phone

Τηλεφωνικές παραγγελίες / Ωράριο!

2810 208500 - 2810 208502

ΑΜΕΣΕΣ Αποστολές
σε Ελλάδα & Κύπρο

0
 x 

Your shopping cart is empty!

Biotech USA
Αμινοξέα
Πακέτο Μυϊκής Ενδυνάμωσης & Αποκατάστασης Νο11

Κωδικός: biot546

Εταιρεία: Biotech USA, Scitec Nutrition
Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

97,90 €
114,80 €
Πακέτο Μυϊκής Ενδυνάμωσης & Αποκατάστασης για πριν τον Ύπνο αποτελούμενο από προϊόντα BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια. & Scitec - BCAA + Glutamine Xpress 300 γραμμάρια.
Γεύση 1
Γεύση 2

Περιγραφή

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Η Iso Whey Zero συνιστάται εφόσον:

 • ψάχνεις μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης: λόγω της 88%  περιεκτικότητάς της σε πρωτεΐνη συμβάλλει στην διατήρηση μυϊκής μάζας και υγειών οστών καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας
 • θέλεις να καλύψεις τις ανάγκες σου για πρωτεΐνη με προϊόντα πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας αλλά λόγω δυσανεξίας θέλεις να αποφύγεις την λακτόζη
 • για την μεταπροπονητική αποκατάσταση ψάχνεις μια σκόνη πρωτεΐνης  που απορροφάται γρήγορα
 • ζητάς γλυκά με μειωμένες θερμίδες  κατά την περίοδο δίαιτας
 • έχεις δυσανεξία στην γλουτένη
 • σου αρέσουν οι ωραίες και ποικίλες γεύσεις

Η  λακτόζη, που ονομάζεται και «σάκχαρο του γάλακτος», είναι ένας πλήρης υδατάνθρακας και αποτελεί το 2-8% του βάρους της ξηράς ουσίας του γάλακτος.  Χρειαζόμαστε λακτόζη κυρίως στην βρεφική ηλικία ενώ αργότερα, κατά την ενήλικη ζωή  αρκετά συχνά ο οργανισμός μας δεν παράγει πια καθόλου ένζυμο λακτάση που χρειάζεται για την εξάλειψη της λακτόζης και έτσι δημιουργείται μια δυσανεξία στην λακτόζη. Σήμερα σχεδόν 75% του πληθυσμού παγκοσμίως πάσχει από δυσανεξία στην λακτόζη. Κατά την παραγωγή των προϊόντων μας η λακτόζη διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος μέσω μικροδιαδικασιών πολυβηματικής υπερδιήθησης και διήθησης πολλαπλής ροής. Με αυτόν τον τρόπο παράγεται ένα εξαιρετικά καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPI), μια καθαρότερη εκδοχή του συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC), το οποίο χαρακτηρίζεται με ακόμα χαμηλότερη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λίπη.

Η πρωτεΐνη είναι ένα ουσιαστικό δομικό στοιχείο του σώματος μας, μια πηγή θρεπτικών συστατικών. Αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από τον οργανισμό μας και συμπληρώνονται από εξωτερικές πηγές, και η καθημερινή πρόσληψή της εξασφαλίζει την συντήρηση της υγείας του σώματος. Συμβάλλει στην διατήρηση των μυών κατά την διάρκεια της άσκησης και της δίαιτας καθώς αλλά και στην καθημερινή ζωή. Χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτεΐνη όταν ασκούμαστε τακτικά, όταν θέλουμε να αυξήσουμε την μυϊκή μας μάζα καθώς και όσο  μεγαλώνουμε. Μία γρήγορη, άνετη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος πρόσληψης πρωτεΐνης είναι η χρήση συμπληρωμάτων πρωτεΐνης: δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο εκτός από σκόνη πρωτεΐνης, ένα μίξερ και λίγο νερό ή γάλα. Η σκόνη πρωτεΐνης χωνεύεται εύκολα και αντιθέτως με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας κρέατος δεν δημιουργεί όξυνση. Η σκόνη πρωτεΐνης προέρχεται από γάλα, μπορεί ναι είναι φυτικής ή ζωικής προελεύσεως ή του συνδυασμού τους. Η απορρόφηση της μπορεί ναι είναι γρήγορη (30-40 λεπτά), μέτρια (1-2 ώρες) ή αργή (πάνω από 2 ώρες).

 • Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη: 88%
 • Υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα
 • Γρήγορη και εύκολη απορρόφηση
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο
 • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
 • Με στέβια
 • Χωρίς γλουτένη
 • Χωρίς λακτόζη

Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα τονωμένο, στεγνό και γραμμωμένο σώμα με την σωστή διατροφή και την τακτική εξάσκηση. Είναι όμως ουσιαστικό για την υγιεινή αύξηση και διατήρηση των μυών ότι αυτοί πρέπει να τροφοδοτούνται τακτικά και με τις κατάλληλες θρεπτικές ουσίες. Η Iso Whey Zero είναι ένα πολύ καθαρό απομόνωμα πρωτεΐνης που απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα, χωρίς να περιέχει κάποιο περιττό συστατικό: παρασκευάζεται χωρίς γλουτένη και  λακτόζη, όπως και χωρίς προσθήκη trans-λιπαρών ή ζάχαρης. Λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνη, που φτάνει σε 88%, και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε υδατάνθρακες αποτελεί ιδανική επιλογή για τους αθλητές που θέλουν να αποκτήσουν  σούπερ γραμμωμένους μυς. Τα προστιθέμενα αμινοξέα συμβάλλουν στην γρηγορότερη αποκατάσταση ενώ μειώνουν και το άλγος των μυών.

Καταναλώστε Iso Whey Zero τακτικά και αυξήστε τους μυς σας!

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA έτσι και η Iso Whey Zero παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.Scitec - BCAA + Glutamine Xpress 300 γραμμάρια

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 • 10.000 MILLIGRAMS!
 • MEGA ΔΟΣΗ!
 • 1:1 ΑΝΑΛΟΓΙΑ BCAAs ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ!
 • ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ!
 • ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!

Η Λευκίνη, η Ισολευκίνη και η Βαλίνη ανήκουν στην οικογένεια της πρωτεϊνικής ανάπτυξης Διακλαδισμένης Αλυσίδας Αμινοξέων (BCAAs). Είναι ανάμεσα στα 9 απαραίτητα αμινοξέα για τον άνθρωπο, επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει, έτσι η μόνη πηγή προέλευσής τους αποτελεί η καθημερινή μας διατροφή ή τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα BCAAs αντιπροσωπεύουν το 35% των απαραίτητων αμινοξέων στις μυϊκές πρωτεΐνες. Από την άλλη πλευρά, η Γλουταμίνη είναι ένα κορυφαίο σε δημοτικότητα συστατικό για τους αθλητές, έτσι το συμπεριλάβαμε για να ενισχύσει τα επίπεδα πρόσληψης Γλουταμίνης. Ως ένα συν, το BCAA+GLUTAMINE XPRESS είναι ενισχυμένο επίσης με ταυρίνη!

Η αναλογία 1:1 υψηλής δόσης BCAAs και Γλουταμίνης σε αυτή την επιστημονικά παρασκευασμένη σκόνη προάγει την αποκατάσταση των μυών κατά τη διάρκεια και μετά από μία προπόνηση υψηλής έντασης, προλαμβάνοντας ανεπιθύμητες μυϊκές βλάβες και μείωση των επιδόσεων.

Το BCAA+GLUTAMINE XPRESS παρέχει αυτά τα ζωτικής σημασίας αμινοξέα σε εξαιρετικά υπέροχες γεύσεις!

Scitec Nutrition - Αμινοξέα - BCAA + GLUTAMINE XPRESS 600 gr

Συστατικά

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια


Scitec - BCAA + Glutamine Xpress 300 γραμμάρια

Scitec Nutrition - Αμινοξέα - BCAA + GLUTAMINE XPRESS 600 gr

Οδηγίες Χρήσης

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Αναμίξτε  1 μερίδα (25 γραμμάρια, μία (1) μεζούρα = 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας) με 200 ml νερό ή γάλα.

Πίνεται δυο φορές την ημέρα.


Scitec - BCAA + Glutamine Xpress 300 γραμμάρια

Αναμείξτε 1 μερίδα (12 γραμμάρια) καθημερινά σε 600 ml νερό.

Καταναλώστε περίπου, ή / και κατά την διάρκεια της προπόνησή σας ή μεταξύ των γευμάτων.
 
Πληροφορίες αλλεργιών: Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, καρύδια, ψάρια και οστρακοειδή συστατικά.
 
Προειδοποιήσεις: ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΤΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ! Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για μία τέτοια.

Δείτε το βίντεο

BioTechUSA - ISO Whey ZERO 2270 γραμμάρια

Σχεδιασμός - Ανάπτυξη - Φιλοξενία CJ web
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Go to top
Copyright © 2018 {Proteon.gr}.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Μενού