του αίματος, του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους μύες σας. Η βελτίωση της θρέψης των μυών δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξή τους και, κατά συνέπεια, ευκολότερη ανάπτυξη βάρους.

3. AAKG 1250 Extreme Mega Caps - αποτελέσματα

Το AAKG 1250 Extreme Mega Caps μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μία αποτελεσματική υποστήριξη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και την αύξηση του σωματικού μεγέθους. Αυτό μας επιτρέπει να δηλώσουμε με σαφήνεια ότι το AAKG της Olimp μπορεί να αντιμετωπιστεί ως μία σταθερή ενίσχυση της συμπλήρωσης μας μέχρι σήμερα. Επιπλέον, η αυξημένη δύναμη και η αντοχή θα σας επιτρέψουν να προπονηθείτε κάτω από μεγαλύτερη πίεση, με αποτέλεσμα να έχετε ισχυρότερο ερέθισμα για την ανάπτυξη μυϊκής μάζας.

4. AAKG 1250 Extreme Mega Caps - για ποιον;

Αν και η L-Αργινίνη έχει ένα τυπικό αποτέλεσμα κινητοποίησης, το ίδιο το συμπλήρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο μείωσης των δεικτών έντονης σωματικής δραστηριότητας. Με ποιο τρόπο; Η L-Αργινίνη μετατρέπεται σε άλλα αμινοξέα, όπως η Κιτρουλίνη και η Ορνιθίνη, με τα οποία συμμετέχει στη διαδικασία του κύκλου ουρίας. Μία σειρά από προοδευτικές αντιδράσεις επιτρέπει την απομάκρυνση της περίσσειας επιβλαβούς ουρίας, δημιουργώντας ένα κατάλληλο περιβάλλον για την αυξημένη σύνθεση του ΑΤΡ, αυξάνοντας έτσι την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Το AAKG 1250 Extreme Mega Caps δρα επίσης ως ενδιάμεσος στην παραγωγή ενός αριθμού αμινοξέων, όπως τα AAKG 1250 Extreme Mega Caps: BCAA, Γλουταμίνη και προλίνη.

5. AAKG 1250 Extreme Mega Caps - επισκόπηση

Οι ιδιότητες της Αργινίνης από την Olimp αποτελούν σημαντική επιβεβαίωση των πλεονεκτημάτων αυτού του συμπληρώματος. Επιλέγοντας το AAKG 1250 Extreme Mega Caps μπορείτε να περιμένετε τα παρακάτω αποτελέσματα.

  • Αυξημένη μυϊκή δύναμη και αντοχή
  • Αύξηση του ορίου που αντιλαμβάνεται η κόπωση
  • Πιο αποτελεσματική αποκατάσταση

Το συμπλήρωμα είναι υπό μορφή καψουλών, οι οποίες διευκολύνουν τη δοσολογία του παρασκευάσματος. Στην περίπτωση λήψης πριν από την προπόνηση συνιστάται να παίρνετε 3 κάψουλες ημερησίως - 1 κάψουλα πριν και μετά την προπόνηση, και 1 πριν από τον ύπνο.

  • Μια ισχυρή δόση AAKG σε 1 κάψουλα!
  • Μόνο 1 κάψουλα - αμέτρητα οφέλη!
  • Μία πραγματική φλεβικότητα και μεγάλοι μύες - αυτό είναι AAKG!

Olimp Sport Nutrition Αμινοξέα AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 caps


Finished your workout... Did you give it your 100%? 

The second yet equally important workout phase has just begun. It is regeneration time.

This is when the strained muscle tissues will develop even bigger and stronger called regeneration. There is only one condition for this regeneration to occur in this way, and that is to take the correct supplementation right after the workout has finished, in the so-called post-workout window. 

This is why Olimp has made an advanced product which will enable your muscles to rebuild and replenish your energy even after an extremely strenuous training session.   

If you want every workout to be as effective as possible, then appropriate regeneration should become your priority.

Meet the Reanimator 

Complex formula contains:

- Carbohydrates compound of varied absorption period
- The highest quality whey proteins WPC and WPI
- The highest content of micellar casein
- Innovative combination of BCAA in 8:1:1 relation
- Creatine monohydrate
- L-Arginine Alpha-Ketoglutarate 
- Taurine
- Hylauronic acid

The easy and well-soluble formula with great flavours shall make your post-workout regeneration easier and more pleasurable than ever before. 

Boost your regeneration to a new higher level!

Rebuild your muscles!

Get ready for even harder training.

Συστατικά

Olimp Sport Nutrition Αμινοξέα AAKG 1250 Extreme Mega Caps 120 caps

Οδηγίες Χρήσης

Συνιστώμενη χρήση: κατά τη διάρκεια σωματικής προσπάθειας - 1 κάψουλα πριν και μετά την προπόνηση ή / και πριν από τον ύπνο. Για άτομα που προσπαθούν να διατηρήσουν τη σεξουαλική αποτελεσματικότητα - 1-2 κάψουλες πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
  • Προτείνεται μία ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού