το φυσικό μας κατάστημα είναι κλειστό: παραγγελίες μέσω eshop (24ωρο) ή τηλεφωνικά στο 2811 754464 καθημερινά 09:30-17:30
ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών από πλευράς των courier.
phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2811 754464

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Mutant
Αμινοξέα
Core Series L-Glutamine 300 gr

Κωδικός: mut08

Εταιρεία: Mutant
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
15,90 €
Η Core Series L-Glutamine της Mutant βοηθάει στην αναπλήρωση των επιπέδων γλουταμίνης για τη βελτίωση της αποκατάστασης των μυών συμπεριλαμβανομένων την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και του πεπτικού συστήματος μετά από μία σωματική καταπόνηση.

Περιγραφή

Mutant - Core Series L-Glutamine 300 γραμμάρια

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • 100% αγνή - εγγυημένα αποτελεσματική
  • Από πηγές ζύμωσης – χωρίς ζωικά προϊόντα
  • Μικρομετροποιημένη - Ταχύτερη Απορρόφηση

Η Glutamine είναι το πιο άφθονο ελεύθερης μορφής αμινοξέο στους μυς.

Η συμπλήρωση με L-Γλουταμίνη βοηθάει στην αναπλήρωση των επιπέδων γλουταμίνης για τη βελτίωση της αποκατάστασης των μυών, καθώς και πολλά άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και του πεπτικού συστήματος μετά από μία σωματική καταπόνηση.

Η MUTANT χρησιμοποιεί αποκλειστικά μόνο ιαπωνικού βαθμού L-Γλουταμίνη από πηγές ζύμωσης. Μικρομετροποιημένη για υψηλότερη διαλυτότητα και πρόσληψη και σύμφωνα με τα πρότυπα επίπεδα USP (Ηνωμένες Πολιτείες Φαρμακοποιίας) για την ασφάλεια και την καθαρότητα.
Mutant - Αμινοξέα - Core Series L-Glutamine 300 gr


Details

  • • 100% pure — results guaranteed
  • • Fermented — no animal products
  • • Micronized — fastest uptake

MUTANT GLUTAMINE

Glutamine is the most abundant free form amino in muscle. Supplementing with L-Glutamine helps replenish glutamine levels for improved muscle repair, plus many other benefits; including immune system & digestive system support after physical stress. MUTANT exclusively uses only Japanese grade L-Glutamine from fermented sources. Micronized for higher solubility & uptake and it conforms to USP grade (United States Pharmacopeia) standards for safety and purity.

Συστατικά

Mutant - Αμινοξέα - Core Series L-Glutamine 300 gr

Οδηγίες Χρήσης

Ως συμπλήρωμα διατροφής προσθέστε 1 κοφτή μεζούρα με 230 ml κρύο νερό, με το ρόφημα πρωτεΐνης ή το αγαπημένο σας ρόφημα.

Ανακατεύετε ή ανακινείτε 5-10 δευτερόλεπτα και απολαύσετε.

επικοινωνία

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού